0 oy
43 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (6,402 puan) tarafından

Çarşamba günü adetsiz spiral taktım o an çok az ağrı oldu karnımda ama eve gelince çok fena oldum

Bi kaç gün iyi oldu ama bugün yine kasık ağrısı var ara ara kasılıyor kasıklarım ya. 
Ne zaman geçer bu ağri yı yaşayan oldu mu kızlar
Birde hemen kayıyor mu iş yaparken korkuyorum. Öyle ağır işlerim yoktur normal ev işleri

2 Cevaplar

0 oy
(6,402 puan) tarafından
Post yukarı.......... 
-Reklam-
0 oy
tarafından

Yine bennn :) 1 aya kadar normal canım benimde başıma gelmişti , spiral yeni takıldığı için 1 ay korun , 1 ayın sonunda kontrole git spiral yerleşmiş mi onu kontrol ettir zamanla zaten var olduğunu bile unutacaksın . Hayız halindeyken ağır kaldırma ve tepelere uzanma Allah'ın izniyle hiç birşey olmaz 

(6,402 puan) tarafından
Çok sağol canım. 10 gün sonra gel bakalım dedi. Ben biraz  takıntılıyım şu spiralle ömrümü yerim
tarafından
Neden bu kadar takıyorsun ki canım
(6,402 puan) tarafından
Acaba kaydımı derim şuan kasıklarım kasılıyor rahmine zarar mı verdi diyorum baya kasılma var
tarafından
Kız yok artık :D o kadar basit kolay değil ki şuan kaymasının bir anlamı yok ki korunmuyor musunuz,m
(6,402 puan) tarafından
Daha ilişki vs olmadı kontrole gidene kadar yasak. Yalnız çok rahatsız ediyor kasıklarım kasılıyor ya ne zaman geçecek bu :( evini zar zor topladım bişey yapamıyorum

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 36 göst.
14 Ekim 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Minikkuss (118 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 34 göst.
0 oy
2 cevap 104 göst.
29 Ekim 2023 Aile kategorisinde nur.99 (210 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 91 göst.
24 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Fatma salihaNur (150 puan) tarafından soruldu

403,365 soru

12,082,100 cevap

36,357 kullanıcı

...