+3 oy
424 göst.
Diğer kategorisinde (162 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
kizlar bebeklerinizi ne sıklıkla oyun parkına AVM ye götürürsünüz benim bebeler ilk defa gittiler birinin vesilesiyle Allah'ım razı olsun inşallah aşırı aşırı mutluydular kızım ağlaya ağlaya eve getirdik eve gelmek istemedi herşey pahalı oldu için bu araba en uygunuydu diyebilirim bende buna bindirdim çok eğlendiler hicbiseye bınmeseler dahi yürüyen merdivene bindikleri için bile çok sevindiler onalr mutlu ben mutlu Rabb'im hepimizin evladıni korusun inşallah ❤️☺️

17 Cevaplar

0 oy
(20,203 puan) tarafından

image

Ayda bi kez götürürüm bizimde çıkış zor oluyo ama napıyım çocuklar okuldayken götürüyorum onların vaktine yetişmemiz lazım

(162 puan) tarafından
Ne güzel ayda bir okula giden çocuk olunca herşey ucu ucuna yetişiyor
(20,203 puan) tarafından
Yoruluyorum valla yalan yok ama yetişiyorum :)
(162 puan) tarafından
Maşallah paşaya ❤️
(162 puan) tarafından
Herşey onlar için yorulsakda onalr mutlu olunca geçiyor ama değil mi
(145 puan) tarafından
Gulen yüz mu orası canım
(20,203 puan) tarafından
Sağol canım hayır canım yozgat burası
tarafından
Kiz Asena Yozgat'ta mi getiriyin sende çocukları
(20,203 puan) tarafından
Bazen yozgat bazen burası yerköy canım ilçesi sen yozgattamısın ?
tarafından
He kız yozgatlyim
(20,203 puan) tarafından
Neresindeeen :)
tarafından
İçinde canım işte Yozgat'ın
-Reklam-
0 oy
(4,405 puan) tarafından
Ne zaman AVM yemek gitsek o zaman goturuyorum cnm benim kız daha küçük zaten 16 aylik
(162 puan) tarafından
Benimkiler biri 4 biri 5 yaşında ilk defa gittiler çok sevdiler maşallah senin prensese ❤️☺️
(4,405 puan) tarafından
Çocuklar değişik alanları çok seviyor Rabbim sana bağışlasın cnm
(162 puan) tarafından
Amin inşallah senin kızıda sana bağışlasın uzun ömrü olsun hayırlı evlat olsun inşallah ❤️
(4,405 puan) tarafından
Amin inşallah cnm
0 oy
tarafından
Ben oğlumu ayda 2 kez oyun alanına sokuyorum bu şekilde olan yere ama bir tane kafenin parkı var küçük ona daha sık gideriz tabi bu kadar şey yok orada sıradan 
(162 puan) tarafından
Ne güzel maşallah sık sık gidiyorsunuz inşallah bizde gideriz
0 oy
(1,444 puan) tarafından

Şuan parktayız oyun parkı çok güzel hafta yada iki haftada bir götürüyoruz :D

(162 puan) tarafından
Ay ne güzel sık sık gitmeniz maşallah canım ☺️
0 oy
tarafından
Hiç getirmedin mi paraka fnn ilk defa demişiz sasirdim
(162 puan) tarafından
Normal sokaktaki parka götürdüm tabi böyle avmye böyle bindi şeylere hiç gitmedik
tarafından
Anldm
0 oy
(6,262 puan) tarafından
Haftada bir falan bugün gene tutturdu balon park diye babasını bekliyor 4 gözle 
(162 puan) tarafından
İnşallah götürür babası heveslenmiş kuzu
0 oy
(318 puan) tarafından

Avm ye neredeyse sifir gidiyoruz. Bir isimiz olacak ki anca. Hemen her gun normal parka goturuyorum, oyun parklari ozellikle kisin mikrop yuvasi o yuzden normal acik hava parkindan devam biz.

