0 oy
194 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (112 puan) tarafından
Oğlum 4 yaşında kızlar 3 yaşındayken falan ben gözünde kayma gördüm oğlumun ama kime söylesem yok dedi abartıyorsun dediler ben yine de randevu alıp göz doktoruna gittim 

Muayene ettiler aletlerle falan baktılar şuan için hiçbir sorun görünmüyor dediler 6 ay sonra tekrar kontrol istedi yine gittim kimseyi dinlemeden derecesiyle ilgili bir sorun olduğunu söyledi doktor 6 ay sonra tekrar dedi

Ben önceki sonuçları da gösterdim AA dedi derecesi önceki sonuca göre gayet iyi dedi sonra başka bir doktorun odasına daha gittik oda baktı kalemle falan muayne ettiler oğlumu makineyle falan hiçbir sorun yok dedi öyle deyince içim rahatladı ama 

6 ay sonra tekrar getir mutlaka dedi ama oğlumun göz kayması devam ediyor 

Yani bazen böyle dalınca falan anlık yani bazen uzun da oluyor ocak ayında 6 ay olacak tekrar götürücem 

Tecrübesi olan var mı acaba 

2 Cevaplar

0 oy
(3,482 puan) tarafından
Eee doktor yok demiş canım yorgunluktan falan mı oluyor acaba uykusu gelince dinlenemeyince falan. Eğer kayması olsaydı muayenede çıkardı makinalarla baktı diyorsun. 
(3,482 puan) tarafından
Allah Allah tuhaf yani Nazlıcım.. başka bi doktora daha götür istersen eğer bu kadar eminsen durumdan tek doktorla kalma göster başka göz hastanesine götür mutlaka.
(112 puan) tarafından
Canım dediğim gibi
Şimdi şu şekilde ben ilk önce araştırma hastanesine randevu aldım ama orda böyle oğlumun çenesini makinaya falan yaslayarak bakıyorlardı ama oğlum korktuğu için izin vermedi gözüne damla damlatılarak bakıldı oğlum yine çok izin vermedi yarım yamalak baktılar
Ardından karanlık odaya götürdüler orda da başka bişeyle baktılar oğlum yine ağladı
Doktor dedi ki annesii gözünde bariz bir kayma yok ama şehir Hastanesi'ne götür dedi çünkü orda fotoğraf çekerek göz derecesine bakıyorlar oraya götürdüm oradaki doktor da öyle dedi
Ama yanına bi doktor ve asistanlar falan da baktı yani
tarafından
Sen farketmeksizin neyse ki önlem alınmış kontrollerini sakın aksatma bir yakinin çocuğunda oldu 4 yaşında 2 günde tamamen goz pinarina kaydı hiç farketmemisler daha önce bir ay kadar gözlük verdi düzelmezsr ameliyati var
(112 puan) tarafından
Hayır asla aksatmiyorum ama doktor normal dedikçe neden göz kayması oluyor
(2,095 puan) tarafından
Nazlı sanırım arkadaş bu dalma epilepsi nöbeti olabilirmi?! videoya al mutlaka yukarda öyle yorum gördüm çünkü dalmalar epilepsi nöbeti olabiliyor
-Reklam-
0 oy
(703 puan) tarafından
Benim kızım da 6 aylıktan itibaren kayma var. Sene de yada 6 ayda bir doktora gideriz. Göz numarası yüksek değil gözlük bile onermiyorlar. Burun yapisindan ilabilir dediler. Büyüdükçe düzebilir bir sıkıntı gormuyoruz diyorlar. Goz numarası yüksek olursa gözlük veriyorlarmış sanırım kayma için de. Doktor sıkıntı yok diyorsa canını sıkma. 
(112 puan) tarafından
Canım peki oğlumun göz derecsi raporlarını atsam anlar mısın
(703 puan) tarafından
Ben anlamam canim sen doktoruna güven ya da başka bı doktora daha git istersen.

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 540 göst.
2 Ocak 2021 Diğer kategorisinde Gmzasya (409 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 672 göst.
25 Ocak 2019 Aile & Aşk kategorisinde Jale28 (20 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 236 göst.
26 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Dunyabosturloo&04 (2,013 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 160 göst.
28 Nisan 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 525253 (104 puan) tarafından soruldu

409,604 soru

12,313,658 cevap

38,782 kullanıcı

Kategoriler

...