0 oy
342 göst.
Aile kategorisinde (215 puan) tarafından
Herkese merhaba iyi akşamlar bir tane eltim var 8 yas buyuk 2 kızı var benimde 1 kızım 1 oğlum konu şu görümce aylar önce düşük yaptı geçenlerde oğlumu durum yapmış bende numarası kayıtlı değil görmedim 

Eltim msj atmış gorumceme kimi paylaştın sen başka yigenin yokmu niye onu paylaştın abin sevmiyo bu yuzden sana gelmiyoruz gecmis olsuna diye sevmiyo demesi oğlumu herkes seviyo çok konuşkan çok cana yakın bu yüzden kendi oğlu olmadığı için herkes tarafından özellikle kayinpederim tarafından çok sevildiği için kıskanıyorlar 

Ama oğlum eltimi kızlarını amcasını bugün amcanlar gelicek dediğimiz zaman gelene kadar 10 kere soruyo gelicek mi nerde kaldı geç kaldı diye yemek yerken yenge ben seni seviyorum der kızlarıyla iyi anlaşır 

Simdi bunu daha yeni duydum nasıl davranmaliyim kaynamlar da geldi köyden gelip gitmek daha sıklaşicak 

NOT-onlar varken oğlumu sevemiyoruz kayinpederim özellikle kucağına almiyo yanlış anlar diye ve sizce gerçekten kıskançlık erkek cocuklsri yok diye mi

12 Cevaplar

+3 oy
(4,543 puan) tarafından
Eltinin sanki çocuğu olmuyor senin oglunu kiskanmasi kendi kizlarina hakaret resmen 
(215 puan) tarafından
Eşi de böyle onlar varken sevmiyo pek ilgilenmiyoruz vallahi simdi ne dicem ne yapicam bilmiyorum
Ayriyeten kızı konusamiyo eğitime goturuyo oğlumda maşallah herseyi konuşur herkesle konuşur
(4,543 puan) tarafından
Valla nasil davranilir bilemedimki tuhaf birsey gozmezden gel en iyisi
(215 puan) tarafından
En iyisi öyle yapım
-Reklam-
0 oy
(215 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Kızları 7 ve 3 yaşında 

Benimkiler kızım 1 oğlum 3 yasinda
0 oy
(2,182 puan) tarafından
Tedavi gorulmesi gerekn bi hastalik naska bisi degil.yazik o kadinin kizlarina uzuldm simdi.demek bi oglu olsa kizlari dislicsk
(71 puan) tarafından
Ne kadar saçma ya Eltin şaka mı allahim ya
(215 puan) tarafından
Şaka gibi ama gerçek maalesef
(215 puan) tarafından
Kızı belediyenin eğitimine gidiyo konuşması için aktivite yapıyorlar bende oğlumu götürmeyi dusunuyodum hergun 1 saat sizce hala götürelim miyim  hergun 1 saat gorucem
(2,182 puan) tarafından
Bak benm yegenmde konusamiyor ama annesi hatasinin farkinda yeni bebegi olunca ekine hep telefn vermis yada tv izletmis hatta tvyi dogdugndan beri izletiyormus ve evde cocukla hic iletisim kurmamslar hic konusmamslae cocugn en ufak skintisinda bagirip cagrmslar sonuc cocuk cok ozguvensz ve konusamiyor belliki senin eltinde oyle ama cok yazik gercekten
(215 puan) tarafından
Aslında yazacaktım ama sen niye bisey demiyorsun derler diye yazmadım ever babası marifetmiş gibi bagiriyo hani yapma etme diye sonra bize anlatiyo bak yapma dediğimi yapmaz benden korkar diye hatta büyük kızı okula başlayana kadar o kadar neşeli cıvıl cıvıl Bi kızdı gören maşallah dee çok akilliydi ama şimdi zar zor konusturamazsin çekinir utanır içine kapanık bir kız olmuş babası bağırdığı için
Eşim sürekli der abi çocuğa bağırma belki bu yüzden konusmuyo eşim oğluma bağırmaz küçüğünün yanında konuşamaz korkar diye çöl dikkat eder
0 oy
(18,417 puan) tarafından
Asla muhatap olmam. Mümkünse bir araya gelmem. Terbiyesize bak sen. 
(215 puan) tarafından
Böyle böyle oldu o yüzden konuşmuyorum desem ne yapar ne eder kendilerini haklı cikarir eşiyle yok ne kıskanması sadece sizin çocuktan bahsetmedik gibi gibi

