0 oy
93 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (115 puan) tarafından

Süt yumurta soda falan var. 5 tane de yufkam var.

Tam ölçülü tarif de veirrseniz sevinirim :angel:

8 Cevaplar

0 oy
(115 puan) tarafından

Postum üste ciksin

-Reklam-
0 oy
(10,361 puan) tarafından
Su boregi olmasi sart mi 
0 oy
(1,748 puan) tarafından
0 oy
(1,088 puan) tarafından
Nefis yemek tarifleri YouTube girersen en ayrıntısına kadar bulabilirsiniz 
0 oy
(1,465 puan) tarafından
https://www.instagram.com/reel/C_DRCLSOj9K/?igsh=MWlnYXZmd2dxOHczMg==

Bunu kaydetmiştim yaparım diye belki begenirsin tarifi canım
(1,465 puan) tarafından
Rica ederim canım inşallah guzel olurr
(115 puan) tarafından
Kız yaptım da çok yağlı oldu. Sen yaparsan yarım Su bardağı yağ anca koy. İyygh vıcık vıcık oldu midem kalktı :)
(1,465 puan) tarafından
Ayy tüh nolcak şimdi dur bakalım belki sabaha toparlar kendini, su böreği yağlı olur ya heralde ondan mı cok kattırdılar , kusura bakma canım çok övmüşler diye atmak istedim
(115 puan) tarafından
Yok kuzum senin suçun yok. Belki benim borcam küçük geldi ondan oldu. Anlamadım valla.
(1,465 puan) tarafından
Anladım canım inşallah dinlenince düzelir ya
0 oy
(1,420 puan) tarafından

https://www.instagram.com/reel/C_FlQqBOHem/?igsh=NWlicXZiZWNybXNo

Bu tarifi deneyen aynı oluyor yufkayla yaptığımı bilmesem güzel söylenenlere inanabilirdim herkes açtığımı sandı çokta lezzetliydi ve tarif bire bir
(115 puan) tarafından
Aynısını biri daha attı kuzum. Instagram dan o da. Yapacağım bunu inşallah. :) teşekkür ederim
(1,420 puan) tarafından
Rica ederim afiyet olsun şimdiden çok kolay birde yapımı 15 dakika falan sürüyor eşim göreve giderken yapmıştım geçen gün bugünde misafirime yaptım çok beğendiler
(115 puan) tarafından
Yağlı oldu kız. Midem bulandı. Acaba borcam küçüktü ondan mı oldu bilemedim
(1,420 puan) tarafından
Dikdörtgen borcama tam geliyor aslında benim yaptıklarımda doğru düzgün yağ yüzeyine bile çıkmadı diyebilirim normalde yaptığım su böreği daha yağlı oluyordu belki de borcam küçük gelmiştir kullandığınız boyut ne bilmiyorum ama tariftekiyle Aynı boy değil sanırım
0 oy
tarafından
Eşim gecen gün yaptı ama baya yağlı geldi bana 
0 oy
(698 puan) tarafından
Aklımda olan tarifi yazıyorum birazdan netten bulursam onu atarım 

3 yumurta 1 bardak süt 1 bardak su 1 bardaktan biraz eksik sıvıyağ tuz sosu hazırlıyorum

Ben kare döküm tencerem vardı onda yapardım hazır gibi olurdu nar gibi kızarıyodu ters çevirip dilimliyodum şimdi o yok normal tepsi de de yapıyorum yine fena olmuyor 

Tepsiyi yağlıyorym varsa terayağla yoksa margarinde olur İlk katı soslamadan direkt seriyorum kalan katları elindem parçalayıp sosa batırıp rastgele katıyorum ama eşit olucak şekilde bu sayede çok katlı gibi oluyo orta kata Beyaz peynir maydanoz ve kaşar karışımı en son üstüne kalan sos biraz yine terayağ parçaları minik minik atıyorum üstüne 
(1,465 puan) tarafından
Çok güzel anlatmıssın eline saglık canım
(698 puan) tarafından
Teşekkürler:))

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 159 göst.
10 Şubat 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Betulnsa (397 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 173 göst.
18 Ocak 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde AlpereninAnnesi (972 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 102 göst.
7 Temmuz 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Simsek21 (1,584 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 296 göst.
29 Aralık 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde Cikolatamm (72 puan) tarafından soruldu

403,381 soru

12,082,868 cevap

36,360 kullanıcı

...