0 oy
144 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (320 puan) tarafından
Cocugum 1 aydır horluyo zor nefes alıyo sprey yazdı kücülür diye yoksa amaliyat dedi 9 gündür kullanıyoruz kücülme olmuyo galiba aynı napacagımı şaşırdım adanada oturuyoz biz buarada oturan varsa iyi bi doktor bildiginiz varsa sôyleyn kızlar şaşırmış durumdayım

5 Cevaplar

0 oy
(4,981 puan) tarafından
Antibiyotikde kullanmasaı lazım ki spreyler maximum 5 gün kullanılır iyi bir çocuk kbb iç bulmanız lazım
(320 puan) tarafından
1 ay kullan dedi spreyi doktor kbb özele goturdum hic ilgi yok devlete goturdum baktilar ayni ilaci kullan dedi
(4,173 puan) tarafından
spreyle risonel, nazoster  moment bs türevleri var 1 ay kullanılıyor sonra ara veriliyor kullanma devam edin  epey etkili bir süre bir ay kullanip 1 ay ara verip tekrar 1 ay kullanarak idare ediliyor ilaç etki eder korkmayın acele etmeyin.
(320 puan) tarafından
Bize yazdığı memotix spreyi işe yararmı bilmiyorum 9 gundur aynı
(4,173 puan) tarafından
İse yarar yesil kutulu sprey benim kızımda 3.5 yaş geçen ay aldirdik geniz etini.18 aylıktan itibaren o spreylerden dönem dönem kullandik bu süre zarfında kadar idare etti .
-Reklam-
0 oy
tarafından
2 yaşında Yeğenimin geniz eti vardı , ilaç kullandılar geçmedi . Daha sonra ameliyat için yazı beklemek istediler , yazın ameliyat için gittiklerinde tamamen geçtiğini söyledi doktor 

Sizin  bebeğiniz kaç yaşında canım ?
(320 puan) tarafından
4 bucuk yaşında canm
tarafından
Canım temizliğine dikkat et çocuğun , polen zamanları dışarı çıkarma gerekirse ve tozlu sigara ortamlarında tutma , geçer o şekilde. Yeğenim o şekilde kendi kendine tedavisiz geçti
(320 puan) tarafından
Bizde bayadır vardı geniz eti geçmedi
0 oy
(2,724 puan) tarafından
Kızım 3.5 yaşında geçen doktora gittim sprey ve çiğneme tableti verdi eğer işe yararsa kullanmaya devam edeceğiz işe yaramazsa ameliyat edecem dedi kullanıp göreceğiz,senin çocuğun kaç yaşında 
(320 puan) tarafından
4,5 bize cigneme tableti verilmedi cocuk doktoru soyledi ama yazmadı doktor
(2,724 puan) tarafından
Çocuk doktoru değil KBB doktoruna götür o sana net birşey söyler
0 oy
(11 puan) tarafından
Merakimdan soruyorum benim de bebegim 5 aylik yaklasık 2 haftadir yattiginda sanki genzi dolu gibi ses geliyor burun burun spreyi kullandik odayi her gece nemli tutuyorz burnu temiz gelen ses burnundan degil yani daha önce de post acmistim hala gecmedi geniz eti oldugunu sadece horlamasindan mi anladiniz 
(320 puan) tarafından
Horluyo evet burnu acık ama nefes alamıyomu nefesi gidiyo agzi köpürüyo
0 oy
(2,673 puan) tarafından
Arkadaşım kızını ameliyat ettirdi beş yaşında benim kız 4 yaşında yavaş yavaş azalmaya başladı 8 yaşına kadar beklicez  küçülebilir dedi

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 65 göst.
0 oy
1 cevap 78 göst.
13 Mayıs 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Derya deniz (612 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 182 göst.
26 Ekim 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Hilal-Alp Kutay (2,755 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 95 göst.
19 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde Musmutlu (434 puan) tarafından soruldu

408,336 soru

12,267,614 cevap

37,512 kullanıcı

Kategoriler

...