+2 oy
733 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (4,296 puan) tarafından

Selamın aleyküm hanımlar nasılsınız 

Öncelikle şunu belirtmek isterim amacım tartışma değil ama bu konuya açıklık getirmek isterim 8-)

Benim postlarim dan rahatsız olanlar varmış neden sürekli anlık menü postu acıyormusum filan 

Şunu söyleyebilirim ki benim bu sayfada ki tek amacım tamamen Zaman öldürmek ve can sıkıntısı çünkü ben canım sıkıldı diyip evden Çikamiyorum eşim olması gerekiyor oda işe gitmek zorunda benim keyfime göre izin alamaz 

Amacım asla ama asla kıskandırmak değil sen kimsin ben kimim tanımadığım birini kıskandirip ne yapayım ki ben o beni kıskandı o bana özeniyor gibi şeyler bana çok ters kim beni niye kıskansın 

Elhamdülillah şükür kocamla problemim Yok o kocaligını yapıyor ben karşılığımi yapıyorum çok şükür anlaşıp gidiyoruz 

Kaynana görümce elti derdim yok eşim zaten onlardan beni uzaklaştirdi 1 yil oldu il değişikliği yaptık herkesten uzaklaştık çünkü bizim önceliğimiz kendi ailemiz bana göre de muhteşem bir AİLEYİZ 

Postlarda çoğunlukla dua ederim dil alışkanlığı ben tirilyonum gitse cebimde 1 lira kalsa Allah bereket versin derim öyle alışmışım 

Yani burda tek yapabileceğim anlık menü postu başka yok bende öyle takılıyorum 

Rahatsız olanlar rahatsız olmaya devam edebilirler 

HA ŞUDA VAR BEN BU MUHTEŞEM HAYATI YAŞAMAYA BAŞLAMADAN ÖNCE YETERİNCE BEDEL ÖDEDİK DİYE DÜŞÜNÜYORUM HERKESİN BİR SINAVI VAR BENİM SINAVIM EVLAT ACISI SAĞLIĞIM RABBİMİN EN GÜZEL ARMAĞANI DA EŞİM VE EVLATLARİM 

ESKİ ÜYELER BİLİR BU RADDEYE GELENE KADAR NELERLE UĞRAŞTIM CEFASİNİ ÇEKTİĞİM HAYATIN ŞİMDİ SAYFASINI SÜRÜYORUM 

CEVAP YAZAMAZSAM KUSURA BAKMAYIN ÇAMAŞIR ASICAM 

28 Cevaplar

+5 oy
(5,492 puan) tarafından

Rahatsız olan girmesin posta ha girdiyse çıksın. Herkesin bir tarzı var herkesin zaman öldürme tarzı farklıdır. Burası herkese açık bir platform. Herkes istediğini paylaşabilir kime ne ya hu?

Gel beraber çay içelim :)

image

(51,324 puan) tarafından
neresi burasi muhteşem
(5,492 puan) tarafından
Konya :)
(51,324 puan) tarafından
Konyayi çok begendim ben
(5,492 puan) tarafından
Gel misafirim ol, evimin manzarası güzeldir ben de seviyorum
(51,324 puan) tarafından
geleyim sende gel ☺️
-Reklam-
+4 oy
(4,495 puan) tarafından

Burada herkes istediğini paylaşıyor, aktif olamadığın için evde ya da dışarıda yaptığın şeyleri yemek vs paylaşman bana garip gelmiyor. Diğer postta da aslında kıskandırmak falan yazmamış yorumu yapan. Çok takılmışsın, bunca zamandır burada olan biri olarak bu kadar önemsemene gerek olduğunu düşünmüyorum. Ayrıca illa cefa çekmiş olmak gerekmiyor mutlu olmak için, kimseye bunu da açıklamana bence gerek yok. Boşver. Bu arada çamaşır asıcam demene koptum :)

