0 oy
215 göst.
Aile kategorisinde (2,291 puan) tarafından
Kızlar kayınpederimin eski müstakil bir evi vardı, mütahite verildi. Yapılan ev bizim olacak ana 2+1 90 m2 büyüklüğünde. Şuanda kiradayım burası 3+1 ve ben buraya bile zor sığıyorum. Resmen şimdiden derde düştüm nasıl olacak diye. Sizin evler kaç m2, sığıyor musunuz! 

12 Cevaplar

0 oy
(5,653 puan) tarafından

2+1 90 m2 yayla gibidir. benim 73 metrekare istanbul icin gepgeniş:))

(5,653 puan) tarafından
anadolu evleri    saray yayla gibi 140 160 mtrekare oluo
(2,291 puan) tarafından
Bekarken 140 m2 de yaşayıp ruhum daralıyordu, öyle söyleyim
(5,653 puan) tarafından
bnde gnis ev severim. ama mlesef zatn istesende sifir ev buyuk olmuo.
(2,291 puan) tarafından
Kız 3+1 olur en azından diyordum kendi kendime ama valla aklım durdu
-Reklam-
0 oy
(1,464 puan) tarafından
2+1 e sıgıyordum ama oda eksikliği yaşıyordum birileri gelince tıkış tıkış oluyordum şuan 3+1 daha ferah tabi ama öyle de mutluyduk Allah huzur nasip etsin, içine girde bi şekilde olur bence , azaltmaya calısırsın eşyaları
(2,291 puan) tarafından
Kız nasıl azaltıcam. Şuanda bile sırf kızımın oyuncaklarını iki odaya böldüm
(1,464 puan) tarafından
Depoya mapoya bir yere koyarsın canım benim yapacak bir şey yok ne yapacaksın bir eve gir bak bakalım ordaarı geniştir belki
0 oy
(696 puan) tarafından
Kaç çocuğun var canım karametresi gayet güzel bence sığabilecek kadar annemin 75 karametre 4 çocuk birlikte gayette sığıyorlar yani çok esyan yoksa güzel ferah durur
(2,291 puan) tarafından
Tek çocuğum var ama aşırı çok eşyam var. Ben bu eve bile zor sığıyorum
(696 puan) tarafından
Eşya belki sıkıntı olabilir şuan oturduğum ev mesela 140 metrekare salonda oturma grubundan başka ekstra biseh kullanmam yatak odası aynı şekilde takımı var mutfakta da bir yemek masası bu kdr fazla eşya dolu gösteriyor evi küçültüyor pek sevmiyorum yani
(2,291 puan) tarafından
Ben bu eşyanın yarısını götürsem anca sığarım bence
0 oy
(13,072 puan) tarafından
Valla ben 3+1 den 2+1 e düştüm kiradayken çok rahattım camasir odam vardı. Simdi küçülmeye gittim ihtiyacım olanı tuttum elimde çok da rahatım önemli olan düzeni tutabilmekte ben 1 senede ancak duzen tutturdum diyebilirim
(2,291 puan) tarafından
Ayy şimdiden dert oldu içime. Eşyam çok, ama en azından 3+1 olsaydı keşke
(13,072 puan) tarafından
Eşyanı azaltirsin canım napcan benim 2 kanepe anneme gitti daha totomu koymadım üstüne diyorum bi 5 sene daha elimdekini kullanir kızım büyüyünce onu getiririm diye düşünüyorum. Odana göre duzenlersin ben öyle yaptım. Evin olsun da bi civi çaksan kendi evine
0 oy
(5,062 puan) tarafından
Ekstra oturma odan olmaz salonda oturup kalkarsiniz annemlerin evi 2+1 salonda oturup kalkardik odamizda 1 ranza 1 masa vardi birde yukluk vardi oda baska esya almazdi yatak odasi vardi annemler bilgisayarimiz bile orda dururdu kayinvalidemin evide 2+1 buyuk mesela onlarin ki salonu falan ferah ve genis m² cok  önemli ve esya azaltman lazim malesef bende suan 3+1 zor sigiyorum yatak odam kucuk o yuzde gardrobum sigmadi cocuk odasinda yukluk var iki dolap karsilikli ogluma yer kalmadi nasil yapcaz bilmiyorum
0 oy
(3,182 puan) tarafından
2+1 de oturuyorum, keşke 3+1 alsaydim bir oda misafir gelince uyumak için ideal oluyor. Evim geniş fazla esyam yok zaten sevmiyorum fazla eşyayı. Fazla esyan varsa azalt daha iyi olur
0 oy
(12,031 puan) tarafından
90 brutmu netmi acaba. 150 m2 3+1den brut 90 net 78 2+1 kendi evime gectim bende :) diger taraftada 1 odayi ardiye yapmistim zaten oturma grubum yoktu sadece salon vardi masam koltuk falan. Burdada salon çocuk odasi yatak odasi. Ebeveyn banyosunu kapattim ardiye yaptim. Derin dondurucumu fazla oyuncaklari utu masasi camasir askisi merdiven falan oraya koydum. Mutfaga ekstra dolap yaptirdik falan. Allaha sukur kendi evim yine. Diger tarafta bol dolap vardi cok guzel yerlesiyodum hersey yerli yerindeydi. Yazlik kislik bile yapmazdim. Montlar hep asili dururdu. Simdi montlari bavula kaldiriyorum falan ama 
0 oy
(4,541 puan) tarafından
3 cocukluyum iki artı bir evde rahat rahat oturyorum canm az eşya az eşya az eşya hep derim az insan cm huzur az asya az iş diye 
0 oy
(4,059 puan) tarafından

