0 oy
410 göst.
Diğer kategorisinde (273 puan) tarafından
2 buçuk yaşındaki oğlumu eşim amcasının evine götürdü (eşim kendi amcasına) orada yengesi türk kahvesi vermiş 2 bardak görümcem var 9 yaşında oda sen niye kahve veriyorsun ki zararlı demiş eşimin yengesi de birşey olmaz annesine söyleme demiş oğlum epilepsi hastası yaklaşık bir yıl oldu hiç nöbet geçirmedi ama insanların bu düşüncesizligi beni çok sinirlendiriyor kaynanamı arayıp zaten niye böyle yaptığını soylicem 

17 Cevaplar

+1 oy
(51,324 puan) tarafından
2 bardak nedir ya bende tattirdi sandim esin bisey dememis mi
(273 puan) tarafından
Bende görümceme abin birşey demedi mi dedim abim görmedi mutfakta verdi dedi
(13,559 puan) tarafından
Bende öyle düşünmüştüm ama gerçekten 2 bardak nedir. Canım rabbim şifa versin bilmediğimden soruyorum kahve epilepsiyi tetikliyor mu? Görümcen keşke hemen eşine soyleseymis orda
(5,976 puan) tarafından
aha benimkide suan zorla babasinjnkinfen icio
-Reklam-
0 oy
(4,606 puan) tarafından
Kaynanani niye ariyorsun direkt o kadini ara oglumun canina kastin mi var de hayrola 2 bardak ben icsem kalp çarpıntısı olur uykusuzluk huzursuzluk mide bulantisi olur 

El kadar cocuga ne kahvesi abi kimse kusura bakmasın ben bunda art niyet ararim arkadaş 
(273 puan) tarafından
Evlerine gitmiyorum diye sevmiyorlar zaten beni bende art niyet aradım bende onu aramayı düşündüm ama çok fitne bir aile kaynanama dersem zaten nefes almadan yetiştirir ona
(4,606 puan) tarafından
Önce kadini ara agzina geleni say sonra onu kapat hemen kaynanayi ara ilk anlatan sen ol
Fitneyse fitne kardesim benim cocuguma yapamaz
0 oy
(338 puan) tarafından
Benim oğlumda arada ister. Kaşık ucu kahve suyla karıştırırız. Belki öyle içmiştir. Sorun olmaz bence
(273 puan) tarafından
Ben az önce eşimi aradım yengen gilde türk kahvesi mi üçü bir arada mi içtiniz diye üçü bir arada dedi bende yengen ne hakla oğluma kahve iciriyor dedim ben görmedim dedi bende gorseydin dedim oğluna ne verseler ruhun duymuyor dedim
(2,027 puan) tarafından
@Npp görümcesi 9 yaşında ☺️☺️ nasıl müdahale etsin oda çocuk
(338 puan) tarafından
Ozaman farklı dikkat etmemişim.
(273 puan) tarafından
Evet ama çocuk olmasına rağmen verme demiş
(2,027 puan) tarafından
Evet çocuğun aklı verenden daha çok çalışıyor
0 oy
(4,248 puan) tarafından
Sanki bile bile yapmış gibi 
(273 puan) tarafından
Annesine deme demesi zaten bile bile yapılmış olduğunu gösteriyor diğer amca kızının evine de götürmüş oğluma ayakkabısını yeni aldım çocuk ya ayakkabısini içeriye götürmek istemiş yürümek değil elinde tutmak istemiş amca kızı kızmış ben bunu öldürürüm felan demiş eşime o kadar götürme diyorum anlamıyor
(4,248 puan) tarafından
Eşinin haberi yok mu bu olanlardan nasıl vurdum duymaz olur bu kadar
0 oy
(17,884 puan) tarafından
Veren kişi kimse doğrudan onla muhatap olun ve ne yiyip içtiğini kontrol edemeyecekse eşinizde sizsiz bir yere götürmesin izin vermeyin 
(273 puan) tarafından
Bundan sonra izin vermicem zaten
0 oy
(5,751 puan) tarafından
Düşüncesizmis epilepsi hastalarına çay kahve gibi uyarıcı etkisi olan çoğu şey yasak. Geçmiş olsun bende epilepsi hastasıyım biliyorum çok zor hastalık. 
(273 puan) tarafından
Sizede çok geçmiş olsun Rabbim şafi ismi hürmetine şifa versin inşallah.
0 oy
(285 puan) tarafından
Kaynanana soyleyecegine kadını arasan daha mantikli
0 oy
(4,380 puan) tarafından
Yuh yuh yuh sağlıklı bir yeriskin için bile iki bardak fazlayken iki yaşındaki çocuğa niye veriyor mal mı bu kadın ben olsam gider saçını başını yolarim
0 oy
(2,027 puan) tarafından
Yorumlarda kendinin gitmediğini seni sevmediklerini çok fitne insanlar olduklarını söylüyorsun eşinin tarafının pardon da böyle birşey varsa neden o çocuk orda ya benim gitmediğim görüşmediğim insanın evinde çocuğumun işi ne ya tabi illa olacak diye birşey yok ama şu son bir kaç aydır yaşanan olaylara bir bakın neler dönüyor neler ne amcası ne yengesi insanın babasına güvenemeyeceği devirdeyiz..Şahsen böyle birşey benim çocuğuma yapılsa ağzna sçardm o kişinin artı eşiminde yani yanından niye ayırıyor mutfakta gizli gizli vermek nedir ya aşırı sinirlendim yemin ederim yaa
(273 puan) tarafından
Bana demediki oraya gideceğini söylese izin vermezdim zaten parka gideceğiz dedi bende tamam dedim ordan amcasının evine gitmiş
0 oy
(11,435 puan) tarafından

