0 oy
711 göst.
Diğer kategorisinde (94 puan) tarafından
Birden resmini cekip esime attm iste cebinde buldum dedim. Baktim bi ara arkads almisti denemem icin bitane vermisti dedi ,sonrada hatirlamiyorum blkide ona geri iade ettim dedi,, neyse bnde şaka yptim ben koydum cebine dedim oda bnim ne işim olur ztn dedi niye tasiyayim cebimde ama yinede kafami kurcaladi cevaplari:(( simdi duşunup durcam

16 Cevaplar

+18 oy
(5,300 puan) tarafından
Böyle bir şaka evlilik dinamiğini yok etmektir. Evet şu var her evliliğin dinamiği çok farklıdır ama bu hiç etik değil. Hani ben yapmam ama yapsam yarın adliyede alır soluğu ki aynı şeyi o yapsa “çantanda prezatif buldum” dese ben de gider boşanma davası açarım. 
(94 puan) tarafından
Yani şaka yapmak istedim ,bence buyutulcek bise degil ya
(4,564 puan) tarafından
Bosanmaya kadar gitmese de birgun gercekten bulurum bu sefer sen koydun yine beni kandiriyorsun der
(9,053 puan) tarafından
Bence acik acik adama sen beni aldatiyorsun demek bu ve bunun şakası bile igrenc
(5,300 puan) tarafından
Bu başka biri ile oluyor musun? Sorusunun afilli hali. Bana güvenmeyen bir adam ile yaşayamam. Güvenmediğim bir adam ile de yaşayamam.
(12,669 puan) tarafından
Aynı fikirdeyim filiz. Güven sorunu varsa oyun oynamadan boşanmak gerek ne bu şimdi adam inkar etse bir şey saklıyor dersin kabul etse ulan bunu ben koydum dersin. Saçma sapan işler. Adam da gayet kıvırmış
(5,300 puan) tarafından
Kıskanmak farklıdır ama güvenmemek çok ayrı bir durum. Bu şaka ike onu yoklamak içindeki kuşkuları yok etmek istemiş ama daha da arttı. Demek ki adam ya bıktı ya da cidden bir haltlar yiyor.
(2,965 puan) tarafından
Aslında yapılan şey şakadan ziyade bir şeyler karıştırıyorsa ortaya çıkarmak amaçlı. Dediğiniz gibi ne ben ne eşim kabullenir böyle şakayı. Bazen şaka denilen şey kakaya dönebiliyor bu şakanın sonucunda olduğu gibi. Şimdi düşün dur bacım, kendi ayağına sıkmışsin
(2,474 puan) tarafından
Defalarca artı olsa verirdim
(364 puan) tarafından
Filiz parti kur oy vereyim :)
(5,749 puan) tarafından
aynen. bide insanin aklina zorla karpuz kabugu sokmak gibi. aklinda yoksa da insan hem suphelenir hem de karsidaki kisi aklina sokar hemde huzuruda kacar evedek
-Reklam-
+3 oy
(6,495 puan) tarafından
Adamı gökteki buluttan bile kıskanan sen bunu bulsan ne yapardın artık biz bile biliyoruz benimde kafamı kurcalardı adam şak diye yalanları uydurmuş çünkü 
+1 oy
(12,669 puan) tarafından
Gerçekten evliliklerinizi böyle basit oyunlar ile ziyan etmeye değer mi? Senin yaptığın zaten çocukça eşinin söylediği de evet kafanı kurcalasın çünkü basit bir şeyde pat diye yalan söyleyebiliyor. Ne gerek vardı? Bilemedim 
tarafından
O kadar doğru bı yorumki binlerce + gerçekten çok saçma böyle şakalar
+1 oy
(3,860 puan) tarafından
Ergen misiniz? Bi empati kurun böyle bir şeyle eşiniz gelse?? Ben kıyameti koparırdım 
+1 oy
(6,479 puan) tarafından
Yine Merve ve yine kıskançlık krizleri tutmuş her zamanki gibi bence iğrenç bir şaka 
+1 oy
(16,880 puan) tarafından
Aşırı kıskançlık ve güvensizliğin hazin sonu. Ağzını yoklayayım derken kendi rahatından olmuşsun. Prezervatifi değil ama yalanı cebinde hazır saklı imiş.
+1 oy
(2,474 puan) tarafından
Özür dilerim ama mide bulandırıcı bir şaka gerçekten ergen gibi 
+1 oy
(122,627 puan) tarafından

şıctım sıvadım desene kısaca :unsure:

0 oy
tarafından

Enisteyi iyi tongaya getirdin  bnde yapacam aynısını :D

(94 puan) tarafından
Neye ugradigini şasirdi bnce ,ne dicegini bilemedi
tarafından
Arkadaş niye koysun ki cebine buda tuhaf
(94 puan) tarafından
Evet iste yani basta neden oyle soykedi aklimi kurcaliyor
0 oy
(2,388 puan) tarafından
Sence gerek varmiydi böyle biseye 
(94 puan) tarafından
Yaa yoktu daa son zmnlarda etrafta hep aldatma seyleri duyuyorum psikolojim bozuldu bende deneyeyim ne dicek dedim merak ettim
(2,388 puan) tarafından
İçine daha çok köşkü girdi kafan karisti
0 oy
(896 puan) tarafından

Bende aynısını yapayım bakalım  :D

0 oy
(608 puan) tarafından
Çok gereksiz yani böyle şeyler nerden aklınıza geliyo 
0 oy
(318 puan) tarafından
Boş boş işler.
0 oy