Warning: session_start(): open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php80/sess_c921505feda1d39de3620ce01d1ca457, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /home/annelertoplandik/public_html/forum/qa-include/app/users.php on line 162

Warning: session_start(): Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php80) in /home/annelertoplandik/public_html/forum/qa-include/app/users.php on line 162
Bu Ürünü Kullananlar Gerçekten Memnun Mu? Deneyimlerinizi Paylaşın!-Sağlık-Diyet-Spor
0 oy
208 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (79 puan) tarafından

image

Vallahi bu yapay zekadan da bıktım sürekli soru başlığını değiştiriyor Bu üründen memnun kalan var mı kızlar millet çok memnun yorumlarda öyle yazıyor

5 Cevaplar

0 oy
tarafından

Bu değil de the purest kullanıyorum çok memnunum inşallah ismini doğru yazdım :D

(79 puan) tarafından
Kac ay kullandın canım
tarafından
3 aydır kullanıyorum canim daha şişem yarım yenisini almayı düşünüyorum yine
Ama her gece sürmüyorum asitli olduğu 2 günde bir geceleri uyumadan önce sürüyorum pamukla miss gibi oluyor
(79 puan) tarafından
Peki üstünde leke karşıtı serum mu yazıyor canım böyle sarı bir çizgi var senin üstünde yanlış olanını almayayım da
tarafından
https://ty.gl/da85l8a2sfdgb
Benim kullandığım bu canim
(79 puan) tarafından
Canım senin lekelerine iyi geldiyse İnşallah bana da iyi gelir ama yorumlarda genelde gözenekler sıkılaşmış benim gözeneklerim yok sadece leke karşıtı İnşallah lekelerime de iyi gelir
-Reklam-
0 oy
(16,619 puan) tarafından
The purest çok övünüyor bende almak istiyorum bunuda çok alan var ama kuru ve hassas bir cildim var o yüzden bilmiyorum bende bekljm burda 
0 oy
(5,302 puan) tarafından
Üstüne 100 lira daha koyup the purest al. Bu hiçbir işe yaramıyor
(79 puan) tarafından
Lekeli cilt İcin mi canim dediğin marka
(5,302 puan) tarafından
Her şey için ürünleri var. Ben özellikle aha bha serumunu ve leke serumunu kullanıyorum çok memnunum baya açtı lekelerimi. Bunu da kullanıyordum şişe bitti bi halta yaramadı :)
0 oy
(1,902 puan) tarafından
Bunu bilmem ama the purest efsane alacaksan ondan al derim 
(79 puan) tarafından
Canım çok Yüzümde kahverengi lekeler var O yüzden leke karşıtı almak istiyorum dediğim marka leke karıştım
(1,902 puan) tarafından
Anladım canım the purestin de leke karşıtı olanı var ve çokda güzel çıkarıyor lekeleri
(79 puan) tarafından
Link atabılırmısın canim
(1,902 puan) tarafından
Bak yukarda bi arkadaş atmış gastamonulummm onun aynısı işte canım burda 4 5 kişi aynı üründen bahsediyoruz sana ve ben eski bir watsons çalışanı olarak tüm benligimle o ürünü sana tavsiye ettim kendimde kullandım ve peynir ekmek gibi o ürünü satılıyor haberin olsun çok iyi bir marka çok temiz içerikli
(79 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım inşallah iyi gelir
0 oy
(7,549 puan) tarafından
3 rengi var çok memnunum 
(79 puan) tarafından
Evet canım ya herkes çok memnun Ben de kararsız kaldım

İlgili sorular

+2 oy
9 cevap 108 göst.
+1 oy
2 cevap 34 göst.