0 oy
226 göst.
Diğer kategorisinde (50 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Yattığım oda dafare var ne koyduysam ise yaramadı gece uyurken çok korkuyorum şimdi googledan da araştırdım uyurken kulak parmak kemiriyormus felan yazmışlar ay kızlar doğru mu bilgisi olan var mi

9 Cevaplar

0 oy
(486 puan) tarafından
Ay kemiren benim bildiğim kocaman cirdon derler onlar olur . Pisliğini birakir işer ben onun derdine girdim :( yapiskan koydun mu odana yapisirdi
(486 puan) tarafından
Ay bilmiyordum :(
(50 puan) tarafından
Pisliği var evet gördüm ama küçük
tarafından
Odandan çıkmadığına emin ol kapıyı kapalı tut kedi koyun odaya bir gece baş başa kalsınlar kedi ziyafet çeker sende temizlik yaparsın biteer gider :))
(50 puan) tarafından
Ya dolabın yanında dürülü halılar var fare orda muhtemelen kedi oraya girip fareyi alabilir miki
tarafından
Fare mutlaka çıkar saklandğı yerden kedinin pençeleri çok keskin oluyor pati atsa korkudan çıkar fare odada kovalar kedi yakalar yer
-Reklam-
0 oy
tarafından

Kedi köy odaya kedi bulun gece halleder o işini :D

(50 puan) tarafından
Kediden de korkuyorum:)
tarafından
Seçimini yap bacım kedi mi fare mi ahahhaa
(50 puan) tarafından
Hicbiriiii ben çıkarım odadan
tarafından
Odada kalma zaten onlar baş başa kalsın ahahha
0 oy
(13,432 puan) tarafından
Fare zehri yok mu onlardan koy. Gecen bende mutfakta yakaladım bi tane aspratorun ordan inmiş ta aklıma gelmezdi tavana zehir atmıştık muhtemelen onu yemiş salaklasmjis ama çok büyüktü 
(50 puan) tarafından
Zehir de pasta da koyduk etkili olmadı canım
0 oy
(1,080 puan) tarafından
En iyisi fare yapışkanı.Ayrıca evet kulak ve burun kemirebilirler
0 oy
(6,680 puan) tarafından

Bizim eve de girmiş geçen gün. Yapışkan koyduk fındık cevizde koyduk yapışkana  . Ertesi gün yakalanmis 

0 oy
(1,461 puan) tarafından
Bizim komsumuzun oglunu uyurken kulagindan isirmis fare.  annemin anlattigi kadari ile hastanede hem igne yapmislar hemde tedavi etmisler . Kemirgen sonucta
0 oy
(3,902 puan) tarafından
Yiyecek birseyler bırak birde yapışkanlar var onlardan koy.Yada biraz un ve kireç karıştır bir karton üzerine dök  bırak (eldiven tak eline elinin kokusu geçmesin un ve kirece)
(1,210 puan) tarafından
Kireç ne işe yarıyor canm
(3,902 puan) tarafından
Un ile karıştırınca yediklerinde malesef ölüyorlar  ,alçı da olur bu arada.
(1,210 puan) tarafından
Benim de bahçemde bı tane var yapsam hemen öluyor mu? Korkuyorum bir yerin altına girer bulamam
(3,902 puan) tarafından
Un ve alciyi karıştırın un miktarı fazla olsun evet midesinde taşlasiyor çünkü
(50 puan) tarafından
Teşekkür ederim bunu deniyim
0 oy
(782 puan) tarafından
Fare zehiri al ben 1 ayda zor kurtuldum 5 tane fare yapışkana yapışan oldu zehiri yitip kenarda köşe de ölen de oldu ben kedilerden korkuyorum kedi koyamadım eve koysaydın belki 1 ay da sürmezdi
0 oy
(75 puan) tarafından
Etkili çözüm o odanın kapısını kapat başka odada yat yattingin odanın kapısının altına birşeyler sikistir gelmesin sabahta birilerini çağır fareyi def etsin 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 62 göst.
0 oy
3 cevap 94 göst.
0 oy
1 cevap 29 göst.
0 oy
2 cevap 40 göst.
25 Kasım 2024 Aile kategorisinde Yenianneadayi1 (228 puan) tarafından soruldu

406,232 soru

12,179,944 cevap