0 oy
182 göst.
Diğer kategorisinde (11,803 puan) tarafından

Baştan yazayım kızlar buraya ne linç için yazıyorum ne azar için.ha seni ne ilgilendirir konu derseniz biz ne yazık ki erkek tarafiyiz ve ben sadece o kızcağız el kızı diye haklı gordugum halde haksız diyemem.ve demedigim için kız haklı dediğim için şimdi bana o aile kusmusler. 

Bir tanıdığımız var.akrabadan yakinlardir.ic iceydik senelerce.sonra onlar taşındı ama hiç kesilmedi aramız. Bu kişilerin de bir gelini var.kac kere evine gittik .temiz saygılı sessiz bir kız.hep bu kişilerin evliliğini iyi bilirdik.ta ki bu aile bu kizcagizi rezil edene kadar .şu an bosanacaklarmis ve kızı herkese anlatıyorlar. 
Konu da şu, bunlar yaklaşık 6 yıldır evli, bu oğlan 6 yıldır surekli derecede kocalık görevinden kaciyormus.o kadar nadir oluyormus ki kız artık dayanamamış.defalarca kocasıyla konuşmuş.doktora gidelim demiş fakat kendi ailesine anlatmamis.en son annesine açılmış anlatmış durumu .boşanmak istediğini söylemiş fakat annesi kızı susturmus.bundan boşanma olmaz evine para getiriyor sen ona bak demiş. Kızın da samimi bir arkadaşı var.kiza demiş ki o oyuncaklardan al .bundan medet unma.boyle giderse Allah korusun zinaya düşersin demiş.ha bence de haklı.erkek aldatıyor e karım kadinlik görevini yapmadı diyip siyriliyor herkeste onu haklı görüyor.neyse kız güzellikle durumu kocasına anlatmış.boyle böyle bende artık bunu almak istiyorum demiş.Adam kalk kızı döv.kendi ailesine anlatmış bir de.simdi kızi namussuz diye anlatıyorlar.kendi oğullarına bu senin hem kanunen hem de Allah katında gorevindi neden yapmadın demek yok ama. Bana da anlattılar.oh olsun .bende sizin oglunuzda suç.ayni şeyi kız yapsaydı oğlunuz pavyonlara giderdi haklı derdiniz dedim susturdum.bunlar bozuldu.simdi benden için de ****** diyorlarmış. Allah aşkına kim haklı ? 

5 Cevaplar

+4 oy
tarafından
Adama sormuşlar karından neden bosaniyorsunn ?

+ karım o benim kimseye anlatamam namusumu demiş

_ karin değil artık bosaniyrosunuz anlat demişler

+ başkasının namusunu dilime dolamam demş

Kalmadı böyle adamlar.
(11,803 puan) tarafından
Kız anası yaydı her tarafa.ha neden kim duysa AA neden boşanıyorlar o kız çok iyi kızdı .oğlun mu birşey yaptı dediler de ondan .aklınca oğlunu aklicak
tarafından
İnsanların gerçek yüzünü bosaninca görüyorsun yapabilecek birsey yok torba değil ağzını büzesin. Attıkları iftira çok büyük Allah çıkartır acısını. Bizim burda kayinbaba yalancı şahitlik yapmaya gelirken tiril altında kaldi
-Reklam-
0 oy
(51,293 puan) tarafından
rezillik diyorum baska birsey demiyorum ayrilik sebebi heleki boyle bir sekilde reklam edilmemeliydi haklisin ama kendini de yirtsan o aileye anlatamazsin
(11,803 puan) tarafından
Ya allah aşkına ya. Bu derce bunu haram gören kişi nasıl dedikoduyu ,iftirayı haram gormez
(51,293 puan) tarafından
benim bir arkadasim ayrildi cocugumun annesi hakkinda kötü konuşamam demisti cok.hosuma gitmişti kaynana zaten bire bin katar
(11,803 puan) tarafından
Ama oğlum senin suçun demek yok.ama kız sessiz ya anlatmicak sandılar.kizda şimdi kim duymussa arayıp doğrusunu anlatiyor
0 oy
(2,709 puan) tarafından
Kız her türlü haklı ama oyuncak işi benim midemi bulandırdı madem alacak adama niye söylüyor gizlice alsın 
(11,803 puan) tarafından
Canım gizli alsa daha kötü bence.kiz bari gerekçesi ile açıklamış izin istemiş kocasından.ben mesela bu derece takmam bana kocalık yapmayani
0 oy
(3,878 puan) tarafından
Kendi ogullarinin edepsizliklerini görmezler, ama gelin diye her türlü laf ederler. Çok iyi demişsin canim
(11,803 puan) tarafından
Ben din,siz misim :D
(3,878 puan) tarafından
Puhahha kendine bakmıyor sana mı laf söylûyorr :))
0 oy
(11,366 puan) tarafından

Kadın haklı sonuna kadar ama herkesin böylesine iğrenç konuları bilmesi de ayrı mide bulandırıcı mesela benim böyle bir konum olsa sessiz sedasız çözerim cozemiyorsam boşanirim ama sizde keşke başkalarının özelini burda anlatmasaniz kadının yerine koyun kendinizi siz haberiniz olmadan böyle bir platformda konuşulsun istermiydiniz ?

(11,803 puan) tarafından
İşte bundan yazdım başında. Ben arka çıktım diye olay bana döndü .orada da yazdım.simdi benimle uğraşıyorlar.ben bozdum diye.din.siz ilan edildim.

İlgili sorular

+1 oy
52 cevap 1,305 göst.
7 Haziran 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 223 göst.
16 Aralık 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 164 göst.
19 Kasım 2021 Diğer kategorisinde Tuba☀️ (5,374 puan) tarafından soruldu
+1 oy
8 cevap 238 göst.