0 oy
152 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (208 puan) tarafından
Ya kizlar kızım 4 buçuk yaşında her eşyasını kıskanıyor hatta ev eşyalarını bile kıskanıyor sabah beri yastığı battaniyeyi beslenme kutusunu vs hepsini aldı ev yaptı kendine kardeşi elliyor diye ağladı kardeşine  bağırdı oda ağladı o yaptığı evi çocuk bozmasın ağlamasın diye odanin kapısını orttuk ordan çıktık başka odaya oturduk sırf yaptığı ev bozulmasın diye oyuncakları döktüm kardeşi oynasın diye bu sefer arkamızdan geldi oyuncaklari asılıyor elimizden yemek yapalım dedi tamam dedim bu seferde kardeşi oyuncağa elliyor diye ağlamaya başladı sinirim bozuldu git kendi yaptigin evde oyna herşeyi kıskanıyosun bıktım artık dedim ağlayarak gitti ya çok sinirim bozuluyor tamam çocuk ama herşeyi inanın evdeki herşeyi kıskanıyor kapıyı örtüyor aç kizim diyorum kardeşi açmaya kalkacak diye ağlamaya bağırmaya başlıyor dokunmaaaaggg dokunmaaagg diye delirecem yakında 

6 Cevaplar

0 oy
(1,250 puan) tarafından
Herseyi değilde kardeşini kıskanıyor sanırım. Küçüğe daha mı çok ilgilisiniz
(208 puan) tarafından
Ya herkesten kıskanıyor yani benden babasından bile misal oyun oynuyoruz ya beraber aaa şuna bı bakayım nasıl yapmışsın falan demeye kalmadan elimden asılıp bağırıyor benim eşyamı alamazsın diyor
-Reklam-
0 oy
(699 puan) tarafından
Hadi onun küçüğü var bizde abiler ondan büyük ama onların herşeyini kullanmak istiyor bide hırpalayarak kullanıyor aynısı ve daha fazlası kendisinde olöasına rağmen ven ki 5 buçuk yaşında 1. Sınıfa başlarsa düzelir diye ümit ediyorum
(208 puan) tarafından
Yok benimki kreşe gidiyor aynı düzelmiyor
(699 puan) tarafından
Ana okuluna gidiyor canım 2. Yılı ama belki seneye daha aklı basar diyorum
0 oy
(3,550 puan) tarafından
Anam bu benim oğlum 4 yaş kendisi ev dolusu oyuncak var ama 

Kardeşi elleyince içi gidiyor 

Kızıma başka oyuncak aldık bu sefer onları ver diye ağlıyor bağırıyor 

Ev resmen yerinden oynuyor 

Allah'tan müstakil evdeyiz 

Yoksa bizi 2 günde kapıya atarlar sesten

O derece kavga dövüş var
(208 puan) tarafından
Bizimde aynı kendi evimiz müstakil evin içinde deli gibi bağırıyoruz apartman olsa hergun şikayet gelir kesinnn
0 oy
(1,064 puan) tarafından
Neden küçüğü alıp onu orda yalnız bırakıyosunuz çok acık sızın ilginizi ıstıyor çocuk beraber bir ev kurun kardesının zarar vermesını engelleyerek yanında tutun kardesınle evıne bakmaya geldık vs katılın ona kıskanacagı bırsey kalmayacaktır
(208 puan) tarafından
Yok bacım onunla da çok ilgileniyoruz bak inan babası gün içinde markete götürür canı sıkılıyor diye küçük oğlanı almaz yanlarına kız istemiyor diye sadece onu götürür ben kızımı götürecem der ya erkeklerde erkek çocuk merakı olur ya bizde tam tersi eşim kızımız için falan ölecek yani o derece beraber oynamaya çalışıyoruz hadi annem kardeşine de ver oda şunu yapsın beraber yapalım falan dediğim de hayır siz başka biseyle yapın benim esyama ellemeyin falan diyor
(1,064 puan) tarafından
Sert bır dılle uyarın o zaman o senın kardeşin oyunlar beraber uyanıyor oyuncaklar ortak eşyalar hepimizin dıye net anlat böyle yaparsan  kardesının  oyuncaklarını odasını ayırırım oda sana vermez kendı odasında oynar herkes de korkut bıraz böyle düşünmesini sağla
(208 puan) tarafından
Yapıyoruz aslında mesela ikisine de sevdikleri birer oyuncak alıyoruz daha arabada gelirken kızım kardesinin oyuncağını istemeye başlıyor ama kendininkini kardeşine vermeden onuda istiyor zaten oğlan pek oyuncak bilmiyor daha 14 aylık bakıp atıyor oynamıyor yani onuda veriyoruz bı bakacam diyo sonra isteyince bu benim oldu diyo delirtiriyor beni ya her konuda aşırı cimri bı çocuk
(1,064 puan) tarafından
Valla bilemiyorum ne yapılır sıkıntı çocuğunu tanırsın ama empatı yapmasını sağlaman lazım bana yapılsa ne hissederim düşüncesi önemli
Ikı oyuncak alma tek al mesela paylaşarak oynarsan alıcam yoksa gerı götürür veririm vs de dene valla herşeyi ama aşması lazım okulda da çok zorlanır yarın
0 oy
(252 puan) tarafından
3 yaşında oğlumda aynı diyebilirim kardeşi eline oyuncağı alsa hemen onu almak istiyo veya kerdesinj alıp sevsek hemen benide öyle al banada böyle yap ne yaparsak aynısını istiyo kızım yeni yeni yürüyo gel gel yapıyoruz hemen aynı yere geciyo banada yap bende gelicem diyo ilk zamnlar böyle değildi 2 aydır böyle ama ağlama yok yapmayın küsüyo sadece
0 oy
(51,921 puan) tarafından
kardes kıskançlığı olacak bunlar 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 582 göst.
22 Haziran 2021 Diğer kategorisinde Hira &ikra (6,059 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 320 göst.
6 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Hemdemm (124 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 220 göst.