0 oy
238 göst.
Aile kategorisinde (2,297 puan) tarafından
Buraya da yazmıştım, görümcem yurtdışından geliyor ama eşim küs olduğu için görüşmek istemiyor diye. Dün akşam kaynanamgil geldi işte kız gelecek yapma böyle diye eşimi ikna etmek için. Eşimde istemiyorum dediği için sen görüşmesen bile gelinle toruna karışma diyorlar. Görümceme ekstra bir gıcıklığım yok ama eşim olmadan gidip görüşmek istemiyorum. Çünkü ailesini tanıyorum çeneleri susmaz. Bunu da eşime söyledim sen kendin görüşmeyeceksen ben neden gıdecem, gitmem diye. Birde 1 ay burada olacak görümcem, ben 1 ay deli gibi ona gidemem onu da benden isteme dedim. Sizce yanlış mı yaptım

6 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Yorum yapmıştım cevap verme gereğinde bulunmadığınız için bisey diyemicem. Keyfi canınızın istediğine cevap veriyorsunuz çok ayıp 
(6,070 puan) tarafından
Burayı ciddiye almayın fazla . Üzülürsünüz
tarafından
Ne alaka insan gibi danışıyorlar yorum yapıyoruz tavsiye veriyoruz keyiflerine göre yada adamına göre cevap veriyorlar çok saygısızca ve saçma. Sormasınlar bisey o zaman. Ne üzüleceğim bana ne ya görgüsüzlük yaptıkları
(6,070 puan) tarafından
Üzüldüğün için dile getirmişsin.  
Bende herkese cevap yazarım. Madem cevap yazmicam niye post açayım dimi . Bosver takilma
tarafından
Öyle canım tabiki
-Reklam-
+1 oy
(2,444 puan) tarafından
Çok yanlış yaptığın yarın birgün eşinle görümcen barışsa ben olsam hayatta seninle konuşmazdım konu nedir bilemiyorum ama onların arasında problem varsa sen karışma onlar barışır sen kötü olursun 
(2,297 puan) tarafından
Ben görüşmeyelim demiyorum ama eşim gitmezken gitmek istemiyorum. Çeneleri durmuyor asla
(2,444 puan) tarafından
Eşim konuşmuyorsa bende görüşmek istemiyorum demişsiniz postunuzda, yani siz karışmayın konu kardeşler arasında siz gidin görün sonradan kötü siz olmayın
(2,297 puan) tarafından
Evet eşim 1 ay görüşmeyecek ve ben 1 ay tepemde dursunlar istemiyorum. Sanki kocam yok gibi
0 oy
(398 puan) tarafından
Doğru iyi yapmışsın 
0 oy
(2,194 puan) tarafından
Ilk geldiginde gidersn hosgeldine sonra ister gidersn ister gitmezsn oda aranjzda bisi olmadgi icn yoksa gitmesende olurdu.esin kotu diye sen neden kotu olcaksn ki eger gorumcen sana bisi yapmadysqn dusuncen yanlis.onlar abi kardes yarin obur gun barisir cok iyi olurlar sen kotu oldgunla kalirsn canm.oyizden bence gidip bi gorunsem kotu olmaz.somra dedgim gibi gidersn gitmezsn ama sonrada gelmedj aramazda bi sorun olmadgi halde kotu kendisj oldu diyemezler en azndan.
(2,297 puan) tarafından
Görümcem de sorun yok ama babası annesi ve abisi devamlı laf sokma derdindeler eşim olmayınca, bende sinir oluyorum
(2,194 puan) tarafından
Anladm canm ozman gidip 1saat falan durup dönebilirsn fazla katlanmak zorunda kalmazsn hemde gorumcenn gonlunu yapmjs olursn.simdi gitmemen ayip olur bu sefer agzlarina bi laf daha vermis olursn oyle dusun bence
(2,297 puan) tarafından
Öyle olmuyor, 1 saat sonra gidecem desem kıyameti koparırlar. Eşim ya kendisi barışıp gidecek ya da hep beraber gitmeyecez
0 oy
(4,124 puan) tarafından
Kocam gorusmuyosa ben ne goruscem ya onun tarafından biriyle. Cok mu lazim yooo :)) sal gitsin
(2,297 puan) tarafından
Bende öyle düşünüyorum. Sonuçta eşim kendisinin izin vermediğini söyledi ailesine. Ben izin vermediğim sürece Nur oraya gelemez ona yüklenip aramayın diye
0 oy
(73 puan) tarafından
Bence görmeye gidebilirsin sonuçta onlar kardeş yarın öbür gün iyi olurlar sen yaptiginla kalırsın hoş geldine gidersin o kadar. Laf sokmak gibi bir durum olursa da kayınvalidene dersin siz bile ikna edemediniz ben ne yapabilirim. Bir çay içer kalkarsın 

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 433 göst.
29 Ocak 2021 Diğer kategorisinde Gentle Avenger (3,769 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 426 göst.
5 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Simsek21 (1,584 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 251 göst.
3 Mayıs 2023 Aile kategorisinde Deryaa24 (145 puan) tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 565 göst.