0 oy
120 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Çok yıpranmış hissediyorum bu süre icerisinde dün gece kanamam oldu peçeteye silince geliyordu öyle çok değildi ama normalde değildi sabahta kahve rengiye döndü sürekli kahverengi akıntı geliyor sonuçlar bu şekilde sağlıklı ilerlemez sanırım değil mi

image

3 Cevaplar

0 oy
(572 puan) tarafından
Benim 2 ay kanamam oldu hemde öyle kanama ki pijamama çıkan diyordum kesin düştü gidiyordum diyordu yaşıyor haplar iğneler ile kesildi o kahverengi akıntı 14 haftaya kadar böyleydim şuan 20 artık nasip
(572 puan) tarafından
Yaşayacağı varsa tutunacak hayata sende stres yapma
tarafından
İnşallah cnm kahverengi lekelenme devam ediyor dün gece kırımızı kan gelmişti kahve rengiye döndü progesteron yazdı doktor dua et sağlıkla kucağıma alayım bir sorun olmasın
(572 puan) tarafından
Ben 10 tane progesteron iğne vuruldum duphaston 3 ay içtim kanamalar kesildi benim spiralli gerçi bakalım inş nasip olur doğar sağlıkla erkenden doğabilir dedi doktorum
tarafından
Benimde kesilir inşallah Allah yar ve yardımcımız olsun
-Reklam-
0 oy
(138 puan) tarafından
Hayirlisi bol bol dua er sen ne kadar dikkat edersen et alacak nefesi yoksa bisey yapamazsın  alacak nefesi varmadan sen istediğin kadar iş yap onu yap bunu yap sağlıkla dünyaya gelir o yüzden hayırlısıyla kolaylıkla sağlıkla gelsin minik sabret dua et tevekkül et sıkıntı stres yapma 
tarafından
Duamız Allah'a kalbimizdekini hayırlı kılsın inşallah lekelerm devam ediyor dün gece kırımızı kan gelmişti kahve rengine döndü dua et bu bacina Allah kimseyi darda zorda koymasın
0 oy
(29 puan) tarafından
Canım korkma bence benim de öyle olmuştu 1 ay devam etti kahverengi akinti.Dusuk tehlikem vardı ama dontorun verdiği ilaçları fitili düzenli kullandım hemen düzeldi çok sukur 
tarafından
Maşallah dua et lütfen halen devam ediyor kahve rengi lekelenmelerim dün gece bildiğin kan gelmişti kahve rengiye döndü dikken üstündeyim doktor progesteron verdi dua et bu bacina herşey yolunda gitsin
(29 puan) tarafından
İlaçlarını ic dua et Rabbime sığın tevekkül et canim .O sana bagislayacaktir hayırlısıyla.Srres yapma hwrseyin hayirlisi hayırlı olan da gönlündeki olsun inşallah
tarafından
İnşallah kardeşim Allah razı olsun Allah büyüktür

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 180 göst.
14 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Duru. (65 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 133 göst.
24 Kasım 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Fairy.han (5,568 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 105 göst.
0 oy
3 cevap 144 göst.
12 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Bosverin (121 puan) tarafından soruldu

408,403 soru

12,270,128 cevap

37,571 kullanıcı

Kategoriler

...