+1 oy
552 göst.
Diğer kategorisinde (343 puan) tarafından
Suyunuz gecemi geldi gunduzmu veya sanciniz unutamadığıniz bı an var mı :))) bide su yada sancı gelmeden önce belirtileriniz varmiydi :) 

37 Cevaplar

+1 oy
(6,941 puan) tarafından
Suyum gelmedi giyindim çantamı sırtıma taktım sezeryana gittim ☺️
(343 puan) tarafından
en guzelinden mis gibi tertemiz gitmişsin :))
-Reklam-
0 oy
(16,446 puan) tarafından
Oğlumda sabah uyandığım gibi suyum gelmişti 38+5 te 

Kızımda gece 1 de tuttu sancım sabah sekizde hastaneye gittim sekiz saat gitmedim hastaneye evde cektim
(343 puan) tarafından
maşallah Allah bağışlasın sana ve eşine  yavrularinizi oglunda suyun gelmeden önce gece belirtilerin varmiydi yani gece kalkıp sık idrara çıkma gibi
(16,446 puan) tarafından
Yoktu bı anda oldu yani ne sancı ne bişey o gün kontrolüm vardı hatta
0 oy
(987 puan) tarafından
Hiç bir belirtim yoktu gece uyurken saat 3 gibi geldi. Hastaneye gitmiştik hemen. 38+2 deydim
(343 puan) tarafından
uyurken o su gelmesine uyandinmi hemen anladinmi mesela ilk idrar falan sanmisligin oldumu acaba
(987 puan) tarafından
Sanki kovayla su boşaldı öyle hissediyorsun
(343 puan) tarafından
biliyorum kuzum oğlumda yaşadim ama gece olmadı benim sabah oldu uyaniktim içimden bı an birşey yirtilmisti sanki sonra bı anda baya geldi o yüzden anlamıştım
0 oy
(2,428 puan) tarafından
Gece tam saat 12 de bı sancı geldi bu ney bee demeye kalmadan suyum geldi:) sonra ardındaki 13 saati de hiç unutamam :))
(343 puan) tarafından
sancı vurunca hemen mi geldi suyun nasıl bı sanciydi ki öyle o hemen suyu getirmiş kız maşallah :))
(2,428 puan) tarafından
Benim normalde yalancı sancılarım çoktu bı da gelince dedim ki ayy bu yabancıysa gerçeği nasılmış dedim ki o gerçekmiş:)) evet canım 5 dakika sürmemiştir arası
(3,981 puan) tarafından
Ay benim de bunun nişan gelmesi versiyonu var. Bu ney bee den sonra tuvalete gitmiştim baktım peçeteye nişan geldi. Nişan yerine yatağa su geleydi baya panik yapardım galiba :D
(2,428 puan) tarafından
Ahahha benim sabah o da geldi akşamına da bunlar canım yani hepsini yaşadım uç noktada:))
0 oy
(4,296 puan) tarafından

Hepisi planlı sezeryanla oldu 

(343 puan) tarafından
maşallah canım Rabbim bagislasin yavrularini :)
(4,296 puan) tarafından
Amin inşallah cümlemizin inşallah ♥️
0 oy
(2,201 puan) tarafından
Sabah 05:15'te suyum geldi. Benim doğduğum saat. Öğleden sonra da tam eşimin doğduğu saatte doğdu kuzum... Tatlı tesadüfler 
(343 puan) tarafından
gerçekten de tatlı tesadüf maşallah maşallah Rabbim karşısına hayırlı insanlar çıkarsın :)
0 oy
(1,428 puan) tarafından
Suyum gelmedi vallaa:))))
(343 puan) tarafından
hiç sıkma canını bı tane kadın vardı gelini hamile kalmiyomus diye tüp bebek denemisler 3 -4 defa çok para dokmusler olmamış hiç birinde 1 sene sonrası gelini kendiliğinden hamile kalmış yani benim anladığım demekki vaktini beklemiş Rabbim hayırlı vaktinde nasiplendirsin senide canım annelik duygusunu tattirsin inşallah güzel Allah m sen hep dua et hiç vazgeçme demekki seninde vaktini bekliyor bellimi olur bı bakarsın ikizin olur hadi inşallah inşallah Rabbimin izniyle
(1,428 puan) tarafından
8 ay önce 4 aylık bebeğimi kaybettim mecbur ölü dogumyaptim.psotumda var alobar holoprozensefali bebegimdi dogsada yaşamaz desi kac doktor mecbur ondan vazgeçtim 8 aydır olmuyor ama Rabbım benim sabrımı sınıyor canm asla Allah karşı gelmem vardır bir bildiği kurban olduğumun rabbimin ikramı vardır vakti saatinde ve bende buraya yazacağım biliom teyze oluyorsunuz diye ❤️
(1,428 puan) tarafından
Ve Zül celali vel ikram  Rabbım önce celallendirdi bakim.kulum isyan ediyormu sonra ikramim var sabrı nasıl sınıyor kurban olduğum ney eylerse güzel eyler
(343 puan) tarafından
aynen öyle kuzum çok şükür bin şükür sonsuz şükür güzel Allah ima ondan gelen herrseye elhamdulillah
(1,428 puan) tarafından
Elhamdülillah canmm ❤️
0 oy
(252 puan) tarafından

