0 oy
115 göst.
Diğer kategorisinde (1,042 puan) tarafından
Bebeğim 3 aylık olcak kızımdan kalma beşiği kullanıyorum bana park yatak hediye geldi bugün sizce onu nasıl değerlendirebilirim normal besiklerden farkı ne 

9 Cevaplar

+1 oy
(5,301 puan) tarafından
Valla ben çok pişmanım almadım diye. Kızıma annemler sepet beşik almışlardı ben istedim diye ama keşke park yatak alsaydım diyorum şimdi. Taşınması genişliği falan daha avantajlı. Sırf mutfakta falan yanımda dursun diye puseti için salıncak aparatı almıştım yani. Uzun süre kullanırsın onu 
-Reklam-
0 oy
(984 puan) tarafından
Avantajı her şeyden önce 4 yaşına kadar kesin kullanır ben bi kullandım bi kullanmadım emzirdigim için karışıktı ama potatif hemen katlanır hiç yer kaplamaz düşün bazanin altına koyuyordum minicik yer kapliyordu kızım yun yer yatağında yatırıyodum kış geldigi için artık tekrar aldım beşiğe her anlamda seviyorum istemediğim ya da sıkıldığım zaman kaldırıyorum mesela bebegim küçük olduğu zamanlar 3 4 aylık falan nereye gitsem yanıma koyuyordum beşiği tekerlekli olduğu için şimdi 2 yaşında çok seviyor beşiği az daha büyüsün baza almayı düşünüyoruz 
(13,243 puan) tarafından
Kesin kullanir deme kız benim kızım 17 aylık falandı dönerken tepeye kadar çıkıyordu sonra uyut uyutabilirsen o ay bıraktım beşiği
0 oy
(16,880 puan) tarafından
Bebek alışverişinde eşimin arkadaşlarının önerisi ile park beşik almıştık oğlum şu an 3 yaşında hala yatıyor bir ara yanımda yattı toplayıp kaldırdık sonra tekrar kurduk her yere götürülüyor olması 4-5 yaşına kadar kullanabilmesi büyük rahatlık 
0 oy
(1,573 puan) tarafından
Şuan 8 aylık olduk park yatagın pratikligi rahatlıgı digerlerinde asla yok inanırmısın hem anne yanı özelligi hem sallanma özelligi hem bebek kalkmaya başlayınca alt kata geçme özelligi var çok kullanışlı odadan odaya taşıyabiliyosun bile ben temizlik yaparken kaldırıp başka odaya koyup yatak odamı temizliyorum rahatça diğer ahşap tahta beşikler çok hantal oluyor 
0 oy
(770 puan) tarafından
Ben park beşik istemiştim bana sepet beşik aldılar hayatımda kullandığım en berbat şey diyebilirim 6 ay bile yatmadı kızım onda sığmadı park beşik olsaydı en az 5 yaşa kadar yatabiliyor ablamdan biliyorum keşke en başta gidip park beşiği ben alsaydım diyorum 
0 oy
(2,774 puan) tarafından
Uslu bir çocuk olursa 4 yaşa kadar kullanır. Benim görümcem 2 yaşına kadar anca kullandı sonra çocuk çok zarar vermeye başladı bezden olunca yırttı hep. Genel olarak iyi ama kullanışlı bende kullanıyorum şuan bana da görümcem verdi bende ki mobilya beşiği eşim kırınca :D
0 oy
(2,231 puan) tarafından
Buyuk kizima aldim park besik ona kullandm sonra diger kizima kullandim sonra cok hevesm var diye ogluma sepet besik aldik ama 5.ayina kadr anca kullanabildm kizlarimin park besiginj actim onu kullanmaya basladim ama saolsn buyuk kizim kirdi yanlislkla sonra yenisini aldim anne yanj olandan okadr rahatkj hem yer kaplamiyor istemdgn zaman katla at bazann altina baska covuk yaparsan saglam sekilde dursn.biyere gittign zamanda cok rahat tasiyabiliyorsn biz kampa gitmistk mesela iraya bile tasimstim cunku acmasi kapatmasj dakkamj almiyor yani nerden tutsan rahatlik canm 
0 oy
(334 puan) tarafından
Bebekken ust katinda yatiyor buyuyunce altinda yatiyor her yas icin avantaj bir de taşımasi kolay istedigin yere koyabilirisin benim kiz 4 yasinda ben hala kullaniyorum cok memnunum
0 oy
(1,253 puan) tarafından
İki bebeğim var 16 aylık biri 4 park beşik aldık kullanıyorum  eşim memur her yere gidiyoruz izin günlerinde sokuyoruz annmlere v.s gidiyoz orda kiruyoz yerde kaplanıyor uygun ve kullanışlı 

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 138 göst.
0 oy
4 cevap 107 göst.
0 oy
2 cevap 71 göst.
1 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Ceylinim (9 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 44 göst.
21 Kasım 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde melikeili (522 puan) tarafından soruldu

404,870 soru

12,128,514 cevap

36,492 kullanıcı

...