0 oy
105 göst.
Aile kategorisinde (191 puan) tarafından
Kızlar 27 aylık kızım, eşim ve ben ilk defa sinema gecesi yapicaz , kızımın yaşına uygun youtubeden izleyebileceğimjz animasyon film önerir misiniz ?

6 Cevaplar

0 oy
(12,050 puan) tarafından
Izlerse ne guzel :) benimki 4 yasinda. Asla oyle uzun seyler izlemez
(191 puan) tarafından
Ay ilk kez deneyimleyecegiz zaten tamamını bitirecegimizi sanmıyorum :)
(12,050 puan) tarafından
Insallah izler :)
-Reklam-
0 oy
(1,393 puan) tarafından

Buz devri nasıl olur? :) çok komik buluyorum ben onu 

(191 puan) tarafından
İlk aklımıza gelen oydu zaten ama başka bi alternatif varsa bilmediğimiz onu deneyelim dedik , bulamazsak onu izleyeceğiz , teşekkürler  :)
0 oy
(1,508 puan) tarafından
27 aylık bebek oturup animasyon film izlemez ki 
(191 puan) tarafından
Neden izlemesin ki ? Oturup bitirmesini beklemiyoruz zaten , yarım saat izlese yeter maksat ailecek vakit geçirmek,  şimdiye kadar hiç TV açılmadı evde bu yüzden deneyimlemek istedik
0 oy
(3,251 puan) tarafından

Biz sürekli izleriz canım hatta adlarinida kaydederiz kızı m 2 yaşından beri izler çok sever artık nerdeyse hepsini izlemisiz 

Sihirli Oyuncaklar çok güzel 

Ters yüz var 

Astronot willy var buda çok güzel hatta bunu iki üç kere izledik çok beğendik 
(191 puan) tarafından
Çok teşekkürler astronot willy açtık tavsiyeniz üzerine :)
(3,251 puan) tarafından
O çok tatlı bir flim beğenirsem dönüş yaparsan sevinirim canım ne mutlu ki bana sizde izlemiş oldunuz
(191 puan) tarafından
Haarikaydıı bayıldıkk gerçekten  .Hem duygusal hem sürükleyici , merak uyandiran bi filmdi ,sonu ayri güzel ve duyguluydu ,kizim da severek izledi .Tekrardan teşekkür ediyorum :)
(3,251 puan) tarafından
Ne demek canım biz çok fazla izliyoruz artık flim bulamıyoruz o kadar çok izlemidiz ki gerçekten flim kalmamış beğendiğinize sevindim ne demek tatlım ne zmaan istersen animasyon öneririm
0 oy
(395 puan) tarafından
YouTube de yok hdfilmcehenneminde var 

Orion ve karanlık geçen izledim 21 yaşındayım benim bile hoşuma gitti :)
(191 puan) tarafından
Teşekkür ediyorum canım ama youtubeden TV ye bağlanıp izliyoruz o dedigin sitede bu mümkün olursa onu da izleriz neden olmasın :)
0 oy
(183 puan) tarafından
Biz oğlumla izliyoruz 18 aylık. Gayette izliyoruz valla tepki bile veriyo bazen gülüyor kızıyor ya da mısır da patlatıyoruz çok güzel :) bence ZOOTROPOLİS izleyin çok harika bir animasyon kızların daha çok ilgisini çeker diye düşünüyorum 
(191 puan) tarafından
Teşekkür ediyorum canım,  bidahaki film gecemiz için sıraya alıyorum :)

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 100 göst.
+1 oy
2 cevap 37 göst.
0 oy
1 cevap 44 göst.
0 oy
10 cevap 154 göst.
28 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Rabia_ikra (5,867 puan) tarafından soruldu

403,700 soru

12,094,748 cevap