Merhaba kızlar bu işlerden hiç anlamadığım için soruyorum. Dün akşam işten eve geldiğimde kapım önünde tuz vardı. Ben çok üstüne durmadım aklıma kötü bişey gelmedi sonra supururum dedim geçtim. Eşim sabah birlikte işe giderken gördü tuzu baya tedirgin oldu. Onu süpür çabuk dedi ben bişey anlamadım tabi. Süpür dedi ama ben de işe geç kaldık hadi çıkalım akşam gelince supururum dedim tabi anlamayinca. Arabaya binince eşim dedi ki büyü olabilir onu hemen supurelim deyince benim de içim ürperdi . Birkaç gün önce de eşim yağ vardı diyor kapının önünde. Kimseyle derdimiz yok işimizde gucumuzdeyiz hiç suphelenmedim ben. Ama eşim bizi kıskanan yapacak olan çok dedi korktu. Kızımı kaynanamgile bırakmaya gittik kaynanama dedik o da tedirgin oldu. Benim akşam eve gelip temizlememi bekleyememis o da hemen eve gelip sirkeli suyla temizlemiş. Yağ da vardı diyor. Tuzla yapılacak büyü olabilir mi? Birisi dokmustur dedim ama hicbiyerde yoktu sadece benim kapimdaydi yani böyle dökülerek gitmiş gibi değildi benim de kafam karıştı.