0 oy
136 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (40 puan) tarafından
Bir oğlum var eşimin işinden dolayı gurbetteyiz bulunduğumuz şehirde kimse yok bir gün olsun düzgün uyku uyumadım eşimin neredeyse çalışmadığı gün yok 3 yaşına kadar oğlum saat 5 te kalkardı geç yatırsam bile günde 4 5 saat uykuyla gezerdim şimdi 3.5 yaşında 8 de uyanıyor buna da şükür tabiki ama enerjii tavan asla bir dakika oturtmuyor beni akşama kadar hizmet oyun  vallahi hiç tv izlediğimi hatırlamam 10 dakika bile ona da kısıtlı izletiyorum zaten ben izlediğim zaman kendi kanalını açmam için ağlar asla izletmez hala banyo için eşimi beklerim çünkü oğlum 5 dakika yanımdan ayrılmaz tuvalette bile peşime gelir bugün çok üzüldüğüm bir olay oldu inanon bir yandan ağlıyorum bir yandan çocuguma meyve soyuyorum çünkü benim ondan onun da benden başka kimsesi yok keşke ailem yakın olsaydı 1 bardak sıcak çayı rahatça içebilseydim diyorum hep çok yalnızız komşumuz  falan var tabiki ama ben kendi çocuguma enerjimi yetiremezken komşudan da medet ummak olmaz herkesin evi var  çoluğu çocuğu işi gücü var çok bunalıyorum bazen ağlıyorum tek çocuk büyütmek çok zor gerçekten Allah evlatlarımıza sağlık versin onları eksik etmesin evlerimizden varlıklarına bin şükür ama bazen böyle dolup taşıyorum işte dostlar... çok yorgunum çoook

3 Cevaplar

0 oy
(1,770 puan) tarafından
Üzülme canım böyle bu durumda olan çok kadın var sabret güzel günler yakındır her darlığın illaki bir bolluğu olacaktır benim bebeğim de 8 aylık annem başka ilde yaşıyor kırkım çıkana kadar yanımdaydı sağolsun ve birde 12 yaşında oğlum var büyük oğlum çok aksi suyunu bile benden ister mesela benimde kaynanam bana yakın ama el gibiler 4 görümce var ama bir kere arayıp sormazlar yani asla kötü zamanımda yanımda yoklardı bende hem iki çocuga hem eve hem kendime yetmeye çalışıyorum inanki bazen okadar huysuz oluyor ki önüne oyuncak döküyorum mesela yemek yapıcam yemegin soganını doğruyorum başliyor ağlamaya onu oyalıyorum birazcık sonra gidip salça koyuyorum mesela yani bir yemeği 1 saatte yaptığımı bilirim ama bu dünya imtihan dünyası elbette büyüyecekler bugünler geçecek şükredelim ki sağlıgımız yerinde ya hasta olsalardı ozaman napardık canım
-Reklam-
0 oy
tarafından
En son dediğin gibi rabbim sağlık sıhhat versin. Biz sürekli oğlumla dönüşümlü olarak hastayız. Ve yardım eden bizim de kimsemiz yok o kadar yoruluyorum ki o kadar olur :(
0 oy
(967 puan) tarafından
Kışın kapalı alanlarda, yazın da dışarıya hergün 1 saat de olsa çıkabilirsiniz aslında. Evdeki işler hiç bir  zaman bitmez. En azından komşularınız varmış. Sıkıldıkça iki sohbet edip deşarj olabileceğiniz. Ben de tek başımayım. Bunaldığım zamanlar oluyor. 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 132 göst.
18 Eylül 2022 Aile & Aşk kategorisinde Bsmllah (234 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 264 göst.
18 Eylül 2022 Aile & Aşk kategorisinde Bsmllah (234 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 373 göst.
14 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde Gozdekumsal (1,037 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 230 göst.