0 oy
270 göst.
önce Diğer kategorisinde (557 puan) tarafından
Merhaba kızlar bu işlerden hiç anlamadığım için soruyorum. Dün akşam işten eve geldiğimde kapım önünde tuz vardı. Ben çok üstüne durmadım aklıma kötü bişey gelmedi sonra supururum dedim geçtim. Eşim sabah birlikte işe giderken gördü tuzu baya tedirgin oldu. Onu süpür çabuk dedi ben bişey anlamadım tabi. Süpür dedi ama ben de işe geç kaldık hadi çıkalım akşam gelince supururum  dedim tabi anlamayinca. Arabaya binince eşim dedi ki büyü olabilir onu hemen supurelim deyince benim de içim ürperdi . Birkaç gün önce de eşim yağ vardı diyor kapının önünde. Kimseyle derdimiz  yok işimizde gucumuzdeyiz hiç suphelenmedim ben. Ama eşim bizi kıskanan yapacak olan çok dedi korktu. Kızımı kaynanamgile bırakmaya gittik kaynanama dedik o da tedirgin oldu. Benim akşam eve gelip temizlememi bekleyememis o da hemen eve gelip sirkeli suyla temizlemiş. Yağ da vardı diyor. Tuzla yapılacak büyü olabilir mi? Birisi dokmustur dedim ama hicbiyerde yoktu sadece benim kapimdaydi yani böyle dökülerek gitmiş gibi değildi benim de kafam karıştı. 

7 Cevaplar

+4 oy
önce (128 puan) tarafından
Tüm Türkiye işi gücü bıraktı bu gruptakilere büyü yapiyo bence 
önce (557 puan) tarafından
Evet ben de öyle duydum kaynanam nasıl temizledi bilmem :D arkadasim da diyor ki birisi bence size yemeğe gelcek tuzu yağı getirmiş gerisini de sen yap diyor diye :D
Bence tesadüf inanki bak şöyle dese biri kapımızın önünde bilerek yağ dökmüş ayağımız kaysın düşüp kafamızı vuralım diye bu daha mantıklı bence.Ne dedi yani büyü yapan yağ büyüsü yaptım tutmadı dur ben bir de tuz büyüsü yapayım de siz gününüzü görün mü dedi
önce (1,836 puan) tarafından
Ay akşam akşam güldüm ya tam bebe sinir etmişti çok iyi geldi :D kaynana efsunlu çıktı demekki iyi becermiş:)
Aman elemterafiş kem gözlere şiş diyerek fairy nin de desteğiyle kaynana başarıyla büyüyü alt etmiş
önce (2,131 puan) tarafından
Hahshahahahaahah zeytin yağı cicek yağı domuz yağı hangisi jsjsjsj
-Reklam-
0 oy
önce (617 puan) tarafından
İstenmeyen biri eve gelince ayakkabısına tuz serpilir ki hemen kalksın gitsin onu biliyorum da büyü için olur mu onu bilemedim.

Ama aksine tuz kötü şeyleri kovmaz mı yav biz arada dualarla kaya tuzu patlatıyoruz evin enerjisi değişsin diye 
Neye baktım varmış da bilmiyorum ya iyi düşünmek lazım
önce (617 puan) tarafından
Yani ne bilim Supernatural fanları bilir orda bile kapılara camlara tuz döküyorlar kötü şeyler dışardan eve girmesin diye aklıma direkt o geldi bide :D
0 oy
önce (607 puan) tarafından
Hiç bi güç Rabbinden güçlü değil Rabbim muhafaza etsin büyücülerin şerrinden
Amin inşallah işte orası öyle de büyü diye bir gerçek de var bu hayatta herşeyi bekleyip temkinli de olmak lazım
önce (607 puan) tarafından
Tabiki öyle
0 oy
önce (18,304 puan) tarafından
Allah korusun kötü düşünceli insanların şerrinden. Bilgim yok 
0 oy
önce (2,247 puan) tarafından
Evinin önüne saf sirke döküp beklet sil canım. Tamamen de silme. Ne olur ne olmaz sil bence her hafta öyle
0 oy
önce (4,536 puan) tarafından
Belki biri sümüklü böcek gördü onu için tuzluyor 
0 oy
önce (867 puan) tarafından
Benim bildiğim büyü gizli saklı yapılır. Peşine düşme,  o hoca bu hoca derken para yedireceksin. Para tuzağından başka bir şey değil.
Yok canım takmam ben öyle şeyleri gezmek hoca hoca

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 75 göst.
9 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Susam4612 (12 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 127 göst.
22 Eylül 2023 Güzellik-Bakım kategorisinde Kelebekkm34 (1,267 puan) tarafından soruldu
0 oy
32 cevap 611 göst.
+1 oy
29 cevap 900 göst.
27 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Yenibiri12 (67 puan) tarafından soruldu

402,437 soru

12,048,080 cevap

36,284 kullanıcı

...