0 oy
993 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Ailem istemiyor eşimde ben olmasam daha mutlu olacağını ve benden boşanmak için 3 gün düşüneceğini söyledi böyle evlilik istemiyormuş bende yarın çıkar giderim dedim sen bilirsin dedi gidecek yerim yok yol gösterin bana bir sene oldu evleneli 

32 Cevaplar

+3 oy
(1,597 puan) tarafından
Aklını kullan evinden çıkma o gitsin evden sen değil 
(1,479 puan) tarafından
Verse n'olacak otur evindeilk yillar olur öyle
tarafından
Ben boşanalım falan demiyorum zaten ikimizde seviyoruz buna eminim ama eşim haksızlıkları kabul etmiyor
(1,479 puan) tarafından
Basda herkes gecmisdir bu sancılı dönemlerden sabret evinden çıkma duzelicekdir zamanla bu yollardan bizde çok asindik
(950 puan) tarafından
Bende eşimle ilk aylar öyle oldum. Hamileligimin ilk haftalariydi birde. Gidecek yerim olmamasına rağmen gittim boşanma davası açtım. Eşim bana uymadı allahtan. Şimdi çok pişmanım mesela. Sen sessizliğini kullan.
Not: bende çok dik kafalı ve inatçıyımdır.
tarafından
Benim eşim asla dönmez kararından
-Reklam-
+1 oy
(2,315 puan) tarafından
Hamile degilsen eger gir bi ise calis evdende gitme bosanmak istoyorsa kendi gitsn.burde bosanmak istemesnn sebebi neymiski daha 1senelik evlilik baska birimi var yoksa
tarafından
Hamile değilim ama üç buçuk yaşında çocuğum var tüm evi eşim dizdi 10 bin lira ev kirasını ben nasıl verim
(5,354 puan) tarafından
Evleneli 1 sene oldu yazmissiniz ama
tarafından
İkinci evliliğim
(2,315 puan) tarafından
Canm bosanmak icn bi sebebi vardir bu adamin durduk yeremi bosicak seni derdi neymis neden istemiyormus seni
(5,354 puan) tarafından
Cok hizli olmamis mi sizce de ,otekinden ne ara bosandiniz da ne ara evlenmeye karar verdiniz.
Yani bosanmak istiyosa bosanin bence de cocuk falan olmadan.
Cocuga da anneniz baksin sizde bi ise girip calisin en kotu asgari ucret alirsiniz. Gerci cocukta buyumus belediyelerin tam gun kresleri oluyo seneye de oraya verirsiniz.
tarafından
Kendi anlattığında kadının sorumsuz ve yalan söylediğini söylemişti ama düşünüyorum kadın 9 sene iyi bile dayanmış
(12,801 puan) tarafından
Çocuğa ilk eşin ölmediyse zaten o bakmak durumunda nafaka olarak. İşe girecek çalışacaksın. 2 yaşında kreşe gitti benim kız. Giden adamı zorla tutamazsın
tarafından
Ölüden farksız
(5,354 puan) tarafından
Onceki esini sormadik ki,siz neden bu kadar acele ettiniz ?
Bi ise girip calissaydiniz cocugu da krese verseydiniz az buyur akli basina gelirdi.
tarafından
Bende merak ediyorum ne zaman evlendin çocuk OLDU ne zaman boşandın ne ara tanıştın ikinci eşinle ne ara evlendin o süreçte nerde kaldın?
tarafından
Annemgille kalıyordum abim göndermedi işe 18 yaşında evlendim 19 da boşandım bu arada çocuk doğdu tabi 3 aylıktı boşandığımda 21 yaşında tekrar evlendim
(774 puan) tarafından
Sen bir ara buraya yaziyordun abim çalıştırmıyor su talip var bu talip var evleneyim mi diye soruyordun sana burda evlenme dediler acele etme dediler diye hatırlıyorum
+1 oy
tarafından
Çok moralim bozuldu canım ya akşam akşam sahipsizlerin sahibi de Allah'tır merak etme Rabbim seninle yavruna merhamet etsin inşallah zalime fırsat vermesin vallahi neredeyse ağlayacağım o kadar moralim bozuldu
tarafından
Çaresizlik zor
0 oy
(5,833 puan) tarafından
derdi meymis ki esinin
tarafından
Adaletsiz davranıyor dik başlı inat market alışverişini yapar harçlığımızı verir iyi yönü sadece bu
0 oy
(1,784 puan) tarafından
Ailen sana sahip çıkmalı ne diye istemeyen birinin yaninda durasın ki
tarafından
İkinci evliliğim istemiyor hiç biri ölün gelecek diyorlar
(540 puan) tarafından
Ne kadar cahil bir aile yapılır sana bir şey oldukları zamanda cenazede dizlerini döverler dümenden insanlara karşı
tarafından
Defolup gidesim geliyor çocuğumu da alıp ama eşim hep derdi ne kadar büyük tartışırsak tartışalım sakın çıkıp gitme evden o konuyla bitmicekse bile sen gidince biter dediyi
(540 puan) tarafından
Eşi düşünsün etsin gerçekten boşanmak istiyorsa da senin ağzına bırakmaması lazım çocuğunla birlikte ya sana maddi destek olması lazım eşyaları ve evi sana bırakması lazım ama aranızda öyle aldatma ne bileyim saygısızlık şiddet gibi durumlar yoksa konuyu boşanana kadar getirmek çok saçma bence eşin farkında değil galiba evlilik ciddi bir şey öyle ha deyince boşanmak olmaz hele ortada bir çocuk varken
tarafından
İhanet yalan şiddet yok ben kahpeymişim gaytakmışım öyle kelimler dedi ne derse tamam dedim öyle kapattı
0 oy
(3,025 puan) tarafından
Sen neden gidiyorsun birak o gitsin 
tarafından
Evdeki tüm eşyaları eşim aldı ben nasıl durim daha bir sene oldu evleneli
(3,025 puan) tarafından
Cocuk yokmu eşya düzdü diye senmi gidecen evden evladınla erkek her şekilde biyerde kalır
0 oy
(1,986 puan) tarafından
Istemeyen kendisi kendi gitsin sen niye gidiyorsun. 
tarafından
Bütün evi kendi düzdü ben nasıl durim
0 oy
(3,041 puan) tarafından
Olmuyorsa yol yakınken bitirin hiç vakit boşa harcama .
tarafından
Ailem de istemiyor beni mesleğimde yok nafaka da vermez buna da eminim
(3,041 puan) tarafından
Ailen niye istemiyor aranızda sıkıntımı var.yani kaçarak felanmı evlendin
tarafından
düzenlendi
İkinci evliliğimiz kaçmadım herkes gönüllü verdi
0 oy
(1,039 puan) tarafından
Kapı orada deyip yolu göstereceksin
tarafından
O bana gösteriyor
(1,039 puan) tarafından
Kreş yaşında çocuğun a101 e bime falan ise girip çalışabilirsin uygun kiralık ev falan arastir hiç takın falan yok mu bozdurup ev tutmak için
tarafından
İnan çok zor hayat
0 oy
(7,047 puan) tarafından
Çocuğun var mı 

