0 oy
281 göst.
Diğer kategorisinde (197 puan) tarafından
Bana kötü davranması lohusalikta oldu o zaman anlamıştım.siz ne zaman anladiniz

15 Cevaplar

0 oy
(2,254 puan) tarafından
Garibandir 6yildir aynıdır 
(12,031 puan) tarafından
Ay kiz kiyamam :)
-Reklam-
0 oy
(3,717 puan) tarafından
Benim kaynanam bana bebek gibi baktı hep Allah razı olsun. Seninkine de Allah merhamet nasip etsin♥️
(3,717 puan) tarafından
Yok canım demedi
(322 puan) tarafından
Banada sütü yok dedi yeni doğan çocuğa 5 ölçek mama dayadı emziremedim günlük üstümü on kere değiştiriyorsun öylece sütum akıyordu çocuk mama yince emmiyordu sakın dinleme emzir ben bin pismn oldum bin bin Allah affetmisin o kayananami nursuz
(3,717 puan) tarafından
Canım zaten önce emzirip sonra mama vermen gerekirdi eğer doymuyorsa
(322 puan) tarafından
Yetmiyor diye dayardi işte bı ay boyunca oğlumla uyudu emziremedim yavrumu
(3,717 puan) tarafından
Oy kıyamam ya anne sütü ne kadar faydalı vicdansız kadın mahrum etmiş
0 oy
(885 puan) tarafından
Belki de biz lohusalıkta hormonların etkisiyle pireyi deve görüyoruzdur bacım ne yaşadığını bilmiyorum ama böyle bi ihtimal de mümkün 
(197 puan) tarafından
Keske öyle düşündüğün gibi olsa ama değil
0 oy
(725 puan) tarafından
Allah bin kat razı olsun hiç kötü davranmadı ama ben de ona saygısızlık yapmıyorum
0 oy
(74 puan) tarafından
Bnimkisi bnden daha lohusaydı bn yatağıma gecemiyordum hemen gelip yanımda oturur cocuğun emmesine bakardı uzanırdı asla yemek yapmazdı bulaşıktır bna elme yıkama derdi kemdiside arkasını döner gelirdi yanıma sonra gec vakite evine giderdi herşey öylece kalırdı. 
0 oy
(2,182 puan) tarafından
Ah ah hastaneden eve ciktim ilk dogum ve normaldi cok dikisim vardi ne yemek var evde ne bisi bir oturuyordm otekj gun kalktm is yaptim hanfendi okey oynamaktan kalkamadi.sonra evi ayirdm 2.dogumumdada eve almadi esim saolsn bidahada seytanliginj gisteremedi cunku disini geciremedi.
0 oy
(682 puan) tarafından
Oğlu bana ve çocuğumuza iyi davrandığında anlaşıldı en çok da
0 oy
(1,777 puan) tarafından
Evt ben gerçek yüzünü biliyordum ama tam bir şeytan olduğunu doğumdan sonra sözde bana yardıma gelmiş o halimle yemek çay hazırlarken iftira attı o ara gördüm Allah'a havale ediyorum onu 
0 oy
(10,361 puan) tarafından
Bende dogums yskin fsrk ettim 
0 oy
(879 puan) tarafından
Ben hamile kaldığımda haber verdikten sonra başka biri oldu. Eşimle beni daha çok kıskanmaya başladı. Yemek yapamıyorum diye eşimi dolduruyordu. Halbuki kendim de açtım.. 
0 oy
tarafından
Benımki iyidir kız Allah razı olsun bir dediğimi iki etmez sağolsun çok sever beni de torununu da 
0 oy
(13,072 puan) tarafından
Ben el kızı olduğumu doğumdan sonra anladım.

K.validem vefat etti şu bu demek istemiyorum yerinde rahat yatsın hakkım varsa helaldir.
0 oy
(132 puan) tarafından
Anlatırdım da görümcem okur :D
0 oy
(31 puan) tarafından
Benim Doğumum da lohusaligim da kötü geçti doğumdan önce abimi kaybettim sonra lohusaligim da gelenler Herbokolog kesildi başıma hatta çok büyük kavga bile oldu sonra eşim ve ailesi yüzünden karşı taraf suçlu olduğu hâlde gidip özür diledim  sebep neydi biliyor musunuz bana bi çocuğa bakamıyorsun demişti eşimin teyzesi Emzirmeyi beceremedin demişti ve bende patladım yeni doğum yapmışım ha ah ahh Allah'a havale ettim hepsini sonra eşimin ailesi eşimi arayıp karının korkusuna bebeğe  dokunamiyoruz demişler Allah biliyor ya asla öyle bişey olmadı ben o zaman anladım sadece kaynanami değil eşimin tüm ailesini iyi insanlar değiller 
0 oy
(2,377 puan) tarafından
Hamilelikte öğrendim sağolsun erkenden gösterdi yüzünü sonra da lohusalıkta iyice kabak çiçeği gibi gösterdi yüzünü 

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 174 göst.
21 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Esra93 (197 puan) tarafından soruldu
+1 oy
23 cevap 863 göst.
26 Eylül 2021 Diğer kategorisinde pikachu.53 (1,896 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 280 göst.
8 Haziran 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
9 cevap 768 göst.