0 oy
84 göst.
Diğer kategorisinde (1,016 puan) tarafından
 Gunaydın Kızlar hayırlı sabahlar 28 haftalık hamileyim plasenta aşagda dedi doktor  peki dedim normal dogum olur mu oda dediki plasenta rahim agzını kapatmamış bu durumda olup normal dogum yapan var mı 

2 Cevaplar

0 oy
(4,227 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Hayata ve akış güven ne olmasi gerekiyorsa o olacak.Bosver daha 12 haftan var şimdiden bu düşünce ile kafanı bulundirma.Saglikla kucağına almaya bak ,ha sezaryan ,ha normal doğum ne fark eder her türlü dünya tatlısı bir jelibonun olacak kısmetse ☺️
(1,016 puan) tarafından
Vallah korkuyorum canım ilk dogumum normal dogum Du bunuda Sezeryan istemiyorum urası ayrı canım evlat kokusu herşey bedel kızımda da cok cektim nasıl dogdu butun acılarımı unuttum tesekkur ederim canım Allah razı olsun
(4,227 puan) tarafından
İstemiyorum istemiyorum diye kendini doldurma sağlıkla kucağına al da ,hangisi olursa olsun.razi olmak diye birsey var unutma ,bebislerde birer mucize sonuçta kendini korkutma ve hersey kolaylıkla olacak bunu düşün illa birsey düşüneceksin kolaylığı odaklan.Inan işin daha rast gider.
-Reklam-
0 oy
(4,268 puan) tarafından
Rahim ağzı kapanmadiysa sıkıntı olmaz normal dogurursun 
(1,016 puan) tarafından
Amin canım benim yani agzı kapalı degil dedi sadece aşagda inşallah normal olurum Sezeryan dan korkuyorum
(4,268 puan) tarafından
Bebek büyüdükçe kapanma riski olur mu bilmiyorum ama şu anlık sıkıntı yoksa doktor ona göre karar verir
(1,016 puan) tarafından
Amin inşallah canım Allah razı olsun evt canım

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 381 göst.
3 Eylül 2024 Diğer kategorisinde BetusMoms (3,460 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 42 göst.
22 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde GizemGY (129 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 64 göst.
15 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Mavisiyah2001 (9 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 82 göst.

410,936 soru

12,366,142 cevap

42,042 kullanıcı

Kategoriler

...