0 oy
106 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (414 puan) tarafından

Korkmaz markası granıt kullandıgım tavalar hep çizildi yada dibi tutuyor ben memnun olamadım bıde çizilince agır metaller hep açıga cıkmıs oluyor  neoflam kullanan var mı aramızda memnun musunuz yada bakır  bakırda mesela omlet yapınca   dibini tutuyor mu aslında ben sadece çelık kullanıyorum bunu sadece omlet yapmak için alıcam   bu iki ürünü kullanan yorum bırakabılır mı 

image

image

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
Taban tabanı olmayan tava alma gibi tutuyor ve asla temizlenmiyor aldım pişman oldum ben tabanı kalın sağlam çelik tava olsun ömürlük gitsin 
(521 puan) tarafından
demirdokum al ayni para ustelik cizilmiyor firina atiliyo telle ovalayabiliyorsun ustelik rn saglikli olan ve yiyeceklere demir vitamini geciyor
(521 puan) tarafından
asla yapışmıyor da
(414 puan) tarafından
Demir dökümler granıt gıbı çizilme yok yanı ve yanmaz yapısmaz dımı hanı Çelik'te bır yumurta kıramam hemen dib tıtar demir döküm öyle degıl mi
(521 puan) tarafından
benim çeyizliklerim hep granitti korkmazın çizilendevardı zamanla aşınan araştırdım çizilince kullanmak sağlığa çok zararlı. once celik aldim hep yapisiyordu dökümden haberim yoktu 1yıldır döküm kullanıyorum çok memnunum ömürlük
(414 puan) tarafından
Ayyy allah razı olsun pekı dibini tutuyor mu. Aynı granıt gıbı yapısmaz ozellıkli dımı elık gıbı yapısma yok
(414 puan) tarafından
Bacım bakım Google dan bulamadı m bana marka veya link onersen ben dırek attın lınkı alayım omlet yapmak için alcam bı denemelık olsun sımdılık bır tane alayım
(521 puan) tarafından
(521 puan) tarafından
bunu aldım boyutu borcam kadar herşeyde kullanıyorum elim ayağım oldu  yaninda kucuk tavayida hediye ediyor ondada omlet vs yaparsın ben bide ızgara olanı aldım onada kucuk tava verdi yeterli oluyor başka almama gerek kalmadı
-Reklam-
0 oy
(11,717 puan) tarafından
bunlar da soyuluyor diye biliyorum. tefal titanyum alabilirsin en az x3 olabilir hatta x6 alsan daha iyi olur 
(414 puan) tarafından
Ha demek öyle x sayısı arttıkca dayanıklı mı oluyor
(11,717 puan) tarafından
evet canım

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 754 göst.
8 Kasım 2020 Diğer kategorisinde Ummebrar (1,169 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 267 göst.
19 Haziran 2022 Aile kategorisinde Alyakus (2,513 puan) tarafından soruldu
0 oy