+2 oy
1,278 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından

Kizlar neler yapiyorsunuz.. akşamın sohbeti olsun :).

Merak ediyorum aramizda kimler kapali kimler acık?

Ben acığım .. ama oyle açık açık kiyafetler girmiyorum ..sadece kapali degilim ..ama cok istiuorum inşallah nasip olur ..

Birde bunu da merak ediyorum aramizda musluman olmayan birileri varmi?

52 Cevaplar

0 oy
(2,261 puan) tarafından
bende kapalıyım canım, ferace giyerim genelde 
tarafından
Maşallah canım ♥️
-Reklam-
0 oy
(129,283 puan) tarafından

lam gorduk 1 karsilik pijamandan acil sacik giyinmedini :D bende acikım acik sacikda giyinirim

len kim sana ozelden foto atti ne fotosu atti ozelden foto atmami varmis acikla bunu
tarafından
Puhahaha..kiz şaka yaptım inandinmi gercekten..6 yıllık üye sen ozelden foto atmayi bilmiyon benmi bilicem sjsjsj
ulan ozel diyince sosyal medya geldi aklima burdan atamiycani biliyom
tarafından
Puahah ..sosyal medyasiz bir hacıyım ben
eyvallah hacım
0 oy
(200 puan) tarafından
Tesettürlüyüm ama ne kadar tesettürlü denilebilir bilmiyorum boydan bol elbiselere geçmek istiyorum siyaf çarşafın renklileri oluyor ya onlara peçesiz öyle giymek istiyorum eşim destek çıkmıo ne maddi ne manevi 
tarafından
Benim de hayalim öyle giyinmek ..nasip olsun canım ☺️
(200 puan) tarafından
Amin canım
0 oy
(51,324 puan) tarafından
kiz napcan milletin dinini imanini muslumanligini ☺️ elhamdülillah Müslümanım açığım 
tarafından
Kız ne biliyim merak işte benimki:))
(1,057 puan) tarafından
Puhahah:)))
0 oy
(1,862 puan) tarafından
Kapalıyım canım tam teseettürlüyüm elhamdülillah..

Kapalı diye gezenlerden değilim
tarafından
Maşallah canım ❤️
0 oy
(11,435 puan) tarafından

Tesettürluyum canım <3

tarafından
Maşallah canım ❤️
0 oy
tarafından

image

ben boyleyim askim :) 
tarafından
Benim elimde olsa coktan kapaliydim ben..esim daha erken diyor..cok uzuluyorum
tarafından
Ne icin erkrnmis ki senin icinde varsa esini ikna et derim cunku olum cok yakin ben 14 yasimda kapandim gec bile kaldigimi dusunuyorum
tarafından
Esim sanıyor ki ben yaşlımı gozukucem ..anlatamiyorum ..halbuki ilk tanistigimizda ona kapanicam demiştim..
tarafından
Sana bisey anlatiyim bsk dinle ben esimle tsnistigimda normal tunik pantolon giyiyodum esimde ailesi de dis gorunuse onem verirler yani boya miya degilde temiz usturuplu ve şık olcan yani birazda sekuler kesimde yasamislar babasi abdedtli namazli snnesi pardesu falan giyiyo ama o kadar yani bende medreselerde buyumusum uzaklasinca ister istemez basimi acmadim ama giyimim degisti yani tabi grnclik ve cahillikle sogudugum seyleri ozluyofum bi yandan da ben fecen sene bu zamanlar kalktim namaza basladim esim cok mutlu oldu sonra okumalar eklendi ibadeti artiriyorum ogrenmeye calisiyorum falan hevesliyim esim kendisi yapmasa da mutlu oluyo tani icimdrn hep carsaf geliyodu bbi gun esime ferace mi giysem dedim giy ben dahs cok mutlu olurum dedi ben o surecte nefsimi yrnmeye calisirken bi gun disards bi carsafli kadin gordum ah dedim keske ferace merace degilde soyle hakkiyla carsaf giysem dedim esim ne desene begenirsin giy dedi acilacagina istedigin kadar kapan dedi cok cekeriz ama cok laf eden olur dedim herkes isine baksin dedi suan nefsimi kirmaya calisiyorum InsaAllah Rabbim nasip edersendd gercekten istiyosan dus et bol bol
tarafından
Ozele gelsene
0 oy
(3,165 puan) tarafından

İnşallah nasip olur canım ❤️

Elhamdülillah müslümanım feraceliyim inşallah en kısa zamanda çarşafı şerif giyinmeyi düşünüyorum :'( Keşke çevremde sevdiğim bir hoca hanım olsa dualarla giydiriyorlarmış çok güzel olurdu

