+2 oy
1,277 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından

Kizlar neler yapiyorsunuz.. akşamın sohbeti olsun :).

Merak ediyorum aramizda kimler kapali kimler acık?

Ben acığım .. ama oyle açık açık kiyafetler girmiyorum ..sadece kapali degilim ..ama cok istiuorum inşallah nasip olur ..

Birde bunu da merak ediyorum aramizda musluman olmayan birileri varmi?

52 Cevaplar

0 oy
(2,027 puan) tarafından
seçilmiş

En İyi Cevap

Ben açığım ama öyle aşırı değil yani kuranı falan biliyorum namazda kılıyordum e*şek gibi çocuktan sonra el ayak çekildi bıraktım tekrardan nasip olur inşallah Allah nasip ederse kapanırızda :)

tarafından
İnsan canına yönelik bir tehlike karşısında o insana yardım etmek maksadıyla namazın bozulması vaciptir
A'râf, 7/42) Namazı, mazeretsiz bozmak haramdır. Ancak bazı durumlarda namazı bozmak vacip, bazı durumlarda mübah, bazen de müstehap olur. İnsan canına yönelik bir tehlike karşısında; mesela saldırıya uğrayan, ateşe, suya düşen bir insanın yardım istemesi hâlinde ona yardım etmek maksadıyla namazı bozmak vacip olur.
tarafından
Rica ederim gülüm ❤️
tarafından
tekrar teşekkür ederim ❤️☺️
tarafından
❤️❤️❤️❤️❤️
(2,027 puan) tarafından
Bilgilendirme için teşekkürler arkadaşlar ♥️☺️
-Reklam-
+2 oy
(6,941 puan) tarafından
Feraceliyim canım çarşafı şerif içinde duacıyımm
tarafından
Oyy een en güzeli ☺️
+2 oy
(4,063 puan) tarafından
Yanlış anlaşılmak istemem, soru müslüman ülkesine sorulacak en üzücü soru. Müslümanız ama tesettürden bi haber. Peygamber Efendimiz dünyaya inse kim Müslüman kızı kim değil anlaşılmayacak hâle geldik. Kapalı olmak da yetmiyor gerçek müslümanca yaşamak için. Rabbim hepimizi hidayet buyursun, doğru yoldan ayırmayıp Saliha kulları arasına alsın 
tarafından
Amin canım amin..rabbime inaniyorum kuran okuyorum namaz kiliyorum çok şükür..burda yasadigim ulkede muslumanim diyip te içki icen kadinlar var ne kadar musluman sayiliyor?
Namaz kiliyorum dedigimde garip garip bakan insanlar gördüm bu ülkede ben ama sorsan musluman allaha inaniyor
0 oy
(7,944 puan) tarafından
Açığım bende öyle aşırı açık giyinmem inşallah bir gün kapanmakta nasip olur
(704 puan) tarafından
Aaa ben seni tesettürlü sanıyordum
(7,944 puan) tarafından
Hahahahahahaha değilim canlarım Rabbım nasip etsin inşallah o da olur bir gün ☺♥️
(580 puan) tarafından
Bende yazıym bari de ne kadar çok olduğumuzı gör ☺️
(7,944 puan) tarafından
Hahahahhaaaa sende hoşgeldin o zaman ☺
(580 puan) tarafından
Hahaha hoşbuldum o zaman:D
0 oy
(314 puan) tarafından
Elhamdülillah müslümanın kapaliyim ferace giyiyorum çarşafa girmek istiyorum kocam izin vermiyo
tarafından
İnşallah nasip olur canim ..☺️
(314 puan) tarafından
İnşallah canm
0 oy
(5,751 puan) tarafından
20 senedir kapaliyim.17 yaşında kapandım. Açık geçen yillarima üzülüyorum.
tarafından
Maşallah canım
0 oy
(719 puan) tarafından
Elhamdülillah Müslümanım tesettürlüyüm ama çarşafa girmeyi çok istiyorum başaramam diye korkuyorum 
tarafından
İnşallah hazır hissettigin zaman canim:)
(719 puan) tarafından
İnşallah nasip olur banada
0 oy
(1,330 puan) tarafından
Ben ikisinin arası ne tam açık ne tam kapalı başım açık ama öyle çok açık şeyler de giymem Kapanmak çok istiyorum hatta bununla ilgili rüyalar görüyorum ki bence bunlar işaret kapanmam lazım 

