0 oy
164 göst.
Diğer kategorisinde (1,669 puan) tarafından
Kızlar eşim ikinci çocuktan sonra çok ilgisiz hiç sohbet bile etmiyoruz baş başa bunu kendisiyle konuştum ama bakıyorum yine aynı hiç bir adım atmıyor siz olsanız naparsiniz 

7 Cevaplar

+2 oy
(176 puan) tarafından
Bacim önce eline bi merdane al sonra kafasina kafasina vur yerde kıvraninca görmezden gel anlasin ilgisizliği
(1,669 puan) tarafından
Canım kaç kere bunaldım diye ağladım ama yok adam aynı
(176 puan) tarafından
Bence kendine bakim yap kendini eve tıkma imkanin varsa git gez merak etsin sende kendisiyle konuşma telefonunla ilgilen yaninda içindeki dürtüyü uyandir
(1,669 puan) tarafından
Kız bakımsız değilim eşimi ihmal de etmiyorum ama çocukları erken yatirayim iki sohbet edelim deyince bile adam ben arkadaşlarla gidecem diyor
(176 puan) tarafından
Hmmcanm önceden böylemiydi peki
(1,669 puan) tarafından
Yok değildi
-Reklam-
0 oy
(1,669 puan) tarafından
Yorum yapacak dertlesecek kimse yok mu 
0 oy
(11,927 puan) tarafından
Ben bunu seneler önce yaşadım.haklisin duzelicem diyorlar da tin.ne düzelen var ne gelen giden.
(1,669 puan) tarafından
Maalesef bende kahulleniuorum artık galiba
0 oy
(33 puan) tarafından
5 senedir ugrasıyorum ama yok aynı. Kavga kiyamet 2 gün ilgili sonra ayni. Daha bugün tartıştık her ayy ayni konu bıktım artık bugunden itibaren biraktım
(1,669 puan) tarafından
Bende birakcam heralde
0 oy
(1,439 puan) tarafından
En güzel cvp görmezden gelinmek 
(1,669 puan) tarafından
Bide onu deniyim
0 oy
(2,055 puan) tarafından
Görmezden gel bacım.

Ben de iki çocukla şikayet ederdim eskiden .

Çok anlattım olmadı 

İkizler oldu sonra hamilelik çok zor geçti. Doğdular ayrı çok zordu yardım eden kimse yoktu. Ben eşimi hepten unuttum o sonra çok şikayet etmeye başladı. Halen şikayetçi umrumda değil fazla. Hep dediği çocukların büyümesini 4 gözle bekliyorum diyor.

Beli ağrıyor kaç gündür hep diyor sen bana bakmıyorsun masaj yapmıyorsun ondan.

İkizler 1 yaşına geldiler biraz atlattık kendime geldim dedim hamile olduğumu söyleyince gözlerindeki o hayal kırıklığını görmen lazımdı. Hiç unutamıyorum 

Anlayacağın laftan anlamıyorlar. Sen kendine ve çocuklar bak umursama emin ol konuşmaktan daha etkili:-)
(1,669 puan) tarafından
Teşekkür ederim yorumun için canım niye böyleler ya
(2,055 puan) tarafından
Bir bilebilsem.
Ama emin ol sen kendimi umursa ilgilenme onunla fazla daha etkili oluyor.
O seni özlesin arasın dursun:-)
(1,669 puan) tarafından
Tamam canım
0 oy
(4,950 puan) tarafından
Çocuklarinla ilgilen onları besle onları sev onlarla eğlen eşine bir bardak su dahi götürme bak o zaman neden diye soracak sana o zaman sende gerekeni söylersin 
(1,669 puan) tarafından
Evet canım bide bunu deniycem

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 186 göst.
0 oy
0 cevap 23 göst.
0 oy
9 cevap 396 göst.
0 oy
4 cevap 112 göst.

410,764 soru