(3,165 puan) tarafından
Hiç umrumda olmaz ben kendimi çok iyi hissediyorum zaten büyük sufle takıyorum başıma göğsümü ve sırtımı tamamen kapatıyor öyle boyundan şal eşarp bağlamıyorum şükür hepsini gençlere verdim
(3,165 puan) tarafından
Ay ben de giyersem ilk ve tek olacağım bunu hiç düşünmemiştim babamın uzak akrabası var bi başka yok:D bu daha da cezbetti
(7,431 puan) tarafından
İnşallah giyersin Nero;)))
(1,057 puan) tarafından
Cicikus nerdesin ben sana ayarlarım her türlü bana at yerini bilgini çevrendekilerden rica ederiz giydirirler
(1,057 puan) tarafından
Aylık sohbetler oluyor ne kadar çok kişi şahitlik edersek o kadar kalıcı olur
0 oy
(14,613 puan) tarafından
Bende açığım inşallah nasip olur bize de ❤️
tarafından
Amin amin ☺️
0 oy
(1,970 puan) tarafından
Kapaliyim ama inşallah hir gün tam kapanır feraceye geçerim 
tarafından
İnşallah
(704 puan) tarafından
İnan feraceyle tam tesettüre geçtiğinde bugün giydiklerine üzüleceksin
(1,970 puan) tarafından
Aslında çok istiyorum ama bazen düşünüyorum korkuyorum nefsine yenip tekrar acilirim eski halime geçmek isterim diye şuan uzun giyiniyorum ama yinede kendime guvenemiyorum
0 oy
(29 puan) tarafından
10 yaşımda kapandım 16da çarşafı serif giydim yani 11 senedir carsafliyim canım çok şükür.Rabbim isteyen herkese hakkıyla giyebilmeyi Nasib eylesin
tarafından
Oy masallah canim
0 oy
(3,123 puan) tarafından
Benim sadece saçım açık kısa kollu ve dar giyinmem genelde spor giyinirim spor ayakkabı eşofman tarzı şeyler eşim kapanmamı çok istiyor ama hiç zorlamıyor sağolsun namazını kıl Kuranını düzgün oku der hep 
tarafından
Keşke benim esimde kapanmami istese
0 oy
tarafından
Ben de açığım istediğimi giyiniyorum 
tarafından
Anladım canim
0 oy
(1,428 puan) tarafından
Açığım giyimde sıkıntım yok ,istediğimi giyiyorum desemde inanma açığım ama esim izin vermez öle bende egiymem
tarafından
Benimde esim pek izin vermiyor
0 oy
(1,057 puan) tarafından
Tesettürlüyüm elhamdülillâh ☺️ 
tarafından
Maşallah hocam seni biliyom☺️
tarafından
Hocam bu sayfada bir yorum var namaz kilmak ve cocukla ilgili en sonki cevaplarin icinde..bir bakip yorumlarmisin ona dogrusunu ogrenmek istiyorum
(1,057 puan) tarafından
Nerde bulamadım onu en başa sabitler misin yeşil tikle
tarafından
Tamam canim
0 oy
(5,052 puan) tarafından
Tesettürlüyüm canım bende
tarafından
Maşallah canım
0 oy
(1,611 puan) tarafından
Feraceliyim, çarşaf çok istiyorum. İnşaAllah nasip olur. Kayınvalideme sen giy beni teşvik et bende giyerim diyorum ahahahah .d.d
tarafından
Sjsjsjs .. masallah canim
0 oy
(531 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Bende böyleyim snapchat sağ olsun :PUpload failed: [object Object]

tarafından
Gelmedii kız foton
(531 puan) tarafından
Tmm oldu galiba
tarafından
Efektten yüzün gozukmuyo kızzz ..niye dogru atmadin sjsjs
(531 puan) tarafından
Işte bende gozukmesin diye bunu attım ya    sjsjjsjs  başım genelde böyle bağlı.   Basimiz kapali Işte ama.  Allah yolunda tam kapali değil.   Inşallah nasip olur tam kapanmak.  Benimki yoreye ayit.  Yani bizim ulkemizde evlendikten sonra böyle yapiyorlar.
tarafından
Sjsjsjs he anladim canim..amin inşallah
0 oy
(4,091 puan) tarafından
Bende kapalıyım :)
tarafından
Maşallah canım ♥️
0 oy
(806 puan) tarafından
Açığım ama teşhir etmiyorum. Ailem çok baskıcıydı mecburen kapanmıştım heralde çok sıkıldım ki kapanmaya hiç niyetim yok. 
tarafından
Anladım canim

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 98 göst.
11 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Evrim.34 (558 puan) tarafından soruldu
0 oy
38 cevap 627 göst.
10 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Fatmayaren (879 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 109 göst.
+1 oy
23 cevap 881 göst.
23 Mart 2022 Diğer kategorisinde Kuckprensesn.annsi (419 puan) tarafından soruldu

408,339 soru

12,267,649 cevap

37,512 kullanıcı

Kategoriler

...