0 oy
346 göst.
Diğer kategorisinde (2,398 puan) tarafından
Allah var eşim 2 bin verir ama ay gelmeden bitmiş oluyor sorsanız neye verdin bilmiyorum kizlar oğluma çok harcarım ama şu son 2 aydır resmen bir tl bile yok neye verdim bilmiyorum hatta borcum var desem :))

16 Cevaplar

+6 oy
(563 puan) tarafından

Paranın bereketi değil, ülkenin hali yok... Batıyoruz.. Eskiden bir sürü fabrikası olan ülke kredi kartı limitinden vergi kesmeye kalktı geçen.... Herşey vergi. Aldığın maaştan vergi, çektiğin krediden vergi,  25 kuruşluk poşetin 10 kuruşu vergi.. Bu ülkede nefes alsan vergi kesecekler. Bileydim 5 sens önce bi tofaş alırdım :D alan aldı kârını gördü, alamayan baktı. Emekliler napsın... Nereye gider bilmem ama Allah olmayana versin, kimseyi aç açıkta bırakmasın. Kış gelince üzülüyprum evsizlere, barksızlara dışarıda hayvanlara... 

(288 puan) tarafından
++++++
-Reklam-
+1 oy
tarafından
2 bin tl parami bacim bu devirde 
(2,398 puan) tarafından
Hiç sorma ya valla artık boğaz tokluğuna çalışıyor eşim ekstra evime bisey almıyorum sadece yazın iki tişört aldım borca onu vercem yetmiyor ama ne yapcan
tarafından
Cik haklisin canim yapcak bisey yok eskinin 10 tlsi suan 100 tl oldu yanina bi 0 eklendi
0 oy
(7,082 puan) tarafından
Az önce bime girdim çıktım aldığım adam akıllı bişey yok 970 TL ödedim canım paranın değeri kalmamış ki kocam aylık epey atar bazen gülüyor millet ev geçindiriyo bu parayla diye ama ne yapayım yani herşey uçmuş 
(2,398 puan) tarafından
Ya evet diyorum ya ekstra bisey almıyorum oğlum abur cubur ister yanına iki bisey alınca 300 tl 400 tl kafadan gidiyor bilmiyorum böyle ne olacak
(7,082 puan) tarafından
Elhamdülillah yine alabiliyoruz Allah olmayana çok çocuklu olana yardım etsin ne diyim
0 oy
(610 puan) tarafından
Paranın değeri kalmadı ki bereketi de olsun her şey pahalı 3 abur cubur aldık 100 verdik 
(2,398 puan) tarafından
Ha valla öyle ya :(
0 oy
tarafından
Ayda neredeyse 10 bin harcıyoruz oglanla nereye gidiyo bende bilmiyorum valla
0 oy
(1,544 puan) tarafından
Eşimden bu gün tam 4 kere kartima para attirdim disarida.

Oğluma kiyafet iki bin vardi bitti sonra anne oyuncaklara binelim dedi aradim oara at diye atti 500 yine bitti gelmisken sampuan falan alayim gratisten dedim  yine istedim en son eve donerken marketten birkac tatli malzemesi alayim oğlumla yapariz dedim kasada kaldim yetmedi yine atti sadece bi awm ve markete gitmemis 4 bini buldu elle tutulur sadece oğlumun 2 tane altli ustlu takimi 2 sampuan bide süt ve pudink var.. bazen diyorum paramiza haram mi karisiyor da boyle berejetsiz yoksa hayat mi cok pahali anlamiyorum 
0 oy
(62 puan) tarafından
Ayda 2 bin zaten çok çok az yetmemesi gayet normal geldi 
0 oy
(4,406 puan) tarafından
2 bin içinde mutfak masrafı filan yok dimi zaten bir abur cubur almaya 300 400 gidiyor 
tarafından
Canım 2.000 liraya bir ayda sadece ekmek alınır
(4,406 puan) tarafından
Oyle canım herşey pahalı
0 oy
(18,224 puan) tarafından
Paradan bağıra çağıra sildiğimiz sıfırları sessiz sedasız geri ekleyeceğiz herhalde 
0 oy
(5,407 puan) tarafından
1 ayda iki bin ₺ az aslında. Hersey zamlı ve pahallı. Faiz bereketsizligi getirir faize bulasmayanlara onun tozu gelir ve elbette fakir ve bereketsizlik hasıl olur.
0 oy
(3,051 puan) tarafından
2 binle bişe gelmiyor ki bereketi olsun
0 oy
(2,049 puan) tarafından
2bin TL'nin bitmesine sasirmaniz ilginç geldi 
0 oy
(1,164 puan) tarafından
Bu para nereye gidiyor inan bende bilmiyorum :) sürekli bu ay kartı sifirlayacaz diyoruz ama yok bir türlü bitmiyor. Eşimin maaşı da iyi sayılır aslında Allah asgari ücretle geçinmeye çalışana yardım etsin. 
0 oy
(40 puan) tarafından
Benim 15 bin veriyor ay bitmeden cepler boş oaranin değeri yok ben eşim küçük bir oğlumuz var pazar alışverişi küçük bir ilçede yaşıyorum bin TL yı geçiyor market desen çabası giyim ihtiyaç hastane elde avucta kalmıyor 
0 oy
(4,240 puan) tarafından
2 bin TL para değil malesef bir markette çıkıyoruz adam akıllı bir şey almıyorum en az 500 oduyorum o da bak en az yazık ülkemizin haline hele ki cocuklari okula giden aileler Allah yardım etsin 
0 oy
(51,641 puan) tarafından
hic kimsenin parasinin bereketi yok birsey almak icin markete giriyoruz dunyanin parasi gidiyo

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 312 göst.
27 Şubat 2022 Diğer kategorisinde ÖzEn (398 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 600 göst.
31 Mayıs 2023 Aile & Aşk kategorisinde seoz (89 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 451 göst.
29 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Fatocan4545 (1,521 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 468 göst.