+1 oy
173 göst.
Diğer kategorisinde (54 puan) tarafından
Benim annem koca tarafını kötüleyip kötüleyip hepimize arkalarından konuşup yüzlerine gelince kedi gibi olan sanki hiç o arkalarından konuşan kadın değilmiş gibi davranan bir insan ve benim adıma halama bir şeyler söylüyor sürekli diyor ki işte Aysel diyor ki hiç bize değer vermiyorlar hiç bizi önemsemiyorlar tarzında şeyler söylüyo Ben de diyorum ki anne bak benim adıma konuşma benim ağzımla konuşma sizce ben bu duruma nasıl halama belli edebilirim hala bak annem böyle böyle diyor ama ben söylemiyorum böyle de denmez

2 Cevaplar

0 oy
(1,690 puan) tarafından
Açık açık söylerdim halama. Anneme de kötü niyetini yüzüne söylerdim.
(54 puan) tarafından
Anneme söylüyorum ama annem bildiğini okuyo bende diyorumki böyle söyleme değerimizi düşürme zannetmesinki biz onları takyoruz
(1,690 puan) tarafından
O zaman halana açık açık söyle bence. Annenin bunu yapmaya hakkı yok.
-Reklam-
0 oy
(4,121 puan) tarafından
Anneler, çocukları da onların hissettiği gibi düşünüp babs tarafına bilensin istiyor. Ama bun mümkün değil onlar annelerimizin hiçbir şeyi olabilir, ama bizim kanımızdanlar. Annemi üzerlerse evet mesafe koyarım kimse yok yere haksız yere annemi üzemez, ama sırf annemin gönlü olsun diye da baba tarafımı kötü göremem. 
(54 puan) tarafından
Yani halamada açık açık diyemem hala bak annem benim adıma böyle demiş
(4,121 puan) tarafından
Denmez, siz aranızı iyi tutun az çok karakterinizi çözmüştür kimin doğru olduğunu o bilir zaten
(54 puan) tarafından
Öyle yapmaya çalışıyorum ama keşke demese ya benim seviyemi düşürüyor böyle yaparak

İlgili sorular

+1 oy
15 cevap 567 göst.
+4 oy
12 cevap 275 göst.
0 oy
39 cevap 2,628 göst.
21 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Ayselaras (285 puan) tarafından soruldu
+1 oy
35 cevap 1,004 göst.
23 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde Minikii (843 puan) tarafından soruldu

Kategoriler