0 oy
154 göst.
Diğer kategorisinde (70 puan) tarafından
Doğum yapmaya gittiğiniz gün kendinizi nasıl hissediyordunuz ne gibi değişiklik vardı kendinizde bir anda mi oldu herşey yoksa yavaş yavaş mi haydi anlatalım 

10 Cevaplar

0 oy
(1,424 puan) tarafından

Nişanımın geleceği akşamın sabahında , bir yakınımız karısını aldatıp başka bir kadın ile dini nikah kıymıştu. O gün ayrıntılarını öğrendim. Saatlerce ağladım. Yüzüm gözüm o kadar şişmişti ki açamıyordum. Annemler ne alaka neden bu kadar çok ağladın demişlerdi. Yani çokta yakın değildi. 

Velhasıl kelam o gün hep ağladım akşam sancım tuttu.duygu durumum buydu:angel:

-Reklam-
0 oy
(1,349 puan) tarafından

05:15 suyum geldi, laylaylom hazırlandık gittik. Makyaj yaptım. 07:15 sancılar gelmeye başladı, önce azar azar sonra gümbür gümbür. Akşam üzeri 5 gibi de bebişim geldi. Aradaki sancılı bağırmalı kısmı anlatmıyorum :))

Bebeğimi ilk gördüğümde öyle çarpılma falan olmadı. Bahsettikleri gibi dünyam değişti aman Allah demedim. İlk gecemiz hastanede çok güzeldi. Otel gibi :) Eve gelince anladım doğurduğumu :) 

0 oy
(279 puan) tarafından
Dogum yapana kadar nasil olacagini asla kestiremiyorsunuz. Bende hiçbir belirti yoktu 40+3te fitille dogum yaptim giderken biliyordum hazirlikli gittim. Bir yandan korku heyecan bir yandan sabirsizlanma. Gözümün önüne hep kucagima aldigim ani getirdim guzel düşünmeye çalıştım asla unutamayacagim bir gündü anne olduğum gün. Simdi bebeğim iki aylik. Cok Zor bir hamileligin ardindan simdi kızımla vakit geciriyor olmak paha bicilemez. Allah isteyen herkese nasip etsin bekleyen herkese kolay dogum nasip etsin.
0 oy
(591 puan) tarafından
İlkinde sabahtan beri kabız gibi hissediyordum ıkınasım geliyordu. Öğleden sonra suyum geldi zaten. Ama ikincide bir şey hissetmedim. Normal ağrılarım vardı. Kontrole gittim suyu azalmış dediler o gece kendi sancım başladı zaten yarın dahası gece de doğum oldu 
0 oy
(3,462 puan) tarafından
Anne olucagimi o gün fark ettim sanci cekerken sjsjs
0 oy
(828 puan) tarafından
40+2 de kontrole gittik zaten 2 güne bir çağırıyordu artık. Nişanım birkaç gün önce gelmişti. Bugün yatışını verelim araya 9 gün tatil girecek tehlikeye atmayalım dedi doktor. Akşam 6 gibi fitil attılar ben de tık yok 12 de suni sancı bağladılar sonra sancım başladı suyum geldi hapishane gibi odada tek başıma ebeler vicdansız sabah 7 ye kadar resmen işkence gibi sancı çektim tek başıma. Çok zordu benim için doğum ve sonrası çok yıprandım. Şu an 23 haftalık hamileyim yine aynı korkular var ama daha tecrübeli hissediyorum o yüzden başıma ne gelecek biliyorum nasıl dayanacağımi da 
0 oy
(5,063 puan) tarafından
Ben sezeryan oldum ama sifir uykuyla gittim heyecandan uyuyamadim oglumda hissetmis gibi kipir kıpirdi icimde
0 oy
(1,563 puan) tarafından
Planlı dogumuma 3 gün vardı suyum sızmaya başladı hafiften ben çok önemsemedim doğumdan bir önceki gün eşimle market alışverişine gittik baya ayakta kalmıştım çok yorulmuştum ertesi günü bir avuç suyum geldi nişanla beraber hemen doktorumu aradık gel dedi ve yaklaşık 3 saat sonra bebişim kucagımdaydı
0 oy
(250 puan) tarafından
40 haftalıkken kontrole gittim 1 hafta daha bekleyelim ilk doğum olduğu için bebek geç gelebilir eğer sancın olmazsa suni sancı vereceğiz dedi ben çok korkuyordum suni sancıdan kendi sancımla doğum olsun istiyordum ama kısmet değilmiş pazar gününe kadar kendi sancımı bekledik gelmedi hazırlandık gittik yatışım yapıldı 1cm açıklığım vardı içeriye annemgili de almadılar doğumu bekleyen kadınlar vardı kimisi bağırıyordu kimisi sakin sakin bekliyordu o an çok korkmuştum ebe beni sakinlestirmisti ebelerin hepsi çok iyiydi hemen suni sancıyı da verdiler ara ara annemi görmeye çıktım pilates topunda filan zipladim son saatler sancı bir arttı sonra kanamam başladı ebeye annemi görmek istiyorum dedim annemle görüştüm ebeye kananam olduğunu söyledim yarım saat içinde de kızımı kucağıma almıştım kızımı görünce ağladım bir rahatladım çünkü çok zorlu bir hamilelik geçirmiştim 
0 oy
(50,745 puan) tarafından
basliga gel ☺️ bulmaca gibi 

birden suyum.geldi apar topar gittik ama dogum hemen olmadi

İlgili sorular

0 oy
24 cevap 302 göst.
18 Eylül 2024 Diğer kategorisinde 2801 (591 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 82 göst.
14 Nisan 2022 Aile kategorisinde mehal (710 puan) tarafından soruldu
0 oy