0 oy
41 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (117 puan) tarafından
Kızlar kiwi marka halı koltuk yıkama makinesi aldım memnun kaldım simdide buharlı mopu dikkatimi çekti acaba nasıl kullanan var mi

2 Cevaplar

0 oy
(687 puan) tarafından
Bende şurda durim:)) vardır umarım kullanan
(117 puan) tarafından
Yok galiba :)
-Reklam-
0 oy
(249 puan) tarafından
Halı koltuk yıkama makinasını kaça aldın canım 
(249 puan) tarafından
Ay iyi denk geldi bende pirantech diye bir marka alacaktım 5000 fiyatı kiwi ile arasında kalmıştım çok teşekkür ederim
(117 puan) tarafından
Yani bilmiyorum canım elektronik alet şans işi ama ben fiyatına göre memnunum siz yinede videolarını falan izleyin YouTube dan ben hep özellik karsilastirarark aldım sevmezsiniz falan hakkiniza girmiyeyim
Canım ben birde sonradan kiwi bin 4326 sini gördüm trendyolda var birde onun ozlelligi iyi ben sonradan gördüm bı inada bak derim yeni cikmis 4000 TL benimkine göre bir tık daha iyi
(249 puan) tarafından
Yok canım ne hakka girmesi ben sordum biraz daha araştırırım ben ilk başta kiwiye karar vermiştim ama pirantech sonradan gördüm baktım cam silme aparatı da var kararsız kalmıştım bide dediğin gibi şans işi benim kuzenim de kiwi kullanıyor ona sormadım daha bimden almışlardı onlar da
(117 puan) tarafından
İşte canım 4323 ve 4326 yi kıyasla sen ben sonradan gördüm yani daha doğrusu benim aldığımda yoktu 4326 yeni çıkmış aynı başlıklar sadece bı başlığı daha büyük ve çekim gücü benim 13 4326 nin 14 işte çok farkı yok ama yinede bak sen
(249 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım YouTube da vardır videoları bakarım

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 43 göst.
0 oy
6 cevap 253 göst.
4 Mayıs 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Y.emin (114 puan) tarafından soruldu

403,341 soru

12,081,331 cevap

36,354 kullanıcı

...