Hatta su anda da parktayiz :) 

image

(162 puan) tarafından
Normal park bize çok yakın ama hiç temiz değil gençler geliyor oturuyor birşeyler içiyor eşim götürürse başka mahalle parkına götürüyorm bende bende açık hava seviyorum daha temiz hem bizde hava almış oluyoruz
(318 puan) tarafından
Yaaa belediyeye sikayet etseniz parki temiz tutsunlar. Bizim her gunumuz parkta yaz kis disardayiz Allah tan eve cok yakin hemen karsimizda ve temiz de surekli gidiyoruz.
(162 puan) tarafından
Park temiz gençler bişeyler içiyor ben korkuyorum bizimkide çok yakın ama yanımda eşim olmadan asla gidemem
(318 puan) tarafından
Halbuki acik havada alkol almak yasaklanmadi mi? Nasil iciyorlar oturup cocuk parkinda cezasi var bunun
(162 puan) tarafından
Alkol hap ne ararsan ondan gitmiyorum pek
0 oy
(81 puan) tarafından
Benim bebeğim 1 yaşında. Haftada iki defa falan gidiyoruz. Özellikle havalar serinlediği için başka alternatif yok.
(162 puan) tarafından
Ne güzel maşallah size ☺️
(81 puan) tarafından
Peki siz maddi sebeplerden ötürü mü hiç gitmediniz ?
(162 puan) tarafından
Maalesef evet bir kardeşim vesile oldu onun sayesinde gittik
0 oy
(3,398 puan) tarafından

