0 oy
625 göst.
Aile kategorisinde (17 puan) tarafından
Ķìzlara eşiniz ìnsțeğramda arkadaşıyla birbirine açık saçık kizalr atsa tepkiniz ne olurdu açıkçası ben çok rahatsız oldum kafama çok takıldı ne o öyle ergenler gibi

36 Cevaplar

+6 oy
(6,262 puan) tarafından

Gelsin linçler 

Bakamaz baktırmam yüreği varsa baksın 
(2,133 puan) tarafından
KAaatiiiiliyorum
(5,656 puan) tarafından
buna lince gerek yok cok birmla bisey degil ozellikle birbirlerine surasina bak burasina bak dermis gibi kari kiz resmi atmalari. gotleri yiyosa kendi karilarini kizlarini birbirlerine atsinlar. eger atabiliyorlarsa tamam istegidi kari kiza bakabilir derdkm yiyosa kendi karini at yiyosa kendi genc kiziniat bakalim arkadasina.
bu ole tv de falan filmde acik sahneleri izle gec olayi gibi degil ozellikle birbirlerine bak diye tesvik eden birbirine suraya gdelim sunla tanis bunla konus diye de tesvik eder
(6,262 puan) tarafından
Caspercım reelde sanalda filmde dizide çizgi filmde sinemada her nerde olursa olsun bakamaz kuşum ha beni unutur bakar oda kendi bileceği iş
-Reklam-
+2 oy
(318 puan) tarafından

Boyle birsey hic yasamadim cok sukur, yasasaydim tepkim ne olurdu kestiremiyorum ama hoş şeyler yasamayacagimiz kesin.
+2 oy
(3,462 puan) tarafından
Eşimin sosyal medyakullanmasina izin vermiyorum ki bende kullanmiyorum..eger olursaydi da öyle birsey tepkim hic normal olmazdi
+1 oy
(10,371 puan) tarafından
Evli barkli adam hayirdir loo biz kullanmiyoruz sosyal medya 
(17 puan) tarafından
Aynen ya ne güzel
+1 oy
(11,061 puan) tarafından
Tabi ki rahatsız eder  o yüzden no sosyal medya kafam rahat
(17 puan) tarafından
Bizede gelince salonuda uyuya kalıyor yada arkasını dönüp uyuyor
+1 oy
(689 puan) tarafından
Tabii ki rahatsiz eder İnstada baktigini gorursem kiziyorum 
+1 oy
(2,018 puan) tarafından
Önce eşim sonra da ben sosyal medyayı bıraktık ben bazen bi haber duyunca giriyorum. Dinimiz her yerde kurtarıcı haram bilen insan dikkat eder. Etmeseydi de tepkimi görürdü
+1 oy
(188 puan) tarafından
O arkadaşını engellerdim görüşür ve bu hareketini tekrarlarsa çok sert tepkimi koyardım . Aynısını biz kadınlar yapsak adımızı başka bir şeye çekmeyi bilirler 
(17 puan) tarafından
Ona nasıl söyleyeceğimi bilemiyorum
(188 puan) tarafından
Al karşına konuş deki senin yaptığın hareketi ben yapsaydım hoşuna gider miydi. Kırıldığımı falan fark etmiyor musun. Biz karı kocayız aramıza 3. Şahıslar yüzünden kırgınlık huzursuzluk girsin istemiyorum biraz çeki düzen ver kendine
+1 oy
(2,233 puan) tarafından
Eşimin sosyal medyası yok bende çok kullanmıyorum böyle bir şey olsa kafası koparırım heralde 
+1 oy
tarafından
Alnını karışlarım 
+1 oy
(133 puan) tarafından
Bakamaz tabiki o arkadaşını engeller sosyal medyasını kapatırım ve yaptimda bunu 
+1 oy
(5,052 puan) tarafından
Sosyal medyamız ortak benim kız arkadaşlarım var onunda erkek arkadaşları ikimizde hepsinin storysini görüyoruz arkadaşları atmaz öyle şeyler o da atmaz edepsizliğin başka boyutu o da ne evli atabilir ne bekar erkek 
+1 oy
(2,414 puan) tarafından
Eşimin arkadaşı Instagram'da sürekli açık kadınlar gönderiyordu,bende eşime dedim eğer bir daha sana böyle şeyler gönderirse direk karısını arıyacam kocan kocama saçma sapan videolar gönderiyor diyecem dedim, eşimde arkadaşına söylemiş o günden beri öyle videolar göndermiyor 
(17 puan) tarafından
Eşimin nasıl söylemeyeceğim bilmiyorum çok utanıyorum öyle şeyler gördüm için
+1 oy
(771 puan) tarafından
Etmiyor çünkü bakmıyor baksa rahatsız olmakla kalmaz rahatsız ederdim onu
+1 oy
tarafından
Yok ama canını okurum böyle erkekleri rezil ederim hele eşim yapsa ifşa ederk maf ederim 
+1 oy
(167 puan) tarafından
Yok canııım niye rahatsız etsin
+1 oy
(254 puan) tarafından
Öyle bir şey yapsa o arkadaşıyla bir daha görüştürmem bizim aramız da bir daha eskisi gibi olmaz
+1 oy
(14,191 puan) tarafından
Ne kadar ayıp 

Kapattırırım intagramını 

Eşimin ark aynı yerde durum atmış 2 sefer eşim de işe mi girdin yazdı Bu pezevenekkk video attı meğerse otelde eskortla birlikte arkadan kızla vieepsunu attı şans eseri de bende gördüm  kızın sırtı görünüyor O anda o çocuğu sildirdim 5 yıl olacak ne görüşür nede numarası vardır 
(17 puan) tarafından
Ne iyi yapmışsınız bide hemen görmüşsünüz bide ses atmış çok iyi hatun falan diye midem bulandı yemin ederim
(14,191 puan) tarafından
Allahtan denk geldi görmesem söylemezdi kesin

Tam pzevenekk bunlar
+1 oy
(1,339 puan) tarafından
Ağzına tükürürüm . Ayyy yine sinirlerim zıpladı ya
+1 oy
(2,741 puan) tarafından
Dönsün bekarlık hayatına her istediği b.o.ku yesin 

Evliyken asla öyle bişey yapamaz

İlgili sorular

0 oy