0 oy
83 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (133 puan) tarafından
Doğum yapalı neredeyse 10 ay oldu ve ben daha hiç adet görmedim kızlar ara ara kasıklarım ağrıyor hamilelik testi yapıyorum kan veriyorum negatif bişi yok ama neden olmadım? İlk kızımda da 9. Ayda olmuştum bunda hala olmadım kafama takıyorum hala. Doktora gitmelimyim yada evde adet söktürücü bişiler varmı bildiğiniz emziriyorum bu arada

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
2 sene olmayan bile var canım , emziren anneler 18 aya kadar olmaması normal ama 1. Seneden sonra kontrole gidersen iyi olur 
(133 puan) tarafından
Yaa öylemi bende 1 2 ay bekleyim gelmezse gideyim olmadı vücudum şiş sanki böyle rahatsız edici
-Reklam-
0 oy
(4,177 puan) tarafından
Çok normal canim ben doğumdan 42 gün sonra adet oldum, bir başka arkadaş 8 ay sonra oldu doktora bile gitti 1 seneye kadar olmayabilirsin demişti. İstiyorsan gidip muayane olabilirsin
(133 puan) tarafından
Tesekkür ederim canım bende kararsız kaldım gidip gitmeme arsında yaa doktor hap falan verir mi gelmesi için
0 oy
tarafından
Bende hala olmuyorum ilk kızımda 40 dan sonra oldum ama bunda yaklaşık 5 aydr olmuyorum normal diyorlar 
(133 puan) tarafından
Ne bileyim valla benim 10 ay oldu hala yok vücudum şiş yani rahatsız oluyorum canım
tarafından
Açıkçası bende şişlik falan yok rahatsizligim da yok çok şükür
0 oy
(4,160 puan) tarafından
Bence doktora git canım şişkinlik falan olmuyor mu 
(133 puan) tarafından
Evet çok oluyor bende kararsız kaldım normal miş galiba 1 yıla kadar gitsem i gitmesem i bilemedim doktor hap falan verir mi ki acaba adet gelmesi için
(4,160 puan) tarafından
Valla ben olmuştum sorun yaşamadım ilk ay adetim başlamıştı ama git bence

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 64 göst.
17 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Gizli (13 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 236 göst.
0 oy
1 cevap 85 göst.
0 oy
4 cevap 136 göst.