0 oy
190 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (4 puan) tarafından
Kızlar eşim işten 6 da çıkıyor eve gelip yemek yiyiyor saat 8 gibi tekrar çıkıyor 12 bir gibi geliyor eskiden sürekli arar mesaj atardı ne yapıyorsun diye ama artık oda yok ve sabahları uyanamıyorum bahanesiyle de hep salonda yatmaya başladı telefonuna herşeyine de baktım bişey de bulamadım lütfen yardımcı olun

4 Cevaplar

0 oy
tarafından

8-12 arası ne yapıyor ki eşler ilgi göstermiyorsa biz adım atmalıyız bence ben mesela sık sık seni seviyoruz kocam derim sen bizimsin sevgi sözcükleri söylerim günde 10 kere söylediğim olur ılgılenirim ki karşılık bulsun karşılıklı bence özel hayatta da ılgılenirsek ılgı görürüz diye düşünüyorum 

Biz kadınlar  bir konudan rahatsısız konuşmuyoruz anlaşılmayı bekliyoruz  bu durumu bazen erkeklerde yaşıyor olabilir :angel:

(4 puan) tarafından
Okadar güzel şeyler söylüyorum ki bazen hocaların söylediği güzel videoları bile açıyorum duysun da bilsin diye dönüp diyor ki seviyoruz diyince konu bitiyor mu sevmesem niye evlenim diyor
tarafından
Başka sorunları vardır belki eşini sen tanırsın en iyi
-Reklam-
0 oy
(13,709 puan) tarafından
Eşini sabah sen kaldırmıyor musun veya yanınızda bebek falan mı var bu bahane neden? Bide neden her gün dışarıda 
(13,709 puan) tarafından
Evliliginizde sorunlar var canım anlaşılan
(4 puan) tarafından
Daha da karışmıycam beni aldatıyorsa Allah bildiği gibi yapsın başka da bişey demiyorum Allah herkesin yardımcısı olsun böyle yapıyorlar ediyorlar gidinc de gelip alıyorlar ben anlamıyorum ki amaçları ne
(13,709 puan) tarafından
Oyle bisi varsa Allah ayağına dolar canım sen hiç tasalanma Allah a bırak hepsini döktüğümüz gözyaşını tek tek sorar rabbim böyle adamlardan
(4 puan) tarafından
İnşallah allahım yanına bırakmasın bana istemiyorum git dese yemin ederim bi dk düşünmeden giderim ama ben varken öyle bişey yapıyorsa iki yakası bir araya gelmesin buradaki herkese de çok teşekkür ederim size de benimle konuşup vakit ayırdınız çok teşekkür ederim ❤️
(13,709 puan) tarafından
Rica ederim ne demek insan bunaliyor bi konuşmak istiyor ben çok iyi anlıyorum sizi kadin anlar kadinin halinden pek cok erkek e istegini aliyoum eve para getiriyorum daha ne yapayim kafasinda oldugu icin cikiyor bu problemler
0 oy
(604 puan) tarafından
Bütün eşler aynı dertte çözüm bizde değil karşı tarafta 
(4 puan) tarafından
3  senedir evliyiz ailem bile bu evliliğe karşıydı 3 senedir ben ailemle görüşemiyorum onun için ama onun yaptığı zoruma gidiyor
(604 puan) tarafından
Neler gördük neler yaşadık ama üstesinden geldik benim eşim annemin taziyesine gelmedi babamla kanlı bıçaklı oldular ama şuan herşey yolunda yada bana Göre öyle 12 yıllık evliyim bizde de herkes karşıydı evlenmemize inan her şey düzelecek ha içini acıtan şeyler hep olacak ama böyle yaşamaya devam bi yuva kolay kurulmuyor
(4 puan) tarafından
Evlendiğim zaman 57 kiloydum son samanlar böyle yapması canımı acıtması beni yemeden içmeden kesti belki inanmazsınız ama şuan 42 kiloya düştüm
(604 puan) tarafından
Kendini hasta etme sana kim bakacak kendi kendini iyi et yoksa hemen sıkıntıdan çökersin ve hasta olursun inan kimse gelip sna bakmaz önce sağlığına dikkat et sonra da acılar ile yaşamaya çalış bu odada küs diğer odada barış arsız yüzsüz ol :)
(4 puan) tarafından
Bu dediğinizi uygulıycam mutlaka ☺️
(604 puan) tarafından
Polyana ol yaşlanmazsın
(4 puan) tarafından
❤️ teşekkür ederim
0 oy
(217 puan) tarafından
Benimkide ben ayrı uyuyalım diyince kızar hiç sevmez ayrı uyumayı 
(4 puan) tarafından
Keşke benimki de öyle olsa kızsa ama o ayrı yatmayı daha çok sever
(217 puan) tarafından
Çok değişik beyfendi niye uyuyamıyomuş neyden rahatsız oluyormuş
(4 puan) tarafından
Bunun 4 sene önce konuştuğu biri vardı beraber yaşıyorlarmış onun eşyaları bile hala annesi gilde atmamış sorduğumda ihtiyacı olan birine veşridz dedi ama hala vermedi ne yapıcagımı bilmiyorum
(217 puan) tarafından
Valla  aldatmada oluyorsa allahindan bulsun rabbim yardimcin olsun canım
(4 puan) tarafından
Amin inşallah Allah razı olsun

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 98 göst.
0 oy
2 cevap 56 göst.
+1 oy
19 cevap 350 göst.
3 Ocak 2025 Aile & Aşk kategorisinde Egg417 (59 puan) tarafından soruldu