Maşallah rabbim nazarlardan korusun inşallah 

Elimden geldiğince kendimi iyi hissettikce her hafta  götürüyorum haftalık 2 bin lira oyun kartına yüklüyorum dileği oyuncağa biniyor 
(162 puan) tarafından
Bence evlat için herşey değer imkanım olsa bende götürüm ben hiç bilmiyorum bile nasıl ödeme oluyor kart aldım 10 lira dedi aldım bindikleri de 50 tl idi 100 TL yükledi kadın ikisi bindi bir defa da olsa gözlerinde kalmadı en azından çok teşekkür ederim Allah razı olsun canım ❤️☺️
0 oy
(2,018 puan) tarafından
Amin canım❤️ inşallah daha mutlu sağlıklı günleri olur
0 oy
(14,191 puan) tarafından
Genel de ayda 2 kere bir cetgo oyun alanına birde birde böyle oyuncakların olduğu yere 
0 oy
(10,373 puan) tarafından
Ah canim nerde oturuyosun sen burds gimsa var bi hipermarket biz kayinbabamin arabasiyla gidiyoruz aslinda yurume mesafesi herkesin evine yakin bi subesi var mutlaka gider alisverisimi yaparim yukari cikar cocugu oyuncaklara bindiririz jetonun tanesi 10 tl 5 tane binse 45 dk oyalaniyo bazi oyuncaklar ucretsiz de oynaniyo ortalikta kosturmak bile tetiyo cocuga bi kac ds oyuncaga binince tamam arkada yemek bolumu de var hamburger 80 tlydi heralde pizza 100 falan olmadi lahmacun 90 tl cok ucuz yani baktim sikildi mi esime diyorum hadi gidelim 50 tl jeton 80 tl hamburger hadi 100 de 180 300 tlde alisveris yapsam ekmek sut falan yani oyle aylik alisveris degil 500 tlye hem cocugu oynatir hem gonlunu eder hem de ufak tefek alisveris yapar gelirim Allah sahibinden razi olsun tam fakir dostu 
(162 puan) tarafından
Adana'da oturuyorum 80 e 100 e asla görmedim 200 civarı hamburgerler bu bindi oyuncak da 50 tl yeminle 1 dkka salladı durdu o paraya değmez bile ama çocuk işte anlamıyor mutlu oldu keşke burda da olsa götürürdüm benimkiler başka bişeye binmek istedi ona 100 dedi gönüllerini yaptım buna bindirdim kesmedi onları çıktım eve geldik çok teşekkür ederim güzel düşüncen için de Allah razı olsun canım benim ❤️☺️
(10,373 puan) tarafından
Ah canim benim cok uzuldum inan bizimde durumumuz iyi degil zorlaniyoruz bak cikiyoruz oraya gidiuoruz ama cogu zaman biz yemek yemiyoruz cocuga bi hamburger tamam cok haklisin o playland falan asiri pahali geliyo bana da hic gitmedik
(162 puan) tarafından
Rabb'im hepimizin yardımcısı olsun inşallah sağlıklı olsunlar da
0 oy
(145 puan) tarafından
Burada evimin dibinde AVM var oranın iki çeşit oyun alanı var biri paralı büyük içinde her türlü oyunun  olduğu kocaman çok güzel bir yer ora bu zamana kadar  2 kez götürdüm çok istediği icin. Bir de bedava olan yeri var onjn içinde kucuk bir top havuzu oyuncaklar etkinlik alanı falan var baslarinda bir abla günün etkinliğini yaptırıyor oraya hergun götürüyordum okula başlayınca gerek kalmadi çok güzel bir etkinlik varsa  sadece o günler götürüyorum artık. 
(162 puan) tarafından
Ne güzel burda öyle ücretsiz normal park var başkada bilmiyorum gittimiz yerde pahalıydı buna zor bindirdim
0 oy
(2,233 puan) tarafından
Önceden çok pahalı değildi kızımı her hafta götürürdüm  beş tane şeye binerdi bide yarım saat oyun alanında oynardı şimdi bir tanesi ateş pahası olmuş oyun alanı 350 tl olmuş 20 dk sadece tabi 14 sene önceydi 
(162 puan) tarafından
Girmek için ayrıca ücret ödemedik dkkalari çok az buna bindiler cidden 1 dakika salladı tm bitti şaşırdım o kadar kısa sürmesine herşey çok pahalı Rabb'im hepinizin yardımcısı olsun inşallah
(2,233 puan) tarafından
Evet yani herşeye binseler maaşı oyun alanında bırakırsın valla eskiden biz küçükken ne güzeldi sokaklar oyun alanıydı ama şimdi maalesef dışarı salımıyor bütün gün evdeler çocuklar
(162 puan) tarafından
Şimdi korkudan cocukalri Bırakamıyoruz bile heryer pislik olmuş
0 oy
tarafından
Oy Kurban olurum maşallah canım vaktimiz olurs götürüyorum yoksa sitede oturuyorum park adım kadar yakın hergun iniyoruz şimdi kış geldi başka aktiviteler yapıyoruz 
(162 puan) tarafından
Bizede yakın da parkımız kötü gençler biseyler içiyor eşim başka Uzak parka götürüyor arada şimdi kış bizde gitmiyoruz teşekkür ederim ❤️☺️
0 oy
(1,867 puan) tarafından
Her hafta gideriz biz. Hafta da bir de oyun grubuna götürüyorum. Her gün de parka götürürüm. 
(162 puan) tarafından
Ne güzel çok şanslı evladınız
(1,867 puan) tarafından
Sağol canım seninkiler de şanslı . Bak ne güzel onların mutluluğuyla mutlu olan onların gulmesiyle gülen bir anneleri var.
(162 puan) tarafından
Onlar için elimden geleni yapıyorum onalr benim herşeyim teşekkür ederim Allah razı olsun canım ❤️❤️❤️☺️
0 oy
(3,193 puan) tarafından
Maşallah size canım benim 

Ne kadar temiz güzel yüreğin var 

Hamburger işini ne yaptın yediniz mi gülüm 
(162 puan) tarafından
Teşekkür ederim Allah razı olsun yediler Rabbime bin şükür yorumlarıniz beni çok mutlu ediyor ❤️☺️
(3,193 puan) tarafından
Afiyet bal şeker olsun
Çok sevindim çocukların adına
(162 puan) tarafından
Teşekkür ederim bende çok sevindim☺️❤️

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 30 göst.
4 Temmuz 2022 Tatil-Seyehat kategorisinde Hellomam (4,962 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 138 göst.
17 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Hilalasya1212 (1,918 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 162 göst.
7 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 101 göst.
12 Ağustos 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde ❤Hanifela ❤ (4,725 puan) tarafından soruldu

403,375 soru

12,083,505 cevap

36,361 kullanıcı

...