+1 oy
796 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (4,735 puan) tarafından

Selamın aleyküm hanımlar nasılsınız 

Öncelikle şunu belirtmek isterim amacım tartışma değil ama bu konuya açıklık getirmek isterim 8-)

Benim postlarim dan rahatsız olanlar varmış neden sürekli anlık menü postu acıyormusum filan 

Şunu söyleyebilirim ki benim bu sayfada ki tek amacım tamamen Zaman öldürmek ve can sıkıntısı çünkü ben canım sıkıldı diyip evden Çikamiyorum eşim olması gerekiyor oda işe gitmek zorunda benim keyfime göre izin alamaz 

Amacım asla ama asla kıskandırmak değil sen kimsin ben kimim tanımadığım birini kıskandirip ne yapayım ki ben o beni kıskandı o bana özeniyor gibi şeyler bana çok ters kim beni niye kıskansın 

Elhamdülillah şükür kocamla problemim Yok o kocaligını yapıyor ben karşılığımi yapıyorum çok şükür anlaşıp gidiyoruz 

Kaynana görümce elti derdim yok eşim zaten onlardan beni uzaklaştirdi 1 yil oldu il değişikliği yaptık herkesten uzaklaştık çünkü bizim önceliğimiz kendi ailemiz bana göre de muhteşem bir AİLEYİZ 

Postlarda çoğunlukla dua ederim dil alışkanlığı ben tirilyonum gitse cebimde 1 lira kalsa Allah bereket versin derim öyle alışmışım 

Yani burda tek yapabileceğim anlık menü postu başka yok bende öyle takılıyorum 

Rahatsız olanlar rahatsız olmaya devam edebilirler 

HA ŞUDA VAR BEN BU MUHTEŞEM HAYATI YAŞAMAYA BAŞLAMADAN ÖNCE YETERİNCE BEDEL ÖDEDİK DİYE DÜŞÜNÜYORUM HERKESİN BİR SINAVI VAR BENİM SINAVIM EVLAT ACISI SAĞLIĞIM RABBİMİN EN GÜZEL ARMAĞANI DA EŞİM VE EVLATLARİM 

ESKİ ÜYELER BİLİR BU RADDEYE GELENE KADAR NELERLE UĞRAŞTIM CEFASİNİ ÇEKTİĞİM HAYATIN ŞİMDİ SAYFASINI SÜRÜYORUM 

CEVAP YAZAMAZSAM KUSURA BAKMAYIN ÇAMAŞIR ASICAM 

28 Cevaplar

0 oy
(20,665 puan) tarafından
Biz biliyoruz boşver istediği kadar rahatsız olsunlar 
(4,735 puan) tarafından
Teşekkür ederim cnm
-Reklam-
0 oy
tarafından

Beğenmeyen bakmasın bi zahmet. Hep kaynana gelin postlari mi okuyacağız. Arada eğlenceli şeyler görmek istiyor insan :)

(4,735 puan) tarafından
Onlara yatak odası postları lazım
0 oy
(135,923 puan) tarafından
büşüm❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
(4,735 puan) tarafından
Sevdammmmm ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️
0 oy
(181 puan) tarafından
Kaç yıllık evlisin canım 
(4,735 puan) tarafından
7 yil cnm
(181 puan) tarafından
Maşallah
0 oy
(14,766 puan) tarafından

Aman boşver boşver 

Benim hoşuma gidiyor senin anlık postların bir çok da kişinin çürük elmalar illa her yer de olur burada da çok var

Ne istiyorlar bilmem buradakiler çeşit çeşit garip insanlar topluluğu :woot:

0 oy
(1,391 puan) tarafından

Ahahah çamaşır asicam ne kiiiiiz güldürdün sabah sabah istemeyen girmesin bakmasin kimseye hesap vermene gerek yok bence de :D

0 oy
(13,168 puan) tarafından

Kim rahatsız olmuş ki :) Banada bir ara çok fazla eleştiri geldi yok çok paylaşım yapiyorsun kendini bişey sanıyorsun vs vs gibi ama ben hiç bir zaman burda kimseyi kırmadım uzmedim ağır sözler etmedim kendi halimde eğlencesine takıldım sanki evimde hiç iş yapmiyor çocuğa hiç bakmıyor gibi davrandılar çocuğum hasta dedim tavsiye fikir istedim burda takiliyorsun diye hasta oldu diyen bile oldu şunu anladım ki burdaki kadınlar biri biraz tanininca ve yorum alınca hemen kötü seyler anneligine evine laflar söylemeye başlıyor sende aktif ol paylaş ne yani derdin çok şükür benimkiler sustu darısı senin başına ben kendi adıma seviyorum postlarıni senide seviyorum kimseye zararın yok kendi halinde yorum yapanlar hiç ailesinden uzak bir başına kalmamış belli ben kimsem olmadığı için burdayım kendim için diyorum bunu .. Yazan her kimse kaale bile alma zaten istedikleri de bu biriyle biraz atisayim adım duyulsun 

0 oy
(1,120 puan) tarafından

Vallh cnm senin postalri 1  2 aydır takip ediyom bu uygulamada yeniyim bu arlar senin postlarini gözüm hep aryo hata Sabah kalkınca burya ne zaman girsem senin adını giryom yeni post varmı yokmu die ??firsad buldukça yaziyom hoşuma gidiyor ilk bilmedgim için diyorudum nasıl firsad bulup acba post açıyor her gün ben şahsen her gün açmam buda bı azim ve senin hastalık sürecin ona rağmen mücadele ve güçlü oluşun banda güç veriyor gercekden takdir ediyorum pes etmiyorsun ve yemek konusuna gelince kimse kimseyi tanimiyo neye kizkanyolar seninde kendine göre bı hayatın var lüks seyelr atmiyorsum neyi kıskanıyorlar doğal olanı paylaşıyorsunuz gerçekk"den boşver takma beğenmeyen bakıp geçsin ben keyifle okuyorum cevap vermeye firsadim oldukça yazıyorum ☺️♥️sağlıkla bebeğini kucağına alman dilegiyle<3

İlgili sorular

+2 oy
15 cevap 352 göst.
3 Şubat 2025 Aile & Aşk kategorisinde I3lknurum.02 (934 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 112 göst.
8 Mart 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 272 göst.
7 Kasım 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde H&A&Z (2,258 puan) tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 243 göst.
15 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Sarioglusumm (211 puan) tarafından soruldu

412,588 soru

12,421,922 cevap

45,270 kullanıcı