Bi laf vardır ya elti gemisi yürümez diye öyle biseydi bu sefer ailede öyle olmak istemiyorum bize geldikleri zaman seviyo ama soğuk davraniyo hiç içten değil
(215 puan) tarafından
Kızı belediyenin eğitimine gidiyo konuşması için aktivite yapıyorlar bende oğlumu götürmeyi dusunuyodum hergun 1 saat sizce hala götürelim miyim  hergun 1 saat gorucem
0 oy
(2,815 puan) tarafından
Eltimin sezeryanla 4. Kızı oldu bu sene, benimde 1 oğlum oldu 4 ay önce ilk çocuğum. Dün yine aradı oğlum ve benim için çok seviyor. Neyin hasedi bu ya Allah aşkına ne cins insanlar var her eltimde de oğlan çocuğu var. Kadın onlardan daha mutlu yani. Allah in verdiğini kiskaniyorlar cok değişik 
(215 puan) tarafından
Gerçekten anlamıyorum benim kendi yigenim 5 erkek içlerinde kız sadece benim kızım kardeşlerim 1 kız yigeni olmasını çok istiyorlardı bende onlar için aynı şekilde benim oldu ve kızım huysuz benden başkasına gitmez gitti yeri yabancılar pek kimsede durmaz yani ona rağmen kalkipta siz benim kizimi niye sevmiyorsunuz hani kız olsun diyordunuz demiyorum babamda ablamın çocuğunu sever 6 aylık ama çok güleç  herkese gider hiç kıskanmam kızımı sevmiyo diye başkasına gidince agliyo çünkü
0 oy
(16,484 puan) tarafından
Erkek çocuğunun pipisi dünyayı kurtarıyor da bizim mi haberimiz yok 
(215 puan) tarafından
Onların düşüncesi öyle demek ki oğlumu seviyorlar ama soğuk hiç içten degil
0 oy
(10,376 puan) tarafından
O ne be oyle hsngi devirde tasiyoruz evlat bu kizi erkegi mi var kac yasinda kadin 
(215 puan) tarafından
İşte anlamayan anlamiyo ben 23 oda 29 veya 30
(215 puan) tarafından
Kızı belediyenin eğitimine gidiyo konuşması için aktivite yapıyorlar bende oğlumu götürmeyi dusunuyodum hergun 1 saat sizce hala götürelim miyim  hergun 1 saat gorucem gidersem
0 oy
(61 puan) tarafından
Benimki 5.ciyu doğurdu kıskançlığı dan oğlan olsun diye kız oldu
(215 puan) tarafından
Valla ikiside evlat ama anlamayn anlamıyor iste
(61 puan) tarafından
Aynn öle
0 oy
(1,029 puan) tarafından
Nasıl yani eltinin kızları var ama oğlu olmuyor diye senin oğlunu mu kıskanıyor? Bu ne iğrenç bı zihniyet 
(215 puan) tarafından
Zaten ayda bir yada 2 haftada bir gider gelirdik ama kaynanamlar geldi köyden artık sürekli gelirler en azından haftada 1 huyu falan iyi kadın yardım eder yemek yeriz mutfağı hemen toplar evi süpürür ama oğlumu kıskanıyorsa  benim için bitmiştir

