+2 oy
136 göst.
önce Diğer kategorisinde (471 puan) tarafından

Öncelikle hayırlı akşamlar <3

Yaklaşık bir 4 yıldır bu uygulamayı kullanıyorum bu sayfaya çok yalvarış yakarış yazıları yazdım çaresizlik...

İlk evlendiğimiz sene deliler gibi çocuk istiyorduk ama 1.5 sene olmadı, o 1,5 senelik süre zarfında 5 şehir 12 doktor gezdik özeli, araştırması, devleti... bende polisiktik olduğu için doktorlar zor olur diyordu kimiside olmaz ancak tüp bebek diyordu. Tüp bebek noktasına kadar geldik. Tabiki o evreye gelmeden bir sürü ilaç bir sürü iğneler yedim. Eşimde herhangi bir sorun yoktu tüm sorun bendeydi... neyse tüp bebek denemeside başarısız oldu... 1 ay bosver Damla olursa olur dedim. Sonra araştırma yaptım bitkisel yol ile nasil yumurtalık çalışır 1 ay araştırdım doğrusu... sonra ibni sinanın zeytinyağlı incir kürünü gördüm 3 günde araştırdım faydalarını. Sonra yaptım beraberinde soğuk sıkım keçiboynuzu pekmezi özü tükettik eşimle. 15 gün kullandık sonra adetime 2 gün kala test yaptım silik çizgi çıktı aklımı oynayacaktım çünkü çok kez test yaptım hep negatif idi, neyse oğluma hamile olduğumu öğrendim allahim çok şükür dedim şükür namazı kıldım. Hayırlı ve sağlıklı evlat ver Rabbım diye dualar ettim öğrendikten sonra doğana kadar duam hep sağlıklı ve hayırlı olması idi.

Sonrası kuzenim vardı 8 yıl evliydi onlarında çocuğu olmuyordu ondada polisiktik vardı, bu kürü ona önerdim oda yaptı yedi eşiyle onlarında 15 20 gün sonra hamilelik haberi geldi. Çok sevindim böyle birseye vesile olduğum için çünkü artık yavaştan yuvalarına çocuk olmama huzursuzluğu girmişti. 

Sonrası da bir arkadaşım vardı onların da çocuğu olmuyordu herhangi bir sorunları yoktu... onlarada bu kürü yapın dedim onlarda yaklaşık 1 ay kullandi sonra oda hamile haberini verdi. Allahim bir sevinç daha öylesine yaşadık. 

Halam 16 yıl çocuk hasreti çekti bir çok kez boşanma eşiğine geldiler. Ona da bu kürü önerdim oda 22 gün sonra hamile haberini verdi 1 tane kızları oldu.

Bizde 3 sene ardından bir çocuk daha düşündük spiral vardı çıkardım 5 6 ay korumasız olmasına rağmen olmadı yine eşime yine kürü yapalım dedim düzgün kullanmadık bu defa 1 hafta kullanmadık bir baktım deliler gibi yumurtlama gününü his ettim tamam dedim bugün o gün. Şuan 6 haftalık hamileyim çok sevindik yuvamızda sevinç var çok şükür yine.

Biraz uzun uzun anlattım çünkü bir kaç arkadaş yaa sen ne diye söylüyorsun ne diye yanlış yönlendiriyorsun dememesi adına açıklama yapa yapa yazmak istedim.

Çocuğu olmayanları sayfada görüp okudukça üzülüyordum doğrusu, sonra neden olmasın sonuçta verdiğim kür zararlı birsey değil. Kuranda geçen zeytin özü ve incir. Allahin var bir bildiği kuranda bile geçiyor demiştim hatta. 

Ibni sina zeytinyağlı incir kürü deneyin derim

Beraberinde de soğuk sıkım keçiboynuzu pekmezi özü de tüketin. Bu yaşadıklarım tesadüf değildir bence. Yinede takdir sizlerin ben sizlerle paylaşmak istedim...❤️

