0 oy
161 göst.
Diğer kategorisinde (1,205 puan) tarafından
İlk gebeligimde iki doz vurulmustum iki dozda da kolumun kemiği ağrısı geçmemişti bir ay boyunca kolumu yerden kaldıramıyordum ikinci gebeligimde vurmak istemedim ama ynede braz vicdan azabı çekiyorum sz Yaptrdiniz mi

10 Cevaplar

0 oy
tarafından

Gebeyken yaptırdım 2 gün ağrı çektim geçti yine gebe kalırsam yaptırırım şimdi bile gel yapalım diyor hemşire iğneden korktuğum için gitmiyorum :D

(1,205 puan) tarafından
Agrisini hala unutmuyorum ya kemiğim ağrıyordu
tarafından
Bende de olmuştu kolumu kaldıramıyordum ama yaptırdım mecbur olsun bu kez daha dikkatli vursunlar sende zorlama kolunu iki güne geçer inşallah vurulursan
(1,205 puan) tarafından
İmza verip çıktım ama bilmiyorum ya Bi kaç şey duydum korktum açıkçası
-Reklam-
0 oy
(1,205 puan) tarafından
Kzlar cvp vermediniz
0 oy
(683 puan) tarafından
Hiç çekmeyin, ben olmadım daha doğrusu olamadım çünkü rahim ağzı kısalığım vardı doktor bu aşı dahada arttırabilir olma dedi olmadım . Madem böyle bir etkisi var nasıl riske atılıyor bunca gebe.  Ya hu steril hastane ortamında doğum yapıyoruz neden tetanoz aşısı yapıyorlar gebelere ? Bir fincan kahve içirtmezler ama aşıya gelince aaa hadi vuralım olmadan olmaz derler. Her aşının karşıtı değilim ama bazı şeyler mantık dışı geliyor 
(1,205 puan) tarafından
Bilmiyorum ki ya Bn kararsız kaldım yani ya bsy olursa vicdan azabı çekerim dye korkuyorum
tarafından
Neden aklınıza sadece ameliyat geliyor ki? Allah muhafaza kaza geçirebilirsiniz, elinize ayağınıza paslı birşey batabilir. Önce tedbir sonra taktir
Mesela sizde rahim ağzı kısalığı var kiminde de rahim ağzı uzun olduğu için bebek aşağı inmediği için 10 cm açıklıkla sezaryene giren var yani bununla aşının bir bağlantısı olduğunu düşünmüyorum
(2,141 puan) tarafından
Son durumda tamda beni söylemişsin canım 9 cm açılmayla sezeryana girdim:)
(9,046 puan) tarafından
Eeee ben zaten aşı karsitiyim ama mesela doktorumda tetonozu önermedi kalp atışlarım çok yüksekti vurdurmadi demekki çokta önemli degl.
0 oy
(18,702 puan) tarafından
Ben yaptırdım. Benim de üç beş gün ağrıdı . İki hamileliğimde de yaptirdim
0 oy
(489 puan) tarafından
Bende yarın gideceğim olmaya kardeşim doktor ona sorunca diyor tetenoz çok önemli yaptır 
(489 puan) tarafından
Bende sabaha gitmem gerekiyor kaç haftalıksın ben 20 oldum
(1,205 puan) tarafından
24 oldum bugün cnm ilk çocuğumda oldum çocuğum 2 yaşında
(489 puan) tarafından
Bende doktor erken doğum olabilir dedi o yüzden hemen yaptırayım diyorum belki sezeryan olurum hastane çantamı da hazırladım umarım erken gelmez
(1,205 puan) tarafından
Allah korusun cnm dkkat et 28 30.hftaya kdr daayan
(489 puan) tarafından
İnş hep dinleniyorum nasip bakalım
0 oy
(301 puan) tarafından
Ben hepsini yaptırdim
0 oy
(11,271 puan) tarafından
belli bir süre içinde yaptırman gerekmiyor zatrn 2.genelikte
0 oy
(3,977 puan) tarafından
5 sene içinde olduysanjz gerekmiyor diye biliyorum ama ne kadar oldu sizin
(1,205 puan) tarafından
2 yaşında oğlum var cnmm
(3,977 puan) tarafından
O zaman gerekmez diye biliyorum canim
0 oy
(3,318 puan) tarafından
Vicdan azabı çekme aksine mutlu olman lazım çünkü aşı bebeğe zarar veriyor sadece
(1,205 puan) tarafından
İmza verip ciktim
0 oy
(27 puan) tarafından
İlk çocuğunuz 2 yaşındaysa zaten saģlıkocağının söylemesi lazım ilk 5 yıl içinde olduysanız yaptırmanız gerek yok diye. Daha 2 yıl önce olmussunuz korkmanızada gerek yok açıkçası 
(1,205 puan) tarafından
Bsy demediler onlarda çok ısrar ediyordu

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 112 göst.
15 Ekim 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Zuhreer (24 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 140 göst.
17 Ağustos 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Serennn (1,455 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 1,008 göst.
0 oy
6 cevap 157 göst.

404,808 soru

12,126,429 cevap

36,488 kullanıcı

...