0 oy
71 göst.
Diğer kategorisinde (10 puan) tarafından
Kızlar kablolu halı süpürgem bugün bozuldu acilen yeni bir süpürge almamız lazım. Bu sefer Dyson alalım istiyorum letgodan alacağız ama. O yüzden uygun olarak V8 modeli var ya da kablolu olanı Dyson cinetic big ball portugue diye sizce hangisini almalıyım ya kafam çok karışık. Bir yandan kablosuz iyi ama üst gövdesi ağır mıdır bilmiyorum diğer yandan da kablolu dip köşe temizlemede iyi. Kullananlar öneri de bulunursa sevinirim

3 Cevaplar

0 oy
(930 puan) tarafından
Benim yok ama herkes kablosuz süpermiş diyor
(10 puan) tarafından
Teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
(278 puan) tarafından
Ddyson hakkında bilgim yok ama bence kablosuz almak daha mantıklı yine de kullanlar belki yorum yapar bende Philips düşünüyorum kablosuz 
(7,959 puan) tarafından
Philips daha senesi dolmadan plastik parçası kırıldı şikayet var da hep aynı şikayet onun yerine bosch arcelik filan bakın philips parçaları garanti kapsamında olmuyormuş 1 sene dolmadigi için ücretsiz degistirdiler 1 seferlik ama bir daha bir yerine bir şey olsa degismicek sadece motor sıkıntısı olursa garantiymis ona göre ben pişman oldum philips e
(10 puan) tarafından
Yaa öyle mi teşekkür ederim canım
(278 puan) tarafından
Ay öyle mi çok hoşuma gitmişti ya onun için para biriktiriyordum ne güzel hem siliyor hem süpürüyor diye düşündüm
(7,959 puan) tarafından
Bizdeki o modeli değil ama bir sorun yasasaniz biraz ugrastiriyorlar
(278 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım boşuna o kadar para vermem o zaman 23000 TL başka bir süpürge bakarım
0 oy
(955 puan) tarafından
Kablolu Dyson cinetic big ball absolute kullanıyorum .Çekim gücü Süper haftalık temizlikte kullanıyorum birde büyük temizlikte kullanıyorum günlük olarak şarjlı phlips kullanıyorum ama çok fazla çekmiyor .kablolu Dyson u öneririm kesinlikle eğer başka supurgen olmayacaksa kablolu al .
(10 puan) tarafından
Kablolu yazdığım model var ikinci el fiyatı uygun onu alsam nasıldır sence canım ana başlığı dikey süpürgelerinki gibi değil değişik biraz
(955 puan) tarafından
Yazdığın modeli internette bulamadım sanırım eski bir model uretilmiuor artık .kaça satıyorlar mesela birde süpürge kaç yıllık acaba .10 yıl rahat kullanan arkadaşım var kablolu Dyson u .şimdi sizin fiyat yüksekse ve süpürge 7 8 senelik varsa almaya değmez yıpranma illaki oluyor benimki 3 sene olacak alalı sapında borularında yıpranma çok oldu ses çıkarıyor bazen oturmiyor tabi biz biraz hor kullandık eşim süpürdü hep hamilelikte bebekle falan sert kullandık yani .ama çekim olarak çok çok iyi Dyson sarjliya göre de iyi çekimi .ama şarjlı olanda pratik yani istediğin yere götür kolaylik
(10 puan) tarafından
3-4 yıldır kullanıyorum dedi 4000e verecek canım

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 112 göst.
9 Eylül 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde &Sukufe& (7,677 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 78 göst.
18 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Nurtopum (695 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 291 göst.
28 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Ceyda Yilmaz (219 puan) tarafından soruldu

403,975 soru

12,102,000 cevap

36,418 kullanıcı

...