Kızı belediyenin aktivite kursuna gidiyo yasitlariyla hergun 1 saat hatta bende gitmeyi oğlumu enerjisini atsın diye götürecektim hala gitmelimiyim
3 ay kadar gitti doktor hiçbir gelişme yok demiş
(1,029 puan) tarafından
Belki çocukta otizm olabilir veya konuşma tembelliği de olabilir onun içinde dil terapistine goturebilirler. Yani mutlaka bı uzman yardımı lazım. Kursla yasitlariyla olacak iş değil. Oğlunu da çok yalnız bırakma öyle kıskanç insanlarla bence.
(215 puan) tarafından
Doktor dili gelişsin yasitlsriyla oynasın diye yönlendirmis ve bende oğlumu enerjisini atsın oyuncaklarla oynasın diye götürecektim hani boyma kağıt kesme öyle şeyler yapıyorlar sizce gitmeli miyim hergun 1 saat gorucem gidersem
(1,029 puan) tarafından
Yani çocugun gelişimi için iyi olur. Spora da verebilirsin mesela
(215 puan) tarafından
Spora vericez ama 3 yaşında kucuk değil mi eşim vericek oldu bakalım biraz daha büyüsün diyoruz
Sürekli oyuncak almıyoruz alsak bile araba alıyoruz başka bisey istemiyo boyama kitabı akşamına yirtiyo belki orda çocuklarla boyar oynar diye goturcektim 1 ay önce dedim babanen gelsin köyden oyuncak okuluna goturcem diye 2 gün önce geldi kaynanam soruyo ne zaman gitcez diye
0 oy
(9,332 puan) tarafından
Ne zmn bir araya gelseniz oğluna bol oku nazar insanî mezara sokar madem kıskanıyor sende oku 
(215 puan) tarafından
Tamam öyle yapım çünkü gerçekten çok konusuyo mantıksız cevap vermiyo mahallenin başından geldik diyo evi buluyo aylar sonra gitsek bile eltime kapının önüne gelince burası diyo arabaları var amcanın arabası diye biliyo
(215 puan) tarafından
Otobüste herkesle konuşmaya çalışıyo sus diyoruz hani nazar değer diye ama çok meraklı dubai çikolatası pahalı dedenin gözlüğü alınmaz kırılır pahalı diyo daha bir sürü şey fırına gideriz bize kapıda bekleyin der içeri almaz parayı alır 2 sıcak ekmek der poşeti alır parayı verir gelir mesela başkasından para alma deriz fırından para üstü alırsa eşim babacım niye başkasından para alıyorsun der
0 oy
(700 puan) tarafından
Canım muhattap olma fazla bu konu üstünden benim eltimde öyle mesela aile apartmanında otururyoruz eltim kaynanam ben en üstte ben oturuyorum ilk önce ev kavgası etti benim hakkım üst katta oturmak diye ondan sonra çocuklarını hep sokağa salar yada başından salar çocukları kaynanama gider hergun ben ise cocugumu bensiz bir yere götürmem kaynanam yada görümcem gelir benden izin alır evlerine götürmek için bir kere görse çocuğumu onlarin yanında der senin çocuğunu daha çok seviyorlar onun elinden tutup götürüyorlar benim çocuğuma hiç öyle yapmadikar bende direk dedim sen küçücük cocukla kendini bir mi tutuyorsun kayinbabam o varken benimle fazla sarilmaz kayinbabam kendi diyor görse kıskanır boşver sen diye kayinbabama diyor bişey olsa ona söylüyorsunuz bana söylemiyorsunuz biz iki eltiyiz inşallah diğer kayinlarim evlenince musallatlığını benim üstümden çekerde 
(215 puan) tarafından
Başka erkek yok eşim ve kaynim var tek normalde iyidir yemek yeriz hemen mutfağı toplar evi süpürür yardım eder ama bu beni üzdü gerçekten oğlum.onlari seviyo yemek yeriz yenge seni seviyorum der resmini görse watsapta arayalım der oraya gidelim der bize gelecek desem 10 kere sorar nerde kaldılar ger kaldir der ama sevmesi içten değil soğuktu zaten sürekli masallah der ama bilemiyorum ne yapicam
(700 puan) tarafından
Benimkinin aynısı oda yardım eder ama çocuklarımı çok kiskanir bir oğlum bir kızım var sadece onun 3 oğlu bir kızı var onun derdi erkek ccouk değil sadece gözünde ben cocuklafima çok değer veririm hiç bir yere bırakmam tek başlarına o yüzden kaynanam olsun gorumcemler olsun yanlarına aldıkları zaman dikkat ederler bişey olur diye ama eltim öyle değil cocuklsri sürekli dışarda sabah. Çıkıp akşam giriyorlar nerde ne yaparlar bılmez yani o yüzden kıskançlık yapıyor yani herkesin değeri kendi elinde eltimde çocuklarına değer verse millet yanına aldihi zaman korkar bişey olur ailesi sıkıntı çıkartır diye
(215 puan) tarafından
Aynen bende bırakmam sadece kaynanama gecen kardeşimle babamlara gittik evine giderken oğlunda gelsin oynar bizimkiyle dedi yok kavga ederler diye göndermedim kardeşime bile
(700 puan) tarafından
İşte benim eltimde diyor ver götüreyim kapının önüne çocuklarımla oynasın izin vermiyorum yada diyor gelsin bize izin vermiyorum bu sefer zoruna gidiyor kaynanam yada görümcem götürünce kendi cocuklariyla kiyasliyor
0 oy
(2,174 puan) tarafından
Resmen cahillik başka bişey değil hâlâ erkek kız ayrımı yapıyorlar inanamıyorum kara Cahiller 
(215 puan) tarafından
Büyük kızı öyle neşeli cıvıl cıvıl Bi kızdı ki Bi konuşsa susmaz çok akıllıydi ama 2.de kız olunca benim görüşüm çocuk içine kapandı zar zor kinusturursun sen bisey sormazsan asla konuşmaz çünkü babaları benim sözüm geçer benden korkarlar diye övünüyor dovmez ama bağırır yapma etme diye

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 116 göst.
30 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Hayalimsen34 (39 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 19 göst.
27 Eylül 2024 Aile kategorisinde Etkiye tepki (765 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 830 göst.
8 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde Asya17 (218 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 1,057 göst.