+1 oy
285 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (3,249 puan) tarafından
Sigarayı bırakalı tam bir hafta oldu. Çok şükür sigara istemiyorum. Ama vücudumun tepkileri çok farklı oldu . Her yemekten sonra. Ve çay içerken kahve de bı isteğim oldu onuda film izleyerek bastırdım. Şuan sigara kokusu midemi bulandirmaya başladı umarım öyle gider. Ama baş ağrısı oldu çok fena hemde. Üç günün sonunda yavaş yavaş dişlerim ağrımaya başladı. Ve kabızlık oldu . Bunlarda normalmiş umarım zamanla vücudum alışır dua edin olurmu . Geri başlamak istemiyorum. Bırakmak isteyen olursa motive olsun diye paylaşıyorum.

10 Cevaplar

0 oy
(4,406 puan) tarafından
Benim kolum kabarmisti kaşıniyorudu sürekli ama geçiyor ya. Çok sevindim birakmaniza
(3,249 puan) tarafından
Peki tamamen bıraktım deme süreciniz ne kadar sürdü. Ve kaşıntı bırakma sürecindeki oldu
(4,406 puan) tarafından
Evet canım bir hafta da kokudan tiksindim ikinci haftaya komple canım da istemiyordu
(3,249 puan) tarafından
Ay tebrik ederim. Ne kadar oldu bırakalı peki
(4,406 puan) tarafından
Ben bıraktım tekrar başladım canım :)
(3,249 puan) tarafından
Hayırlısı olsun o zaman :)
-Reklam-
0 oy
(2,075 puan) tarafından
Ayy sen böyle anlatınca bı birakasim gelmedi değil valla
(3,249 puan) tarafından
Valla yarın tam günü. Başlamanın
0 oy
(2,679 puan) tarafından
İnşallah bırakırsın sakın pes etme. Sende dua et eşimde bıraksın, 1 saat içmeden duramıyor neredeyee
(3,249 puan) tarafından
Ay onu o kadar iyi anlıyorum ki . Ama erkekler kolay kolay bu yola giremez
(2,679 puan) tarafından
10 kere denedi, hepsi hüsran
0 oy
(274 puan) tarafından
Ben ilk hamileliğimde içtim bazı sebeplerden dolayı şuan ki hamileliğimde düşük riskim vardı doktor bırak kötü olan herşeyi dedi anında bıraktım 4 ay oldu ilk 3 5 gün baya zorlandım bende. 

Yemekten sonra yada çay kahve yanında içmek istedim hatta kendimce aman 1 tane iceyim ne olacak felan diye söyleniyodum sonra dedim bunun sonu gelmez bırak gitsin ağzıma sürmedim. Şimdi kokusu o kadar kötü geliyo ki sigara içilen ortamda bile duramıyorum.

3 ayın başında aşırı derece çok affedersin balgam geliyodu. Ağzımdan burnumdan nefes aldirmiyodu nerdeyse 1 ay sürdü şimdi çok rahatım çok şükür 13 senedir sigara içici biri olarak ben başardım darısı sana olsun :)
(3,249 puan) tarafından
Ayy Allah razı olsun. Ama balgam o yüzden mi bedenden et gibi geliyor şaşırdım suanda
(274 puan) tarafından
Tabiki de canım onca zaman içtik vücut temizleniyo balgam atarak
0 oy
(1,416 puan) tarafından
Sigaradan nefret etmen dileğiyle...
(3,249 puan) tarafından
İnşallah canım inşallah
0 oy
(1,058 puan) tarafından
Bende zyban diye bir ilaçla bırakmıştım sonra yine başladım tekrar birakcam inşallah 
(3,249 puan) tarafından
Ay ilaçla tavsiye etmiyodu kimse o yüzden o topa görmemiştim bem. İnşallah birakirsin
0 oy
(1,582 puan) tarafından
Maşallah canım benim başaracaksın sana inanıyorum ileride iyi ki kurtuldum diyeceksin 
(3,249 puan) tarafından
Ay o günleri bekliuorim inşallah
0 oy
tarafından
Rabbim feraha cikarsin guc versin InsaAllah kurtarsin bu illetten MasaAllah 7 gun az bi zaman degil icen icin saatler degil vakti gelince dklar bile eziyet zoru basarmissin 
(3,249 puan) tarafından
Ama bana sorsan o ilk zamanlar cinnetlik oldum o kadar alışmışım ki . Ama şimdi anlık içme isteği geliyo ama icmiycem diyom evdede yok zaten.
0 oy
(563 puan) tarafından
Günde 1,1 buçuk paket içen, yaklaşık 15 yıldır içiyorksn bıraktım. Nerdeyse çocukluk çağlarımda başlamıştım. Temiz hava aldığımı hatırlamıyordum. Bir bıraktım 1 sene oldu. Başarırsın. Şöyle söyle kendine " 1 gafta içmezsem bir daha içmem" De.... 1 hafta içmezsen zaten içmezsin eğer içerken bıkmış biriysen. Nerden baksan bu 1 senw sürekli rüyama girdi. Başlarda dumanı çekiyorum çekiyorum gelmiyordu. Bazen tadını bile almış gibiydim rüyamda... 1 yılın sonlarına doğru sigarayı rüyamda görsem bile içer halinde görmedim, ya tiksiniyordum ondan yada atıyordum elimden. İçmeye kalkarsam kağıt yanığı gibi geliyordu böyle karton yanığı gibi pis bişey.. Malesef çok zararlı ve bir kere geri başlarsan hiç bırakmamış gibi olursun. Meziyet o bir taneyi içmemek. O bir taneyi içersen en başa dönersin. 
0 oy
(1,634 puan) tarafından
Doğurduğum gün o ağrıyla kalkıp içemedim ondan sonraki bir hafta da toparlanma süreciydi derken sigarayı gözüm bile görmedi 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 147 göst.
0 oy
18 cevap 319 göst.
3 Aralık 2024 Diğer kategorisinde ipek4161 (3,667 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 19 göst.
0 oy
7 cevap 210 göst.
13 Kasım 2024 Aile & Aşk kategorisinde honki ponki toninok (13,180 puan) tarafından soruldu

410,198 soru

12,335,293 cevap

39,344 kullanıcı

Kategoriler

...