2 çocuk 1+1 eve sıgan ben kaçıyorum :) eşyanı azaltırsan sığarsın diye düşünüyorum 

0 oy
(16,474 puan) tarafından
Kaç kişisiniz dört kişilik bir aile rahat sığar yeterki eve eşya doldurup kendinize alan daraltmayın 
0 oy
(10,361 puan) tarafından
Benimki 3+1 120 falan heraldectam bilmiyorum 1 tane cocugum var oturma odasi cok kucuk cocuk rahat oynayamiyo diye orayi kullanmiyoruz yatak serdim esim vardiyali oldugu icin oglen uykusunu orda yaptiriyorum cocuga cocuk odasi desen muze gibi hic bi ise yaramiyo cocugun odasini ayirmadim diye biraz daha buyuyunce odasını kullanir ama oturma odasina care yok bi de salondan giriliyo zaten arka tarafa dudup karanlik oluyo hic bi halta yaramiyo yani olmasa da olur benim de esyam cok evlenirken almayin dedikce doldurdu aileler esyayla kullanamadigim o kadar cok sey var ki altsan atilmaz satsat salimaz anca bos kalabalik o kalabaliktan kurtulsam bana 2+1 ev cok rahat olur bence sende fazlaliklarsan kurtul sade *** bi ev yap kendine bu devirde kumes kadar olsun kendi evin olsun yayla gibi yerlere kira odemektense kucuk olsun senin olsun 
0 oy
(152 puan) tarafından
Çok zor gercekten ben üç artı Bir evimden iki artı eve geçtik fazla eşya Larin çoğunu attım dağıttım verdim mutfaktaki legenlere varsdiya kadar mutfak küçük eski mutfağım dolabım büyüktü burası küçücük çabuk temizleniyo cabukta dagiliyo eşim diyo sen eski evde daha temiz topluydun burda iş yapmiyon diyo hemencecik dagiliyo küçük ev isgence büyük evinde temizliği bitmiyo 
(709 puan) tarafından
150 m 3+1  iki cocuk var iyi sığıyoruz

90 biraz zorlanabilirsin

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 264 göst.
0 oy
6 cevap 136 göst.
0 oy
7 cevap 198 göst.
20 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Prensesp (8,396 puan) tarafından soruldu
0 oy