0 oy
70 göst.
Diğer kategorisinde (478 puan) tarafından
Bugün normal kontrolümden geldim herşey yolunda sadece biraz zayıf dedi doktor 1575 gram . Doktor iyi beslenmiyormusun dedi halbuki çok iyi beslenirim bebeğe kilo aldıracak besinler yerim hep yumurta süt muz kefir meyve anlamadım gitti ilk sezeryan olunca buda sezeryan olucak 38.haftada sezeryan alıyormuş ama bize damarları iyi dedi normalde 3 hafta sonra kontrol çağırmıştı bu sefer 15 gün sonra gel dedi ben yiyorum bebeğe yaramıyor galiba ister istemez moralim bozuluyo neler yapmam gerekir anneler ilk çocuğum 40+2 haftada doğdu normal olmayınca sezeryan oldu ve 3464 gram doğmuştu 

1 cevap

0 oy
tarafından
Bebek sağlıklı olduktan sonra kilosunun hiç bir önemi yok, anne baba minyonsa bebekte minyon olur, ayrıca 30 haftaya göre bebeğin kilosu olması gerektiğinden daha fazla neden böyle birşey söylemiş doktor onu anlamadım 
(478 puan) tarafından
Çok sükür gebelik şekerim falan yok göbek çevresi biraz zayıf kalmış dedi
(478 puan) tarafından
Ultrason kağıdına bakaraktan söyledim kilosunu
tarafından
Karın bölgesi küçüklüğü son haftalarda normal rastlanan bir durum , ultrasona göre haftası geride olması gerekiyor ama sen 1500 Gr olduğunu söylüyorsun , istersen başka doktora görün , ölçümde yüksek olasılıkla yanlışlık var ki buda çok normal bir durum
(478 puan) tarafından
Ultrasona göre geride olması derken göbek çevresinden mi bahsettin
tarafından
Evet canım
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 420 göst.
0 oy
0 cevap 46 göst.
13 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Rjjfuruc (2 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 89 göst.
13 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Rjjfuruc (2 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 52 göst.
1 Nisan 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Selimbebek (942 puan) tarafından soruldu

408,835 soru

12,288,105 cevap

38,124 kullanıcı

Kategoriler

...