Baştan yazayım kızlar buraya ne linç için yazıyorum ne azar için.ha seni ne ilgilendirir konu derseniz biz ne yazık ki erkek tarafiyiz ve ben sadece o kızcağız el kızı diye haklı gordugum halde haksız diyemem.ve demedigim için kız haklı dediğim için şimdi bana o aile kusmusler.
Bir tanıdığımız var.akrabadan yakinlardir.ic iceydik senelerce.sonra onlar taşındı ama hiç kesilmedi aramız. Bu kişilerin de bir gelini var.kac kere evine gittik .temiz saygılı sessiz bir kız.hep bu kişilerin evliliğini iyi bilirdik.ta ki bu aile bu kizcagizi rezil edene kadar .şu an bosanacaklarmis ve kızı herkese anlatıyorlar.
Konu da şu, bunlar yaklaşık 6 yıldır evli, bu oğlan 6 yıldır surekli derecede kocalık görevinden kaciyormus.o kadar nadir oluyormus ki kız artık dayanamamış.defalarca kocasıyla konuşmuş.doktora gidelim demiş fakat kendi ailesine anlatmamis.en son annesine açılmış anlatmış durumu .boşanmak istediğini söylemiş fakat annesi kızı susturmus.bundan boşanma olmaz evine para getiriyor sen ona bak demiş. Kızın da samimi bir arkadaşı var.kiza demiş ki o oyuncaklardan al .bundan medet unma.boyle giderse Allah korusun zinaya düşersin demiş.ha bence de haklı.erkek aldatıyor e karım kadinlik görevini yapmadı diyip siyriliyor herkeste onu haklı görüyor.neyse kız güzellikle durumu kocasına anlatmış.boyle böyle bende artık bunu almak istiyorum demiş.Adam kalk kızı döv.kendi ailesine anlatmış bir de.simdi kızi namussuz diye anlatıyorlar.kendi oğullarına bu senin hem kanunen hem de Allah katında gorevindi neden yapmadın demek yok ama. Bana da anlattılar.oh olsun .bende sizin oglunuzda suç.ayni şeyi kız yapsaydı oğlunuz pavyonlara giderdi haklı derdiniz dedim susturdum.bunlar bozuldu.simdi benden için de ****** diyorlarmış. Allah aşkına kim haklı ?