İki sezeryan yaptım suyum gelmedi ikisinde de ilki iri bebek ve kalp atışı düştüğü için oldu ve 41.haftaya yaklaşmıştı

2.de doğuma gun verdiler 3 gün vardı kaynanamlar köyden gelicekti gelen giden olur evi temizliyim dedim gece başladım.koltuklari itmeye ses olmasın diye elimle yerleri sildim sancı gelip gidiyo ama ben ilkinde yaşamadığım için anlamıyorum eşimde 5 de ise gitmişti sabah 10 da aradım geldi hastaneye gittik 2 cm açıklık olmuş bile hemen sezeryana aldılar doktor niye bekledin şancin vardı da rahmin yirtilabilir di dedi 
(343 puan) tarafından
ay Allah m korumuş kuzum neyseki sağlıkla almışsın kucağına şükür Rabbim karşılarına hayırlı insanlar çıkarsın:)
(252 puan) tarafından
Amin amin cümlemizin evladını Rabbim.hayirli insanlarla karşılaştırsın simdi 13 aylık salliyorum zaman su gibi valla:)
0 oy
(13,707 puan) tarafından
Yoktu 

Ikisını de suni sancı ile doğurdum 
(343 puan) tarafından
ayy o suni sancii umarım bunda suni almam yaa bana hiç yaramadı :((
(13,707 puan) tarafından
Allah hayırlı doğumlar nasip etsin
(3,553 puan) tarafından
Bende suni sanciyla doğurdum kendi sancimiz nasıl oluyor merak ediyom bekleyim sancimi dedim 40+4 oldu daha gelen giden yoktu gittim kontrole düzenli sancıların var dediler yatırdılar ne istiyon dediler gitmek mi kalmak mı aman hocam kaliyim ne zmna kadar bekleyecem :D
0 oy
(567 puan) tarafından
Acil sezeryanla doğum yaptım. Ondan başıma gelmedi su nişan vs gelmesi
(343 puan) tarafından
yaa nedenli preaklamsi falanmi
(567 puan) tarafından
Kordon dolanmış boynuna. Nabzı düştü nst de sonra yatış verdiler sonra suni deneyeceklerdi kordon dolandığını anlayamadılar. Sonra suni sancı vermeden tekrar nabzı düşünce koştur koştur sezeryana aldılar. Titreye titreye doğuma girdim. Ama iyiki sezeryan oldum normal doğuranların sesi geliyordu ben duygusalım ağlama tutuyordu duydukça. Bide doğum günümde doğdu sıpa :)))
0 oy
(2,390 puan) tarafından

İlk çocugum da akşam duş almıştım duş alırken suyum gelmişti gecesine sancım başlamıştı bu ikincide de cuma sabahı suyum geldi sancım yoktu öğlene doğru sancılarım başlamıştı akşam 8.30 da hastaneye gittim 5 cm açılmam varmış doğuma aldılar kendi sancım ile gece 11 de oğlumu aldım kucağıma 13 günlüğüz <3

(343 puan) tarafından
maşallah kuzuma Rabbim karşısına hep hayırlı insanlar çıkarsın yavrularının :) banyodayken suyun geldiğini anlamismiydin acaba
(2,390 puan) tarafından
Amin canım inşallah :)) anladım valla canım bir anda bişey geldi rengi de sarı felan değildi bacağımdan almıştı o sırada başımdan aşşağı su gelmiyordu o şekilde anladım :))
0 oy
(13,559 puan) tarafından

Valla hiç bi şeyim yoktu benim Nisan geldi 2 gün boyunca ara ara geliyordu doktor bol bol yürü deyince ben 3 4 saat abartısız yürüdüm eve geldim yemek yaptım yedik mutfağı topladım allahim bi oturdum sancı başladı  :D

