0 oy
406 göst.
önce Diğer kategorisinde (34 puan) tarafından
Biz görümce yle bi yere gtcez yarın.  Eşimi babası aramış beni soruyo gtcekmi diye oda gtcek evet dedi .yalnız gtcektide ablamla gitmeye karar verdiler dedi. Babası dyoki yalnız gidilirmi ablan la gitsin kolunda bilezikler var  bi kadını kaçırıp öldürmüşler haberlerde izledim falan diyo. Bende sinirlenip bağırdım kızın tek gidince oluyoda ben gidince niye olmuyo dedim eşimde kötü niyetli deil diye bana bagryo sizcee kim haklı 

17 Cevaplar

+8 oy
önce (185 puan) tarafından
Dert ararken ben
önce (112 puan) tarafından
Yoruma sesli güldüm,:):)
önce (34 puan) tarafından
Bilmiyorum ya sankii kızı giderde ben gidemem gibi geldi öyle anladım bende kizdim
-Reklam-
+4 oy
önce (660 puan) tarafından
Kötü bişey göremedim ben
Eşimde öyle dedi ama bana sanki ben tek gidemem KIZI heryere gder gibi oldu
önce (660 puan) tarafından
Iyıde bileziklerin varmış bıde çıkar bakalım yıne tek gıdemıcenmı
Bence yine aynı olur bilmiyorum yaa zatenn normalde biyere gden biri deilim sanki ablasının çocuğu gibi gdecem yere de onla gtmm söylenince çıldırdım
+3 oy
önce (12,472 puan) tarafından
Kötü bir şey göremedim.
Emin misin banada sanki .kızı heryere tek gder ama ben gidemem gibi geldi bende bağırdım
Ne alaka kız adam demiş zaman kötü diye. Koca kadınsın yoksa niye gidemeyesin kayınpederin de gitme kısmı değil zaten altın var bir şey olur diye demiş. Sen niye eşine parlıyorsun de çıkarırım bileziği o zaman öyle giderim endişe ediyorsanız baba
Yok eşim zaten dediki ne alaka ablam erkek mi ne özelliği var dedi. Babasida olurmu tek başıma bi kadın öldürmüşler kaçırıp falan diyo bilemedim eşimde kötü niyetli deil diyo ama banada sanki çocukmuş um gibi muamele yapıyo gibi geldi.
Sakin ol canım, bence gerek yok. Ben dikkat ederim baba de geç
Aynenn eşimde öyle dedi ama ben sinirlendim ablanlq gitsin tek gtmesin deyince
+3 oy
önce (5,132 puan) tarafından
İyi de adam kötü bir şey dememiş ki. 
Olabilir de bende sinirlendim tek gitmesin ablanla gitsin deyince sanki çocuk muşum gibi
önce (5,132 puan) tarafından
Yok sana zarar gelmesini istememiş
+1 oy
önce (1,974 puan) tarafından
Bende kotu birsey goremedim. Onyargili yaklamis olabilir misin biraz?
Eşimde öyle diyo ama banada sanki çocuk muşum gidemem gibi muamele yapiyo gibi geldi kızı heryeri fellik fellik geziyo laf etmiyo
+1 oy
önce (4,394 puan) tarafından
Bana da normal gelmedi. Yanına birini dikmek yerine, devir kötü dışarı çıkarken altınlarını koluna takmasın dese iyi niyetli bulurdum. Ben rahatsız olurdum ama kavga da çıkartmazdım bunun için. Ben tek gideceğim, teşekkür ederim düşündüğün için der çıkardım işin içinden. 
Valla kavga çıkardim eşimle oda kızdı yanlış düşünmüyon diye
+1 oy
önce (719 puan) tarafından
Sizi emanet olarak görüyor bence, korumaya çalışıyor. Genelde tavrı nasıl bilemem tabi ama kendi babanızın emanetisiniz ona bir yerde. (Ataerkil bir yerde biraz ama, bunlar da gerçekler işte.) Yanınıza erkek dikse rahatsız olurdum ama görümcenizi yolluyor. Bence hoş bile tavrı. 
Bilmiyorum valla ya ama ben kızdım
+1 oy
önce (3,165 puan) tarafından
Senin kayınpeder bence senden daha çok elindeki altınları düşünmüş olabilir mi

Acaba 

Yani gelinimin başına bişey gelmesin diye düşünmek varken 

Altınları çalar 

Valla belki bende senin gibi yanlış anladım ama

Gözü sende değil bilezikte gibi bişey mi

Tabiki gene bilemedim
Yok sanmam
+1 oy
önce (1,097 puan) tarafından
Tek gitmesin  ablanla gitsin dese dediğin doğru ama adam tek gitmesin ablanla gitsin kolunda bilezikleri var demiş yani art niyetli biri görür başına bişey gelir altınlar yüzünden demek istemiş bunda kızacak ne var sen yanlış anlamışsın boşuna parlamışsın
Aynen eşimde öyle dedi ama ben çok kızdım bilmiyorum
+1 oy
önce (16,323 puan) tarafından
Bu her zaman olmuyorsa yani her zaman o gidemez demiyorlarsa veya görümceyi yanına katmaya çalışmıyorlarsa abartmışsın. Kötü bir şey de dememiş ama o gezsin tozsun da sen evde otur isteyen kafadalarsa haklısın 
+1 oy
önce (50,614 puan) tarafından
görümcende de mi bilezik var
0 oy
önce (277 puan) tarafından
Adam seni dusunmus hicbirsey yok ortada. Tek gitmek istiyorsan cikar bilezigini git, merak etmeyin bileziklerle cikmicam de. Adamin derdi senin tek gitmen degil kolunda bileziklerle tek gitmen. Elmayla armut bu
0 oy
önce (3,648 puan) tarafından
Koca tarafını kötü göstermeye çalışırken ben 
0 oy
önce (122,081 puan) tarafından
kayinpeder hakli eli kolu altin dolu insanlar dikkat cekiyo ve malesefki ulkemde bi suru yabanci uyruklu ve kotu niyetli insanlar var disarda can guvenligimiz yok neden birden bagirip tepki gosterdin
0 oy
önce (13,019 puan) tarafından
Kaynanalar bitti k.pederler mi başladı ya niye böyle her şeye burun sokar ki bunlar
0 oy
önce (2,141 puan) tarafından
Benmde bileziklerim var ama disari cikarken sergilemiyorm gercekten artik sokaklarin ciki cikti heran ne olabilir insan kestiremiyor.benm abimin esininde bilezikleri vardi ama o resmen sergilerdi bileziklerin hepsini kazahinin yada penyesinin ustune ceker herkeze sergilerdi benm babamda kizardi tamam tak ama bukadr sergileme bak allah korusun neler duyuyorz canina bisi olmasn ben sana yine bilezik alirim derdi ama dinlemwzdi.bende kayinpedernde bi art biyet goremedim canm yanlis mi anladn acaba.yada soyleme seklindemj bi bozukluk vardi
0 oy
önce (4,649 puan) tarafından
Önceki postunu da okumuştum. Acaba gercekten tek gidemiyor musun? O yüzden alıngan mısın? 

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 433 göst.
29 Temmuz 2021 Aile kategorisinde Aslibugracan (33 puan) tarafından soruldu
+2 oy
14 cevap 767 göst.
0 oy
13 cevap 278 göst.
26 Aralık 2022 Aile kategorisinde Zehrabnm (118 puan) tarafından soruldu
+2 oy
27 cevap 1,091 göst.
24 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Begonvil_. _ (6,305 puan) tarafından soruldu