7 Cevaplar

0 oy
önce (393 puan) tarafından
Kürü nasıl yapıyorsunz detaylı anlatır misnz amcamın kızı ve bı arkadaşm için inşallah onlarda da faydası olur 
önce (393 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım
-Reklam-
0 oy
önce (4,067 puan) tarafından
Maşallah. Ben de tüp bebekle hamile kaldim. Caresizligi bilirim. Kizim daha dun bir yasina basti. İlerde deniycem
önce (471 puan) tarafından
Dene canım inşallah şifa olur
0 oy
önce (2,459 puan) tarafından
Gerçekten cok teşekkür ederim.  8 aydır 2. cocugu istiyorum olmuyor. Bu ay kesinlikle deneyeceğim. Keçi boynuzu pekmezini nasıl yiyeceğiz peki ne zamanları sabahları ac karına mi onu da.
Zeytinyağı hakiki olmalı, incirde az kuru incir olacak.
İlk önce incirleri yikayin temizce sonra incirleri kesip içini açın sonra 1 kavanoza doldurun, doldurduğunuz boyuta kadar da zeytinyağı ekleyin. Sonra kapatın 3 4 gün karanlık yerde saklayın sonra sabahları kahvaltıdan önce 1 yemek kaşığı yiyin akşamda yatmaya yakın bir yemek kaşığı yiyin. Kaşıkta 1 adet incir olması yeterli zeytinyağında tüketin onunla birlikte. Keçiboynuzu pekmezide sabah kahvaltıdan önce akşamda uyumaya yakın 1 yemek kaşığı tükettin. Ne zaman isterseniz o zaman başlayın ama benim tavsiyem adetinize 3 4 gün kala başlayın çünkü adet zamanı rahim de temizleniyor yumurtalar da yenileniyor bidaha ki yumurtlama zamanı sağlıklı yumurta oluşuyor bunları tüketince. Sağlık ve afiyet olsun, inşallah lütfen aylar da geçse çocuk olursa bana da söyleyin ❤️
önce (2,459 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim gerçekten yaa. Zaten aydında oturuyorum en iyi zeytinde incirler burada çok sagolun kesinlikle deneyeceğim
0 oy
önce (189 puan) tarafından
Ben de polikistik over var 5 yıldır olmuyor lütfen tam anlayamadım incir zeytin yağıyla hazırlayıp gün de kaç defa yemek gerekiyor aç tok ve keçi boynuzu nasıl lütfen detaylı yazar mısınız size duacı olurum ne zamana kadar kullanıcam
İlk önce incirleri yikayin temizce sonra incirleri kesip içini açın sonra 1 kavanoza doldurun, doldurduğunuz boyuta kadar da zeytinyağı ekleyin. Sonra kapatın 3 4 gün karanlık yerde saklayın sonra sabahları kahvaltıdan önce 1 yemek kaşığı yiyin akşamda yatmaya yakın bir yemek kaşığı yiyin. Kaşıkta 1 adet incir olması yeterli zeytinyağında tüketin onunla birlikte. Keçiboynuzu pekmezide sabah kahvaltıdan önce akşamda uyumaya yakın 1 yemek kaşığı tükettin. Ne zaman isterseniz o zaman başlayın ama benim tavsiyem adetinize 3 4 gün kala başlayın çünkü adet zamanı rahim de temizleniyor yumurtalar da yenileniyor bidaha ki yumurtlama zamanı sağlıklı yumurta oluşuyor bunları tüketince. Sağlık ve afiyet olsun, inşallah lütfen aylar da geçse çocuk olursa bana da söyleyin ❤️
Ben de kuru incir vardı buzluğa koymuştum o olur mu bu arada çok detaylı anlatmışsın çok teşekkür ederim inşallah o güzel haberi bende bir gün veririm buraya
Abla lütfen bu yorumuma cevap ver ona göre yayıp başlamak istiyorum
Olur canım yap buzu çözülsün öyle yap yumuşak oluyor zaten zeytinyağında
Tamam abla yazarım inşallah
0 oy
önce (521 puan) tarafından
Eşimin dayısının kızınında 7 yıldır olmuyor nasıl denirki kendi kuzenim olsa rahat olurum belki söylerken, benimde 6 aydır olmuyor 
0 oy
önce (828 puan) tarafından
Canım ben bu kürü duymuştum hatta hazır da satılıyormuş. Ama ben çocuk için tüketmemiştim. Kendim hazırlayıp, kabızlık ve sindirim sorunlarım için kullanmıştım diye hatırlıyorum. Çok lezzetli oluyor. Ama ben de hamile kalmıştım üçüncü çocuğuma. Yani Allah isteyen herkese versin. Çok sevindim senin adına. 
Ben evde kendim yaptım canım teşekkür ederim ❤️
0 oy
önce (6,207 puan) tarafından
Bende de pko var ama kendiliğinden oldu şükür benimde 1.5 sene sonra oldu ama benim eşim askerdi biz düşünmüyorduk zaten geldiği ayda hamile kaldım cok şükür bu kürü bende hazırlamıştım ama yemedik 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 64 göst.
13 Haziran 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 67 göst.
6 saat önce Diğer kategorisinde Melek12 (119 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 53 göst.
+2 oy
6 cevap 140 göst.
2 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Sjsjhs (67 puan) tarafından soruldu