0 oy
281 göst.
Diğer kategorisinde (144 puan) tarafından

Herkes çok övüyor da kararsız kaldım. Yüzümde çok leke var. 

Kullananlar yorum yapabilir mi?

image

7 Cevaplar

+1 oy
(3,554 puan) tarafından
Canim hiç bunları alma, fenomenler övüyor sadece onlar bile kullanmıyor. Doa kozmetik ürünleri güzel bende onun c vitamin siparişini verdim daha önce başka serumu kullanıyordum iyi gelmişti
(144 puan) tarafından
Trendyol da var mı kuzum? Sosyal medya kullanmıyorum. Bunu da ablam çok övüyor du. O da Instagram da birinden görmüş. O da kullanmadı yani. Sipariş edersen bana da et dedi
(3,554 puan) tarafından
Var canım hatta şuan indirim de doa kozmetik yaz çıkar
(144 puan) tarafından
Tamam kuzum teşekkür ederim
(3,554 puan) tarafından
C vitamin oranları var hiç kullanmadiysan %5 lik olan al
-Reklam-
0 oy
(4,648 puan) tarafından
Garnier c vitamin serum kullanıyorum bilinmedik marka hiç birşey kullanmam Instagram da herkes çok övüyor Trendyol da çok fazla övgü dolu yorumlar var ama bana cok sahte yorumlar geldi 
0 oy
(1,209 puan) tarafından
sari olani daha bugun siparis verdm hepsiburadan da 153 tl 1 tanesi
0 oy
tarafından
Ben de kullanacaktım . İyi ki almamışım dedim fenomen abartmasıymış sadece sakın alma 
0 oy
(1,475 puan) tarafından
Bu marka değilde purest kullanıyorum çok memnunum 
(273 puan) tarafından
Cnm th purest hangi serumu kullaniyon fiyatı ne bende retinole başlamam lazım pures almayi dusunuyorum
(1,475 puan) tarafından
3lü setini almıştım c vitamini kolajen ve hyaluronik asit c vitaminini akşam kullanıyorum kolajeni banyo sonrası hyaluronik asiti de gün içinde kullanıyorum uykusuzluktan dolayı göz altlarım falan kötüydü mora yakındı birazda solgundu cildim 3 aya yakın oldu kullanalı baya toparladı yani 3 lü seti 250 tlye almıştım
(273 puan) tarafından
Eczanedenmi cnm ben geçen kış sadece bitane retinol sordum binliraydi niye ucuz seninki pures di oda
(1,475 puan) tarafından
İnternetten sipariş vermiştim eczanede de aldığımda hemen hemen aynı fiyattı retinol ile içerik olarak çok farklı bunlar bu sebeple ona göre daha ucuz olmaları normal
(273 puan) tarafından
Doğru diyorsun cnm sağol
0 oy
(39 puan) tarafından
Emin ol bu ünlüler para kazanmak için herşey yaparlar kendileri bile kullanmıyorlar gidiyolar ufak tefek estetikle bu serumlar sayesinde oldu diyolar inanma 
0 oy
tarafından
Bu değilde the purest çok iyi tavsiye ederim 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 201 göst.
0 oy
3 cevap 164 göst.
13 Kasım 2023 Moda kategorisinde Linkin (18,991 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 382 göst.
1 Kasım 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu