0 oy
482 göst.
Diğer kategorisinde (73 puan) tarafından

Doğum yapalı 44 gün oldu dikişler düştü kanamam da yok ama sarı akıntı var.. Afedersiniz hafif sümüksü. Eşim 40 ım çıktığında teklif etti ben de biraz daha bekle dedim. Malum en son yaşadığımız olaydan sonra :angel: size sormak istedim sakıncası olur mu acaba. Sakıncadan ziyade tiksinirim diye yaklaşasım bile gelmiyor 

7 Cevaplar

0 oy
(2,255 puan) tarafından
Ben de doğum yapalı 13 gün oldu dikişim VS yok ama hiç istek yok bende bu durum düzelir mi acaba yoksa psikolojik olarak mı ya. Sen sordun bende sana soruyorum valla :) 
(2,255 puan) tarafından
VAlla mı kızzz :)) psikolojik olarak herhalde ya bişey hissetmiyorum yani
(73 puan) tarafından
Valla kişiden kişiye değişiyor ama daha yeni olmuş ben de ilk zamanlar öyleydim hatta şu an bile olmasa da olur diyorum.. Bu ikinci çocuk olduğu için sanırım
(1,982 puan) tarafından
Sen gene bir şey hissetmiyormussun. Ben adam bana yaklaştıkça cinlerim tepeme çıkıyordu. Yeni yeni normale döndüm. Az kavga etmedik bu sebepten. 28 ay oldu ben doğum yapalı bu arada.
(39 puan) tarafından
Doğum yapalı 1 sene oldu hala istek yok :D hahaha
tarafından
Busra05 @bence bu herkesllte farklı ..bem lohusalikta istek sıfırdı..3 kez falan iliskide yine yoktu .. sonra nomale döndü
-Reklam-
0 oy
(1,982 puan) tarafından
Enfeksiyon mu var . Niye sarı akıntı var. Doktora gittimedin mi hiç? 
(73 puan) tarafından
25 günlükken gitmiştim sıkıntı yoktu ama hâlâ akıntı var
0 oy
tarafından
Dinen bir sakıncası yok canım gir al duşunu eşinle hallenebilirsin 
0 oy
(6,529 puan) tarafından
Benimde o sarı baya devam etti. 40 tan sonra akmadığı gün abdest alıp eşimin yanına gittim sonrası tekrar akmıştı akıntı :D 
(73 puan) tarafından
Ne kadar sürdü sizde
0 oy
(73 puan) tarafından
Kızlar.                             
0 oy
(1,848 puan) tarafından
Dinen 40 ın çıktığı için haram değil.

Başka türlü senin bileceğin iş canım.

Sen kendini nasıl hissediyorsan.

Fikrim ise lohusa olduğun için isteksizlik çok normal. Bir süre de böyle devam eder. Eğer büyük sıkıntı yoksa eşinden çok uzak durma. Zamanla istek geri gelir
0 oy
(10,882 puan) tarafından
Canim kirkin cikinca doktora gidip muayene olman gerekiyo ultrasonla bakacak rahmin kuculmusmu rahim duvari incelmis mi dikislerine bakacak falsn ondan sonra olsa daha iyi olur ayrica neden tiksiniyosun ki 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 112 göst.
28 Şubat 2023 Diğer kategorisinde BsrByr (849 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 302 göst.
16 Eylül 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 373 göst.
8 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Asabii (493 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 302 göst.