Daha çok var da uzun olur o geceyi unutamam 

(343 puan) tarafından
nişanin nasıldı kuzum kanlimiydi acaba yoksa normal akıntı gibimiydi
(13,559 puan) tarafından
Kandırdı canım ilk pembe geldi peçeteye silince sonra afedersin et parçası gibi şeyler düşmeye başladı ara ara Wc ye girdikçe
0 oy
(4,091 puan) tarafından
Önce ağır akıntı başladı 2-3 gün sürdü sonrasında nişan ve sancı doğumdan yarım saat önce de suyum geldi :)
0 oy
(922 puan) tarafından
Oğlumun doğum sancısını unutamıyorum o an diyordum bu son daha getirmicem çocuk filan şuan gebeyimmmm çünkü oğlumun günü geçti ne sancı ne bişey vardı kontrol amaçlı gittim hastaneye orda suni sancı birde üstüne rahim açıcı verdiler 1 saatte doğurdum canım aciisni sen düşün rahim açıcı kas gevşetici 
(343 puan) tarafından
kız biliyorum o suniyi alttan banada vermişlerdi ve ben onu akşam 6dan sabah 6ya kadar çektim geberiyodum çok kotu bı anı oldu benim icin
(922 puan) tarafından
Bana alttan vermediler csnim tablet şeklinde hap gibi düşün suni sancınin içine attılar iki tablet düşün yani kendi sancım tutsa kaç saate çekerdim ama 2 saatte diğer dünya ya gittim geldim resmen o derece 1 saat sonunda doğurdum çok.ama.cokk zordu aşırı suni hisey değil ama o kas gevsetici rahim acicilar beni öldürdü diriltti sesim çıkmıyordu ağrıdan o derece olmuştum
0 oy
(2,724 puan) tarafından
Nişanım geldi sonra sızıntı şeklinde suyum geldi 
(343 puan) tarafından
nişanin nasıldı kuzum bide nişanin geldikten ne kdr sonra suyun sizdi
(2,724 puan) tarafından
Hafif kırmızı renkteydi, hemen hemen nişanla suyum bir oldu  hareket ettikçe iç çamaşırım ıslanıyordu acile gittim alttan muayene ettiler suyun geliyor dedi hemşire
0 oy
tarafından
Suyum akşam üstü 18.10 da geldi sancı yok açılma yok sancı var 39.+6da doğum yaptım  daha lohusayim
(343 puan) tarafından
Rabbim bagislasin yavrunu kuzum sağlıkla buyut
tarafından
İnşallah canım saolasin  suyunun belrtiside şuydu alt bölgemden birden sap diye bı ses geldi sonra zaten suyum çeşme gbi geldi durmak bilmedi:)
0 oy
(1,497 puan) tarafından
Benim ilk sancım gelmişti 40+2 de sabah doktor kontrolünden çıkınca 40+3 sabaha karşı 4:50 de doğum yaptım o saate kadar sancı çekip sezeryen doğum yapıp 1 hafta küvözde kalmıştı çocuğum diğeri de planlı sezeryendi zaten 
0 oy
(1,282 puan) tarafından
Ne suyum geldi ne sancım. Kontrol deyip bı anda dogurttular
(343 puan) tarafından
nedenki bı anda
(1,282 puan) tarafından
Minik sancın var deyip yatış yaptırdılar sonra suni sancı verdiler halbuki doğumum baslamamisti. Sonra bebeğimin kalp ritmi düşünce sezaryene aldılar. Öyle apar topar ve saçma sapan bir doğum yaptım
0 oy
(11,177 puan) tarafından
Suyum gelmedi 

Kızımda evde çektim hastaneye gittiğimde 8 cm açılma vardı yukariya çıktığım gibi doğdu ( cahil insanlar yüzünden )

Oğlumun doğumu çok çok çok zordu ondada su gelmedi ( sancı gelmedi kalp atışı çok yavaşlamış ( o şekilde bide normal dogurttular salaklar 
0 oy
(3,894 puan) tarafından
Suyum gece 21:40 geldi sancılarim 00:30 hafif başladı 1:30 da şiddetlendi 5:40 doğum oldu herşeyi geçtim sancı berbat bişeydi ayyy ama yürüyüş iyi geliyordu ve ikinmak bana kolay geldi 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 213 göst.
29 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Yusuf Mirzam (192 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 382 göst.
12 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde KEBELEK (1,742 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 328 göst.
3 Mart 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 597 göst.