Selamın aleyküm hanımlar nasılsınız
Öncelikle şunu belirtmek isterim amacım tartışma değil ama bu konuya açıklık getirmek isterim
Benim postlarim dan rahatsız olanlar varmış neden sürekli anlık menü postu acıyormusum filan
Şunu söyleyebilirim ki benim bu sayfada ki tek amacım tamamen Zaman öldürmek ve can sıkıntısı çünkü ben canım sıkıldı diyip evden Çikamiyorum eşim olması gerekiyor oda işe gitmek zorunda benim keyfime göre izin alamaz
Amacım asla ama asla kıskandırmak değil sen kimsin ben kimim tanımadığım birini kıskandirip ne yapayım ki ben o beni kıskandı o bana özeniyor gibi şeyler bana çok ters kim beni niye kıskansın
Elhamdülillah şükür kocamla problemim Yok o kocaligını yapıyor ben karşılığımi yapıyorum çok şükür anlaşıp gidiyoruz
Kaynana görümce elti derdim yok eşim zaten onlardan beni uzaklaştirdi 1 yil oldu il değişikliği yaptık herkesten uzaklaştık çünkü bizim önceliğimiz kendi ailemiz bana göre de muhteşem bir AİLEYİZ
Postlarda çoğunlukla dua ederim dil alışkanlığı ben tirilyonum gitse cebimde 1 lira kalsa Allah bereket versin derim öyle alışmışım
Yani burda tek yapabileceğim anlık menü postu başka yok bende öyle takılıyorum
Rahatsız olanlar rahatsız olmaya devam edebilirler
HA ŞUDA VAR BEN BU MUHTEŞEM HAYATI YAŞAMAYA BAŞLAMADAN ÖNCE YETERİNCE BEDEL ÖDEDİK DİYE DÜŞÜNÜYORUM HERKESİN BİR SINAVI VAR BENİM SINAVIM EVLAT ACISI SAĞLIĞIM RABBİMİN EN GÜZEL ARMAĞANI DA EŞİM VE EVLATLARİM
ESKİ ÜYELER BİLİR BU RADDEYE GELENE KADAR NELERLE UĞRAŞTIM CEFASİNİ ÇEKTİĞİM HAYATIN ŞİMDİ SAYFASINI SÜRÜYORUM
CEVAP YAZAMAZSAM KUSURA BAKMAYIN ÇAMAŞIR ASICAM