0 oy
93 göst.
önce Diğer kategorisinde (634 puan) tarafından
Kızlar benzer bir durum yaşayan var mı akıl verin..

1+1 apart bir dairemiz var içerisinde aile oturuyor. Evi kiralarken uzun süreli kiralayacağını söyledi tamam dedik bizde. Ben kendim  de 3+1 site içerisinde oturuyorum kiracıyım ve burada kira çok yükseldi. O sebeple evi satıyoruz ev alacağız üzerine koyup kendimize. Kiracıya uzun süreli oturabilirsin dediğimiz için onu mağdur etmemek adına sadece yatırımcı birine satıyoruz daireyi. Yani alacak kişi kiracıyı oturtmaya devam edecek kirası vs sözleşme tarihi yenilenene kadar değişmeyecek. Kiracının hayatındaki tek değişiklik artık kirayı bana değil yeni alan kişinin ibanına atacak hepsi bu.  Ama şimdi arıyorlar zaten kendim oturacam diye arayana hayır yatırımlık satacağım diyorum daha ne yapayım!! Yatırımlık alacaklar da evi görmek istiyor haliyle. Ev bir aydır ilanda kadın sadece 1 kişiye gösterdi evi şimdiye kadar. Ne zaman alıvçcı var evi görmek istiyor desek, yok müsait değilim, yok yarın , yok öbür gün. E görecek kişi de kiracı heralde sıkıntılı diye vazgeçiyor almaktan. 2025 e kadar kendi evimizi alalım istiyoruz bi an önce ama bu kadın resmen satılacağı varsa da müşteriyi kaçıyor.! Sözleşmesinde satılması durumunda gösterme mecburiyeti var vereceğim mahkemeye o olacak ama dava dava uzar gider uğraşmak istemiyorum güzellikle olsun istiyorum. Rahatı bozulmasın taşınma masrafı ev bulma vs uğraşmasın diye yatırımlık satıyoruz işte müşterinin yarısını eliyoruz buna karşılık bir ev gösterecek onu da beceremiyor. Kaldı ki çat kapı da gitmiyoruz en az bir gün önceden haber veriyoruz. Diyorum ya 1 aydır ilanda en az 10 kişi görmek istedi biz daha sadcee bir kişiye gösterebildik. Gösteremediklerimizde vazgeçti.

5 Cevaplar

0 oy
önce (634 puan) tarafından
Bazı insanlara iyilik hiç yaramıyor
-Reklam-
0 oy
önce (3,145 puan) tarafından

Yaptığı terbiyesizlik hata sizin insanlık yapıyorsunuz yapmayın 

0 oy
önce (1,974 puan) tarafından
Adam akilli gidip görüşün kirqciyla, guzel bir dille sizin onu duaundugunuzu zorluk cikarmadiginiz gibi, sizede aynis ekilde yaklasmasininiatediginizi dile getiein. Diretiyorsa, o zaman sozlesmeyi uzatmanın anlami yok diyip, goz dagi vereceksin.gerekirse ihtar cekin. Ama zorluk cikarmasi hos degil
0 oy
önce (11,355 puan) tarafından
Aha annemde aynı durumda bacım.bizmmahkemeye verdik olmadı neler yaptık olmadı oturmaya devam ediyor bir de sözleşmede yok
Allah kiracının da hayırlısını versin dedikleri bu olsa gerek
0 oy
önce (16,326 puan) tarafından
Bence yatırımlık oturumluk diye düşünmeden satın bazılarına gerçekten iyilik yaramıyor 
Kesinlikle buna yaramıyor belli ki. Tamam ev halidir misafiri olur evde olmaz hergün müsait olmasını beklemiyoruz zaten anlayışlı insanlarız ama her aradığımızda da müsait değilim demesi normal mi yani

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 87 göst.
0 oy
3 cevap 84 göst.
0 oy
7 cevap 132 göst.
0 oy
15 cevap 837 göst.
25 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Emine_ozder01 (102 puan) tarafından soruldu

402,444 soru

12,048,824 cevap