0 oy
88 göst.
Diğer kategorisinde (5,965 puan) tarafından
Son adet tarihime göre 39 ultarsina göre 38 i geçiyor ama yok adet gbu sancım var dünden beridr gecen persembe  de vardı baya gttik dedi açılma yok sancı da nst çıkmadı kanala bile grmemis dedi gerçek sancım gelmiyor bı turlu hep adet gibi 

4 Cevaplar

0 oy
(5,965 puan) tarafından
He kızlarrrr
-Reklam-
0 oy
(673 puan) tarafından
Öyle öyle gelir senin yapabileceğin Bi tek bol hareket çömel kalk. Merdiven çık. Bebek kendi gelmezse ya sezaryenle ya da suni sancı+rahim ağzı yumuşatıcı ilaçla doğumu başlatırlar 
(5,965 puan) tarafından
İşte sezeryan ayy Allah korusun sunide istemiyorum kızımda perişan oldum çömelme harekrti bugün yaptım merdiven de kızım la.disari çıktığımız.icin ağlıyor.asansore binelim dyor.oda 1..kat zaten zaten doktor çoktan dyordu başi aşağıda çok dayanmış.asagi doğru dye kendi sancım gelmiyor bir turlu
0 oy
tarafından
Dogum yapicagim hafta ara ara geliyrodu hafif adet sancilarj..ha bugüne artar ..ha sabaha artar derken 1 hafta sonra artdi dogum sancisina döndü 
(5,965 puan) tarafından
Bu ikinci kızımda suni verdiler suni sancı aşırı derecede kötüydü hiç kendi sancım blmiyorum nasıldir bide kziimda dozunu mu yukseltiler napitilar kemiklerim kırıldı resmen damagim kurumuştu ikinamadim
tarafından
Yaa çok üzüldüm canım..ben hep kendi kendime diyorum ..yaşim az diye belkide rabbim yardım etti bana bu kadar kolay oldu dogumum ..benim dogumum gibi dogum.nasip.etsin rabbim tüm kadinlara
(5,965 puan) tarafından
Bende hep dua edyroim Meryem suresi ayet okuyorim kızım 4 yaşında üstüne kürtaj oldum bdaha buna hamile kaldım hep dua edyorim sagliki hayrlı evlat olsun doğumum kolay olsun kendi sancım olsun kolay olurdu
tarafından
İnşallah canim..her gun summes sebile yesserah zikri cek ..cok cok faydasi oluyor inan ki
(5,965 puan) tarafından
Evet bugüne kadar 6 bine kadar okumuşum zikirmatigim elimde hep syleyip cekiyorim
0 oy
(1,863 puan) tarafından

Kız az sabırlı ol gelecek bekle. Gelince görcen gününü zaten:D

(5,965 puan) tarafından
Ya neblm suni yada sezeryandan korkuyorum

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 443 göst.
24 Nisan 2020 Diğer kategorisinde Hatice061987 (1,718 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 309 göst.
5 Ocak 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Canannnn.1 (753 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 104 göst.
2 Şubat 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 434 göst.
24 Mart 2019 Diğer kategorisinde Beyza5 (5,052 puan) tarafından soruldu

408,431 soru

12,271,514 cevap

37,604 kullanıcı

Kategoriler

...