Öncelikle hayırlı akşamlar
Yaklaşık bir 4 yıldır bu uygulamayı kullanıyorum bu sayfaya çok yalvarış yakarış yazıları yazdım çaresizlik...
İlk evlendiğimiz sene deliler gibi çocuk istiyorduk ama 1.5 sene olmadı, o 1,5 senelik süre zarfında 5 şehir 12 doktor gezdik özeli, araştırması, devleti... bende polisiktik olduğu için doktorlar zor olur diyordu kimiside olmaz ancak tüp bebek diyordu. Tüp bebek noktasına kadar geldik. Tabiki o evreye gelmeden bir sürü ilaç bir sürü iğneler yedim. Eşimde herhangi bir sorun yoktu tüm sorun bendeydi... neyse tüp bebek denemeside başarısız oldu... 1 ay bosver Damla olursa olur dedim. Sonra araştırma yaptım bitkisel yol ile nasil yumurtalık çalışır 1 ay araştırdım doğrusu... sonra ibni sinanın zeytinyağlı incir kürünü gördüm 3 günde araştırdım faydalarını. Sonra yaptım beraberinde soğuk sıkım keçiboynuzu pekmezi özü tükettik eşimle. 15 gün kullandık sonra adetime 2 gün kala test yaptım silik çizgi çıktı aklımı oynayacaktım çünkü çok kez test yaptım hep negatif idi, neyse oğluma hamile olduğumu öğrendim allahim çok şükür dedim şükür namazı kıldım. Hayırlı ve sağlıklı evlat ver Rabbım diye dualar ettim öğrendikten sonra doğana kadar duam hep sağlıklı ve hayırlı olması idi.
Sonrası kuzenim vardı 8 yıl evliydi onlarında çocuğu olmuyordu ondada polisiktik vardı, bu kürü ona önerdim oda yaptı yedi eşiyle onlarında 15 20 gün sonra hamilelik haberi geldi. Çok sevindim böyle birseye vesile olduğum için çünkü artık yavaştan yuvalarına çocuk olmama huzursuzluğu girmişti.
Sonrası da bir arkadaşım vardı onların da çocuğu olmuyordu herhangi bir sorunları yoktu... onlarada bu kürü yapın dedim onlarda yaklaşık 1 ay kullandi sonra oda hamile haberini verdi. Allahim bir sevinç daha öylesine yaşadık.
Halam 16 yıl çocuk hasreti çekti bir çok kez boşanma eşiğine geldiler. Ona da bu kürü önerdim oda 22 gün sonra hamile haberini verdi 1 tane kızları oldu.
Bizde 3 sene ardından bir çocuk daha düşündük spiral vardı çıkardım 5 6 ay korumasız olmasına rağmen olmadı yine eşime yine kürü yapalım dedim düzgün kullanmadık bu defa 1 hafta kullanmadık bir baktım deliler gibi yumurtlama gününü his ettim tamam dedim bugün o gün. Şuan 6 haftalık hamileyim çok sevindik yuvamızda sevinç var çok şükür yine.
Biraz uzun uzun anlattım çünkü bir kaç arkadaş yaa sen ne diye söylüyorsun ne diye yanlış yönlendiriyorsun dememesi adına açıklama yapa yapa yazmak istedim.
Çocuğu olmayanları sayfada görüp okudukça üzülüyordum doğrusu, sonra neden olmasın sonuçta verdiğim kür zararlı birsey değil. Kuranda geçen zeytin özü ve incir. Allahin var bir bildiği kuranda bile geçiyor demiştim hatta.
Ibni sina zeytinyağlı incir kürü deneyin derim
Beraberinde de soğuk sıkım keçiboynuzu pekmezi özü de tüketin. Bu yaşadıklarım tesadüf değildir bence. Yinede takdir sizlerin ben sizlerle paylaşmak istedim...❤️