+2 oy
(3,456 puan) tarafından

Gördüğüm kadarıyla genelde hep pozitifsin Büşra. Bu benim hoşuma gidiyor aksine şükür etmen o kadar güzel ki. Neler çektiğini az çok biliyoruz ve buna şükürle karşılık veriyorsun çoğumuzun yapamayacağı belki de bu bilemiyorum. Hangi konuyla alakalı post açtığına takılmam hatta kimseninkine takılmam. Burda herkes boş vaktini öldürüyor istediği gibi post açabilir diye düşünüyorum başkalarının hakkını gasp etmediği sürece..  ve kişisel olarak söylüyorum bu sayfada tanımadığım hiç kimseye imrenmem, kıskanmam, hayatımın odak noktasına koyup gün içinde aklıma da getirmem. :)

(4,296 puan) tarafından
Nagatif olupta hayatı ne kendime ne eşime çocuğuma zehir etmeye hakkim yok cnm
+2 oy
(704 puan) tarafından
Rahatsız olan bakmasın benimde hoşlanmadığım postlar var bakıyorum hoşlanmıyorsam sessizce ayrılıyorum ordan
(4,296 puan) tarafından
Teşekkür ederim cnm
+1 oy
(11,435 puan) tarafından

Kim rahatsız olmuş ki :) Banada bir ara çok fazla eleştiri geldi yok çok paylaşım yapiyorsun kendini bişey sanıyorsun vs vs gibi ama ben hiç bir zaman burda kimseyi kırmadım uzmedim ağır sözler etmedim kendi halimde eğlencesine takıldım sanki evimde hiç iş yapmiyor çocuğa hiç bakmıyor gibi davrandılar çocuğum hasta dedim tavsiye fikir istedim burda takiliyorsun diye hasta oldu diyen bile oldu şunu anladım ki burdaki kadınlar biri biraz tanininca ve yorum alınca hemen kötü seyler anneligine evine laflar söylemeye başlıyor sende aktif ol paylaş ne yani derdin çok şükür benimkiler sustu darısı senin başına ben kendi adıma seviyorum postlarıni senide seviyorum kimseye zararın yok kendi halinde yorum yapanlar hiç ailesinden uzak bir başına kalmamış belli ben kimsem olmadığı için burdayım kendim için diyorum bunu .. Yazan her kimse kaale bile alma zaten istedikleri de bu biriyle biraz atisayim adım duyulsun 

0 oy
(242 puan) tarafından
Boşver canım takıldığına değmez kime ne nerde ne paylaştığından istemeyen bakmasın bu kadar basit 
(4,296 puan) tarafından
Teşekkür ederim cnm
0 oy
tarafından
Rahatsız oluyorlarsa girmesinler posta. Hiç canını sıkma canını sen
(4,296 puan) tarafından
Teşekkür ederim cnm
0 oy
(13,559 puan) tarafından

Kız sonunda güldürdün camasir ascam ne  :)

O değil de kıskanmak gerçekten nedir ben çok imrendim eşinle olan muhabbetine bizde eksik olan şey o çünkü. Yeme içme menü kime ne sosyal medyada alası var hangi birine böyle yorumlar yapıyorlar acaba ? 

Bunu çok kere söyledim burda para her şey demek değil olup da yemeyenler var. Biz onca para içinde kaynanami kanserden kaybettik yani parayla yeme içmeye ne havası atacak insanlar eşine kusamadikları zehri sana kusuyorlar takilma

