0 oy
105 göst.
Diğer kategorisinde (857 puan) tarafından
Ayakta veya başka bişiyle sallanmaya alıştırmadım. Emzik emmiyor parmak emiyor. Kendi kendine örtüsüyle uyurdu şimdiye kadar ama artık büyüdü uyku saatinin geldiğini nasıl anlatıcam ona. Kendine bıraksam zamansız uyuyor gece beni mahvediyor. Tavsiyeniz nedir uyku saatinin geldiğini anlaması için

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Masal okuyarak ikna etsen aslında büyük artık anlar canım 
(857 puan) tarafından
Sesli masal deniyim teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
(134,831 puan) tarafından
tavsiyem uyumak istemiyosa zorlama zorla guzellik olmaz
(857 puan) tarafından
Düzen oturtmazsam ipin ucu kaçıyor.
(134,831 puan) tarafından
2 sene uyumustur uyuyaca kadar artik uyumaz kolay kolay
(857 puan) tarafından
Teşekkür ederim :)
0 oy
(2,633 puan) tarafından
Valla gündüz uykusunu bıraktı, ya bazen akşam üstü 1 saat uyuyor ya da direkt gece uykusunu yapıyor 
0 oy
(4,592 puan) tarafından
Şöyle ki uyku zamanı geldiğinde odasına geçiyoruz ışığı ve kapıyı kapatıyorum benim oğlan saçımla oynayarak uyur bende saçımı açıyorum eline alıyor 2-3 dk içşnde bakmışım ki uyumuş. Ancak evde TV sesi, konuşan filan varsa hayatta uyumaz
0 oy
(6,180 puan) tarafından
e negizel herkes yirtinio kendi kendine ortusunu falan tutsun oyunca falan tutsin sarilsin uyusun diye. uykusaati gelince yatagina yatir tutsun ortusunu uyusun aynen devam. parnak emme sorun  tabiki onu brakmali
(857 puan) tarafından
Evet şimdide yatağına girip kendi uyıyor ama akşam 7 de. 9 da uyanıp gece 3 e kadar uyumuyor
(6,180 puan) tarafından
7 yi gunduz uykusu gibi dusunuyor . 7 den 8 bucuga kadar oyalamaya calis 8 bucuk 9 gibi girsin yatagina. biz kizimla camdan bakip artik karanlik oldu baybayy yapardik kedilere
0 oy
(909 puan) tarafından
Kızım 3 yaş olacak az kaldı. Uyku saatini ben takip ediyorum. Hal hareketlerinden belli oluyor zaten. Öğleden sonra 2-3 gibi beşiğine koyuyorum. Pervazları kapatınca oda karanlık oluyor. Uyku tulumu ve ışıklı oyuncağı var müzik çalıyor, bunları da yapınca odadan çıkıyorum. Yani uyku rutinimiz var. Çoğu kez uyumuyor ama en azından dinlenmiş oluyor biraz. Kızımda parmak emiyor bû arada. 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 292 göst.
8 Ekim 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Nursena324 (550 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 206 göst.
13 Kasım 2023 Aile & Aşk kategorisinde Zzzzzz (1,717 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 65 göst.
9 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Asya19 (32 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 89 göst.
11 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Asena.ekinci (1,017 puan) tarafından soruldu

410,665 soru

12,355,534 cevap

40,923 kullanıcı