Ama eski halime göre çok kapalıyım önceden 2017lerde göbek dışarda dudak üstü pircingli saçlar balyajlı bi kızdım gençlik işte:D
tarafından
Anladim canim aynen bende oyle cok acik giyinmem
(1,330 puan) tarafından
Artı olarak kocam da feraceli olmamı istiyor ama bn kendime guvenmiyorum bi anda bu kadar radikal bi şekilde değişemem midi boy elbise en sevdiğim tarzım şuan da bu
tarafından
Ayy bende midi boydan yukarı hic giymedim giymek te istemiyorum ..cok sevərim midi boyu
(1,330 puan) tarafından
Ben 2021de hep mini etek giyiyodum mini salopetler sırf ilk eşimin ilgisini çekmek için kıskanması için domuz kılıklı ne kıskandı ne ilgisini çekti o kadar pişmanım ki Allah affetsin beni geymiş meğersem ondan bi halta yaramıyomuş yaa
0 oy
tarafından
Kapaliyim bende 
tarafından
Maşallah canım
tarafından
Sağol canım
0 oy
(322 puan) tarafından

Ben de acigim, oyle dekoltem iddali bir giyimim yok, normal iste :D

tarafından
Ben gibi hemi:)
(322 puan) tarafından
Yaniiii :))
0 oy
(2,125 puan) tarafından
Ben açıgım ama dışarda kendime uygun şeyler giyyorum çok açık giyinmem ama tatilde giyerim evdede giyerim istediğim kadar açık sonuçta oralarda normal giyinmem bence 13, yaşımda 3 sene kadar tesettürlüydüm  mahalledeki teyzeler beni büyük sanıp istemeye gelelim diyorlardı *_* kendime yakışmadıgını düşündüm çocuk aklıyla açıldım çünkü süleymancılar yurdunda kaldım o dönem tesettürlüydü herkes mecburen bırakınca açıldım 
tarafından
Tatilde nasıl açik giyiniyon kız..ordakiler insan degilmi seni goruyorlar ya shsjsj
(2,125 puan) tarafından
Mantıklı cnm ama orada normal kizzz :) deniz var ya millet soyunuk geziyo bende şort crop giyyorum mini elbise ama denizde bikini hiç giyinmedim mayo giyyorum edep sen ne güzel şeysin :))
tarafından
Puhahah ..kız alemsin hee..mayo bikiniden cok farkli :)
(2,125 puan) tarafından
Hahaha mantıklı :))))))) profil resmin çok güzel
tarafından
Ahaha teşekkürler canim
0 oy
(1,783 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Çarşafı Şerif giyiyorum Elhamdülliah.en önemlisi kalbin hadis di sanırım diyorki bir parça vardır  o parça karardı mi vucud kaarmisdir  der niyetin önemli li rabbim temiz hayırlı kararlar vermeyi nasip etsin 
(1,783 puan) tarafından
Evde Yalnızçam eşim ben çocuklarım varsa pijamalarimi giyerim misafir gelirse carsafimk heryerrde giyorum ben
(1,057 puan) tarafından
Karıştırmayın öyleyse Google var elimizde elhamdülillâh neydi ne değildi emin olmak için bakalim. Burda o kadar çok yanlış bilgi görüyorum ki o yüzden taaccüb ederek yazdım. Düzeltin yorumunuzu. Ben de Allâh Allâh hangi ayetmiş o söylemimi saklarım:)
(1,783 puan) tarafından
Uslubunuzu yumsatarak söylerseniz daha sevab alirsiniz
(1,057 puan) tarafından