Direk kadını arayıp söyleyin derdi neymiş bebek o daha ya

0 oy
(577 puan) tarafından
Canım sen ufacık çocuğu niye senden ayrı gönderiyorsun ki
0 oy
(12,583 puan) tarafından
arar ağızlarına sıçradım. bir daha da çoğun yüzünü göstermezdim
(273 puan) tarafından
Öyle yapıyordum zaten bana sürekli yabancı dedikleri için asla evlerine gitmem çocuğumu da yollamazdim ama eşim bana parka gideceğiz dedi parka gitmişler ordan da amcasına uğraşmış
(12,583 puan) tarafından
babasının da ağzına sıçayım şam babası mısın sen, çocuğuna niye göz kulak olmuyorsun diye
0 oy
(11,367 puan) tarafından
Çocuğun senin olmadığın ortamda ne işi var. Kızım 4 yaşında daha bensiz bir ortama göndermedim göndermem de
(273 puan) tarafından
Şöyle ki iki çocuğum var yaş farkı fazla yok oğlum da sürekli evde olduğu için babasıyla gitmesine izin veriyordum ama bir daha asla yollamamam
(11,367 puan) tarafından
He babası varken böyle bir olay oldu yani. Ben ilk eşimi haşlardım yani çocuğu niye gözetlemiyor diye.
0 oy
(2,481 puan) tarafından
Yazin kuran hocalari hava sicak diye butun cocuklara soguk kahve icirmis.tabi ben kizlarima asla kahve kola falan iciren biri degilim hemen aradim ve benden habersz verlmemesinj rica ettim boyle seylerin verilmesini uygun gormuyorm diye ki bide senin cocugnun rahatszlihi var ben ortaligi coktan ayaga kaldirmatim valla ne hakla el kadr coxugq kahve kafayimi yemis acaba
0 oy
(1,560 puan) tarafından
Başlığı okudum her şeyi de abartıyorlar dedim taaa ki iki bardak olduğunu okuyana kadarz yani pes doğrusu insanlar bu kadar da abartmasınlar. 
(273 puan) tarafından
Tepki göstereceğimi de biliyorlar küçük çocuğu annesine söyleme diye tembihliyor
0 oy
(5,496 puan) tarafından
Yengen yanlis yapmis. Ara konus. 

Ayrica esinde de hata var zaten cocugunuzun ozel durumu varmis gozunuzun onunden ayirmamaniz lazim. 

Benim cocugum normal olmasina ragmen yanimizdan ayirmiyoruz. Benim esim de bu konuda dikkatsiz olabiliyo daha ikisini tek o sekil bi yere yollamadim. En fazla markete ,parka giderler.
(273 puan) tarafından
Bende yollamiyorum gerçekten çok dikkatsiz ama kaç gündür çocuğum evdeydi yakınlarda park da yok çıkarım diye ısrar edince birşey diyemedim
(5,496 puan) tarafından
Once esine kiz baya tepki goster ki bidaha gozunun onunden ayirmasin.
Cocuk bu gidip baska bisey de icebilirdi baskasinin evi sonucta en basitinden tezgahtan deterjan alip icebilirdi. Benim ki 3 yasinda cok istiyo tezgah ustundekileri. Ben alamiyacagi sekilde koyuyorum.Cocuk bu yani. Cam aciksa oraya cikabilir,balkona gidebilir.
Esine kiz ama o kadina da mutlaka tepkini goster.
0 oy
(19,483 puan) tarafından
Ara o kadını ağzına geleni say. Terbiyesiz. Normal çocuğa bilemo kadar verilmez. Epilepsi hastası bı çocuga o kadar kahve içirilir mi 

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 168 göst.
15 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Sevda01 (1,178 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 188 göst.
14 Aralık 2024 Diğer kategorisinde 2801 (666 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 120 göst.
13 Aralık 2024 Diğer kategorisinde &Alya& (478 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 167 göst.