(4,296 puan) tarafından
Teşekkür ederim cnm
0 oy
(4,286 puan) tarafından
Kim rahatsız oluyor ya ben senin postlarina bakmayı çok seviyorum bu sitede en sevdiğim postlarda anlık postları oluyor takma kimseyi ya bosver 
(4,296 puan) tarafından
Teşekkür ederim cnm
0 oy
(4,380 puan) tarafından
Neden rahatsız olmuşlar çay kahve ve normal şeyler paylasiyorsun kimsenin ömrü boyunca yemediği içmediği öyle lüks yemek icicek filan da paylasmiyosun ailende maşallah mutlusun bu kime niye batmış anlam veremedim valla.
(4,296 puan) tarafından
Fena batmış cnm
0 oy
tarafından
Gulum gece gece bunami takildin sen surda 3 5 kafa dengi insaniz zaten onuda anlik postlariyla kunusuyoruz o da olmasa bu platformun brnim icin amaci jalmaz bosver bende anlik postu aciyorum illa kaynamls kavga ettim kocam beni aldatiyo postu mu acmamiz gerekiyo .
(4,296 puan) tarafından
Takıldım gibi
0 oy
(1,862 puan) tarafından
Bunları kim söyledi sana bacım önce onları konuşmak gerek. Nerden duydun ki.. kim neden rahatsız olsun. 
(4,296 puan) tarafından
Diğer posta bak cnm
0 oy
(1,497 puan) tarafından
Burayı o kadar gereksiz ciddiye alan var ki boşver takma bunlara cevap vermeye bile değmez gerçekten ister yrmek paylaşırsın ister keyif senin postların anlaşılıyor zaten beğenmeyen girip bakmasın ayar oluyorum böyle herşeyde hazımsızlık yaşayan insanlara
(4,296 puan) tarafından
Teşekkür ederim cnm
0 oy
(3,791 puan) tarafından

Aman boşver ben seni seviyorum <3

(4,296 puan) tarafından
Teşekkür ederim cnm seviliyorsun
0 oy
(1,294 puan) tarafından
Boşver canım rahatsız olan istediği kadar rahatsız olmaya devam etsin. Ben senin postlarini çok seviyorum,çok samimi. Bol bol post acmalara sjsjjs
(4,296 puan) tarafından
Teşekkür ederim cnm
0 oy
(1,409 puan) tarafından

Ayy gerçekten burada saçma sapan kalpleri kara insanlar dolu kişi kendinden bilir işi bende görgüsüzlük yapıyormuşum :D:D evimin sevincini paylaşmam bile millete hava atmak olmuş valla insanları takma canım elhamdülillah kocana evlatlarına bak burda kimse kimseyi tanımıyor ama günahına girip ileri geri konuşmakta birebirler herkes mükemmel anne burada karşıda ki kötü bende atıyorum anlık postu atmayada devam edicem çekemeyen geriye bassın :P

(4,296 puan) tarafından
Bende devam edicem
(5,492 puan) tarafından
İnsanların sevinçleri, mutlulukları haset fesat insanlara batar. Ben çoğu zaman yorum yapamıyorum ama artı verip çıkıyorum.  Devam devam ❤️
(1,409 puan) tarafından
Kesinlikle katılıyorum ❤️❤️❤️
0 oy
(6,941 puan) tarafından
En azından senin postunun içi dışı bir be kuzu anlıkk mış gibi atılanlara yazsınlar bunları ☺️
(4,296 puan) tarafından
Teşekkür ederim cnm
0 oy
(1,266 puan) tarafından
Senin anliklarin kimin neresine batmış acaba insan olan kimsenin mutluluğunu kıskanmaz çoğu kişi burda cinsellikle ilgili sorular soruyor yatak odasında olanı biteni anlatıyor onlardan rahatsız olmuyormuymus hanımefendi keske her açılan post seninki gibi olsa bosver sen hiç takma öylelerini aynı şekilde devam et kıskanan hazmedemeyen girmesin ozaman postlarina 
(4,296 puan) tarafından
Teşekkür ederim cnm
0 oy
(691 puan) tarafından
Neden senden rahatsız oluyorlar bilmiyormusun pozitifsin kaynana, görümce, eltili negatif postlar acmiyorsun ondan 
(4,296 puan) tarafından
Onlara özel acicam
0 oy
(1,880 puan) tarafından
Off takma ya boşver ☺️öyle bı zamandayiz ki insanlar mutsuz şeylerden hoşlanır olmuş nerde bı mutluluk görseler hemen kötüler , linclerler 
(4,296 puan) tarafından
Yatak odası postları zevk veriyor onlara

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 100 göst.
8 Mart 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 263 göst.
7 Kasım 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde H&A&Z (2,199 puan) tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 233 göst.
15 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Sarioglusumm (208 puan) tarafından soruldu