Gaye sevab almak değil bir yanlışı ikâz etmek idi bu mevzularda yumuşak olamıyorum.  Ki size hakaret etmediğim halde hakaret ve tahrik diye uyarı vermişsiniz. İlk başta düzeltmeden sanırım galiba gibi bir kelâm kullansaydiniz bu tutumda olmazdım güzellikle yazardıms. Siz kesinmiş gibi yazdığınız için böyle şaşkınlık içerisinde Allâh Allâh hangi ayetmiş diye yazdım. Sizin gibi herkes araştırmadan burda veyahut başka yerde doğruymuş gibi söylüyor veyahut yazıyor bu vebaldir.  Ve burda çoğunluk yine araştırmadan onu doğru kabul ediyor. O yüzden doğruyu yazalım ki doğruyu öğrensinler.
(1,783 puan) tarafından
Söylem tarzınız tahrik edici herşeyin bir üslubu var ben düzelttim  gönderimi kalb kirmak istemiyorum postuna yorum yapmazsanız sevinirm
0 oy
(17,884 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Açığım kapanmak nefsim için ağır geliyor. Diz altı elbise giyerim tek tük kısa kollu giyerim askılı ve dekolteli giymem. Çoğunlukla pantolon giyerim 
tarafından
Türkçeyi bazen tam algilayamiyorum canim..yani kapanmayi sevmiyorum gibisinden mi soyledin yalnis da anlamis ola bilirim
(17,884 puan) tarafından
Yapamam gibi geliyor. Sevmemek değilde tekrar açılmaktan korkmuyorum
tarafından
He ben kapanmaya karsiyim diyon sandim
(17,884 puan) tarafından
Yok zor geliyor dinin kuralını tabiki biliyorum ama maalesef uygulayamıyorum
tarafından
Anladım canim☺️
0 oy
(249 puan) tarafından
Elhamdülillah bacım ❤️ 
tarafından
Oy masallah ♥️
(249 puan) tarafından
❤️❤️❤️
0 oy
(7,947 puan) tarafından
Ben kapalıyım canım. 
tarafından
Maşallah canım
0 oy
(4,380 puan) tarafından
Ben açığım canım müslümanim ama burda müslüman olmayan biri değilim dediğinde hemen linclerler o yüzden olmayan da değilim demez 
tarafından
Bende sonradan onu fark ettim bu soruya kimse cevap vermez ..musluman olmayan biri varsa da inşallah doğru yolunu bulur
(6,941 puan) tarafından
Limonlu kek hatırlarmısın bilmem ama olmayan biri vardı hiçte linç yemedi olmayan değil olup müslüman gibi yaşamayan farzları inkar eden günaha günah değil diyen  linç yiyor genelde ☺️
tarafından
Etrafımda cok az sayıda musluman var .. müslüman görmeye hasretim resmen
0 oy
(3,452 puan) tarafından
Elhamdülillah müslümanım;)))kapaliyim cnm 
tarafından
Maşallah canım
0 oy
(12,533 puan) tarafından
Acik kapaliyim bende :))
(7,431 puan) tarafından
Seren mi ismin
(12,533 puan) tarafından
Evet :D
(7,431 puan) tarafından
Uloo bende melek sandım nasıl alisacam şimdi Serene:D
(12,533 puan) tarafından
Ahaha kime desem oyle diyo :D
(7,431 puan) tarafından
Hahhha :))))
0 oy
(4,495 puan) tarafından
Açığım. Yerine göre mini etek de giyiyorum, askılı da. Kapanmak gibi bir istek veya düşüncem de yok. 
0 oy
(922 puan) tarafından
Kapalı ve imanlı :))
tarafından
Masallah

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 98 göst.
11 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Evrim.34 (558 puan) tarafından soruldu
0 oy
38 cevap 627 göst.
10 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Fatmayaren (879 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 109 göst.
+1 oy
23 cevap 881 göst.
23 Mart 2022 Diğer kategorisinde Kuckprensesn.annsi (419 puan) tarafından soruldu

408,338 soru

12,267,562 cevap

37,509 kullanıcı

Kategoriler

...