Rabbım yar ve yardımcın olsun inşallah 
tarafından
Ne yapacağımı bilmiyorum bir senede evlilik bitirecek hiçbişe yok herşeyi başıma kalkıyor kusur arıyor bıktım ama bitirecek birşey yok abartıyor sadece
(5,385 puan) tarafından
Yaşın kaç pamuk prenes
tarafından
23 yaşındayım
(5,385 puan) tarafından
Sen daha önce buradaydın ve sürekli evlilik postları açıyordun, sana herkes evlenme çok erken demişti. Bak kardeşim yaşadıklarını bilmiyoruz ama çalışıp ayaklarının üzerinde durmak varken. Neyse olmuş ile ölmüşe çare yokmuş. Oğlun 3,5 yaşında tam gün kreşte kalabilir sen çalışabilirsin. Kendini ezdirme lütfen
(1,424 puan) tarafından
O mevzu mu biri vardı böyle dediğin
0 oy
(3,955 puan) tarafından
İkinci evliliğiniz mi evleneli 1 sene olmuş ama 3.5 yaşında çocuğunuz var çocuk mu sorun acaba
tarafından
Evet ikinci
(3,955 puan) tarafından
Sorun çocuk olabilir, şu zamanda kendi çocuğuna bakmaya zorlanan aileler varken... Rabbim yardımcınız olsun ailenizden başka çareniz de yok anneniz çocuğa bakar siz de çalışırsınız
tarafından
Asla işe göndermezler
0 oy
(14,443 puan) tarafından
Bir sene olmuş 3.5 yaş çocuk nasıl oldu 18 yaş altında mı evlendin imam nikahla 
tarafından
İkinci evliliğimiz
0 oy
(635 puan) tarafından
Boşanmak isteyen oysa gitmesi gerekende odur seni mağdur etmeye hakkı yok dinende kanunende otur evinde istemiyorsa o gitsin 
tarafından
Kirayı nasıl verecem 10 bin kira mesleğim yok
(635 puan) tarafından
Boşanmayı o istiyor bı gerekçesi mecbur olacak nafaka vermek zorunda
0 oy
(88 puan) tarafından
Biraz daha detaylı yaz.

Çocuğun var mı ? Neden boşanmak istiyor? Sen istiyor musun ? İstiyorsan veya istemiyorsan neden ? 
0 oy
(123,072 puan) tarafından
ailen ne alaka sen ne istiyosun
0 oy
(7,595 puan) tarafından
Adam boşanmak istiyorsa ailen nasıl kabul etmese sonuçta sen değil kocan boşanmak istiyor. Ailen mecbur kabul edecek ne olacak ki başka. Zorla mı evli kalacaksin. 
0 oy
(78 puan) tarafından
İstenmiyorsan ağaç değilsin saçma sapan yok napayım yok 10 bin lira deme bankalar faizsiz belli bı miktarda para veriyolar çek gidip çalış ev sanırım kira sadece eşyalar sizin bırak o da onun olsun o eşyalarla mutlu olamazsın zaten.. kendine acımayi bırak kadın olarak her şeyi yaparız yeterki iste 
0 oy
(20,308 puan) tarafından
Yaa ailen neden karışıyor kararına saygı duymuyorki
0 oy
(2,529 puan) tarafından
Canım bence gitme bir yere dua et bol bol belki seni deniyor sebebi ne olur mu öğle 
0 oy
(17,206 puan) tarafından
Yeni boşanmışsin hemen evlilik olmuş yanlış orda olmuş zaten eşine ağır geliyordur çocuğun ne diye evlendin canm çalışıp kendine de çocuğuna da bakardın ne diye korkuyorsun ailem istemiyor diye ne yapacaklar sanki sana birde evinden çıkma esin boşanmak istiyorsa o çıkıp gitsij

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 152 göst.
11 Ekim 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 392 göst.
+1 oy
4 cevap 248 göst.
0 oy
2 cevap 58 göst.
16 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Anne.adayii (935 puan) tarafından soruldu

406,308 soru