+1 oy
519 göst.
Diğer kategorisinde (332 puan) tarafından
Suyunuz gecemi geldi gunduzmu veya sanciniz unutamadığıniz bı an var mı :))) bide su yada sancı gelmeden önce belirtileriniz varmiydi :) 

37 Cevaplar

0 oy
(2,129 puan) tarafından
Gece 1 de basladı sancılarım suyu hastanede patlattılar akşam üstü agrılarım vardı dogum mu falan diye düsünmüstüm 
-Reklam-
0 oy
(10,361 puan) tarafından
Kiz ben sezeyan yaptim ama vaktinden once gunduz kontrole gittim nst bagiriyo doktor normal dogum sancisi gibi sanci cikmis dedi ama bende tik yok aksam oldu birazda sorunlu bu gun gecirmistim aksam baktim bi baski var asagilara oyle bi agri yok ama acilmam da var demisti doktor sabahtan zaten aksam 10 bucuk gibi doktoru aradjm hastaneye git acilmana baksinlar dedi gittim cocuk cikacam diye bsgiriyomus :D doktor zor geldi hastaneye oncesinde hazirladilar beni 10 dkda dogurdum geldim Allah'tan cok sancili olmadim da dus falsn aldim temiz gittim 
0 oy
(1,748 puan) tarafından

Ne suyum geldi ne sancım oldu 1 hafta önceden valizimi hazırladım 30 Mayıs hastaneye vardım 09:35 tatil başladığı gibi bitti :D

0 oy
(4,320 puan) tarafından
O gece sürekli lavaboya gitmişim aslında hep öyle oldugu için bana normal geliyordu ama annem o gece çok fazla gittiğim için şüphelenmiş ertesi gün kontrole gidince doktor suyunun çok azaldığını acil sezeryana alması gerektiğini söyledi zaten 39, hafta olmasına rağmen hala kanalda değildi öylelikle kontrole gidip bebişimi alıp döndüm ☺️❤️
0 oy
(2,289 puan) tarafından
3 normal doğum yaptım ama hiçbirinde de suyum gelmedi ebeler patlattı

Direk açılmalarim ilerliyordu cnm
0 oy
(7,591 puan) tarafından
İki doğum yaptım ikisini de doktor eli ile açtı ilkten Nisan geldi gecesi sancı sabahı doğum oldu 
0 oy
(4,676 puan) tarafından
Benm ılk suyum geldı 2 3 saattr doğumhaneye vardım ılk başka hastanrye gıttım falan her adımımda şırıl şırıl su aktı heepsı bırdsn gelmedı, değişikti. 
0 oy
(3,190 puan) tarafından
40 haftayı geçtik acile gittik muayebede 4 cm açıklık vardı seni eve yollarsam gece  dogurusun dedi yatırdı o gece dogurmadim kanıma baktilar bu kanla doğuma alsam masada kalır dediler 3 torba kan istediler babaar buldu getirdi 3 torba kan verdiler sonra odaya aldılar suni verdiler sonra suyum geldi baya bir süre bekledim bir kolumda kan karnında nts sonra 3 ebe geldi bebek gelmeyince ebeler 9 oldu en son benim kalbim durmuş geri döndüğümde kızım hayla beni beklemiş çıkım sırasında ölü doğdu kızım çok fazla beklediği için geri getirdiler beyin kanaması geçirdi dedilerki yurumeyevek konusmayacak çok şükür bir hasar kalmadı ben fizik tedavilerle kaldırdım Ayağa doktor hatası çok ama kanitlayamadik 
0 oy
(2,811 puan) tarafından

Ya su gelmeden önce karnımdan pıt diye ses geldi aksam 7 de. Kocama dedim karnımdan baloncuk patlama sesi geldi galiba suyum geldi kocam kahkaha atti oha patlasa nasıl Duycan dedi valla duydum dedim ayağa kalktım sonra şırıl şırıl su aktı ikimizde şok olmuştuk:D

0 oy
(3,840 puan) tarafından
İki doğumda da suyum gelmedi. Birincide açılma yok diye eve gönderilirken yolda ufaktan başladı. İkincide galiba kanala girişi hissettim: D Yatıyordum ama uyanıktım. Aniden bi acı oldu. Tuvalete gideyim bari dedim. Baktım peçeteye nişan geldi. Hemen sonrasına keskin sancılar başladı. 15 dk da birdi. İkinci diye galiba. Sancılar çok hızlı sıklaştı. Çok heyecanlı zamanlardı ikisi de. 
0 oy
(50,744 puan) tarafından
hic girmeyelim oralara benim dogumum zor oldu
0 oy
(7,675 puan) tarafından
İlkinde sabah 7 gibi suyum geldi eşimin işe gideceği vakitte. İkincide sabahtan başladı sancım ben akşam 11 den sonra gittim hastaneye
0 oy
(7,220 puan) tarafından

Suyum erken geldi 32. Hafta başlamış sızmaya 33 de sınırın çok altına düşmüş ama ben hiç hissetmedim bir defa hissettim onda da çok azdı 30 haftalıktim 34 de doğuma aldılar suyum tamamen bittiği için ama ne su gördüm ne geldiğini hissettim :D

0 oy
(3,454 puan) tarafından
Gunduz saat 1 gibi sancin geldi 3 gibi hastaneye  hastaneye gittim ..orda rusyada kitaplar falan oluyor anlasma onlari doldurdum saat 5 oldu 6da da dogum yaptim suyum gelmedi patlattilar
0 oy
(5,524 puan) tarafından

Eşim giyimci bizler bayram günleri zaten güzel iş yapan insanlarız o zmn dükkana  o ve çalışanlar bakardı kardeşi askerdeydi bana  " kardeşim gelene kadar lütfen doğurma bayram arefesi araya girdi sık dişini demişti :D 

Benm ilk dougumdu bende şimdi olmaz falan demiştim 37 haftaliktik . Bayram arefesinde iki gün önce sen kalk kaynanamda suyum gelsin aha dedim afedersin çişim geldi dedim gttim yok meğer dogummus  sabaha kdr bekledik olmadı sezeyan oldum

0 oy
(2,254 puan) tarafından
Sabah altıda esimi ise gönderdim makinaya çamaşır atacaktım cam kalktım bacaklarımdan suyum geldi gittik 6gece aç susuz yatırdılar sonra seseryana aldılar. Küçüğü pilanliydi günü geldi aldılar:))
0 oy
(104 puan) tarafından
Depremin 2.günü kontrolden eve geldikten sonra suyum gelmisti saat 3 gibi.daha 34haftalikti.2 saatlik 50 dakikada gidip 5 gibi sezaryane alinmistim

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 202 göst.
29 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Yusuf Mirzam (192 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 355 göst.
12 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde KEBELEK (1,745 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 315 göst.
3 Mart 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 584 göst.