0 oy
336 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Njsjsjsjsjsjsnsjsj

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Postum yukarı bir akıl istiyorum :(
-Reklam-
0 oy
(4,578 puan) tarafından
Eşinle kadının haberleştiğini düşünüyorsan zaten arasan da kadının açmaması gerektiğini eşin söylemiştir ya da bir süre görüşmeyelim diye konuşmuşlardır. Bu bir çözüm olmaz bana göre. Böyle bir şüphen vardıysa kadını aramaman gerekirdi ki bir anda eşinin yanında onun telefonundan arayıp gerçeği öğrenebilirdin. 
tarafından
Aradim kuzum aciyor konuşmuyor
0 oy
tarafından
Eşin Bi *** yemis
0 oy
(464 puan) tarafından
Canım sor belliki Bi durum var itiraf et de yoksa şüpheyle yasanmaz cok yazık temiz su içmek varken laham suyu içmek gibi bunların yaptığı cok gururlu ve dik dur onu yokluğunla korkutma lazım yeni Bi durumsa uzaklaşsın Allah yardımcın olsun ne var ne yok Allah biliyo 
0 oy
(11,959 puan) tarafından
Zaten bu orp. Biliyordur evli olduğunu.acip susması bundan.simdi erkete arasa bu konuşmaz.ozur dilemesi de hayra alamet değil bacım.uzgunum ama gerçek bu.tek çare ailen ve sen eşini konusturacaksiniz.kadina istersen mesaj at.konus eşimle ilişkin olduğunu biliyorum itiraf etti.konusup herşeyi anlatmazsan sana da dava açacağım filan yaz bakalım.sakin hakaret tehdit filan etme.bu mesajı da eşin gelince at.bak bakalım eşini arıyor mu 
(11,959 puan) tarafından
Heh o da olabilir bacım.kocasindan da mesaj atabilir.asla başka birine konuşmaz yoksa namussuz arsız.
tarafından
Kuzum kıza inandırıcı olması için sahte mesaj uygulamaları var öyle birsey de yapsam sanki kocam bana yazmış gibi göstersem itiraf ettirmek için sence olur mu
(464 puan) tarafından
Hayır profilini esininkiyle aynı yap ona çevrimiçi olmadığında mesaj at ne yazacaksan  sonra ekran görüntüsü al mesajı herkesten sil kıza at anlatabilmişimdir umarım
tarafından
Anladım tatlım çok sağol♡ tekrar post acicam bunun için
(11,959 puan) tarafından
Eh be bacım ne uğraşıyorsun.aksam kocan geldi anan baban geldi bir kavga patlatacaksin alacaksın telefonu .pistiracaksin koltuğun köşesine.

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,434,824 soru

23,597,726 cevap

305,850 kullanıcı

...