0 oy
168 göst.
Aile kategorisinde (70 puan) tarafından
Hayalinizdeki gibi bir hayat kurabilirmi sence bir insan ? Ve yapmak istediği seyleri yapabilir mi ? Mesela ben şuan ki bulunduğum konumun tam tersinde bir hayat kurmayı cok isterdim herseyi isteğime göre hayallarimin peşinden gitmek gibi ..insan aklina koyduğunu yapar derlerya sizce doğru mu?

8 Cevaplar

0 oy
(1,395 puan) tarafından
Mümkün Ben hayallerimin peşinde koştum ve inanın Ne hayal ettiysem Rabbim bugünlerine şükür nasip etti Bir hayalim daha var İnşallah o da nasip olur
(70 puan) tarafından
Ne güzel masallah
-Reklam-
0 oy
(13,119 puan) tarafından
Maddi imkan varsa elbette yapar ama en önemlisi kendine güvenebilmesi.

Esim bugün gidiyoruz bu şehirden dese neden veya nereye demem hemen hazırlarım eşyalarımı. Bizim ikimizin ailesi de burda ve çok yoruldum artık kimseyi tanadigim bi ilde sıfırdan başlamayı çok isterdim. Tüm malını satsa rahat bi şekilde yerlesebiliriz şuan başka memlekete
(70 puan) tarafından
Haklısınız ben herkesten uzakta yaşayan birisiyim bazen yalnizliktan dert yakiniyorum ama bazende hep şükrediyorum uzak olduğuma
(13,119 puan) tarafından
Canim sana şöyle anlatayım simdi k.peder dibimde bana zararı yok ama hep tarla traktör işte inek yani hep bi masraf actiriyor eşime sıkışıyoruz.  Annemler desen çalıştığı halde 2 hafta gitmesem gelmedin diye surat asmaya başlıyor veya işte kendi çalışıyor çarşıya gitcen mi e evde su var bu var yapiver. Gidiyorum e aksamla esin gelsin falan çok sorun oluyor böyle şeyler
(70 puan) tarafından
Sizi anlayabiliyorum biz senede bir kez ailelerimizle görüşüyoruz 15 gun kadar onda bile artik son günlerde kavga çıkıyor gına geliyo yana yana düşünemiyorum bile Allah yardimciniz olsun
0 oy
(7,451 puan) tarafından
Eşine bağlı canım bu eşinde seninle aynı düşüncedeyse birlikte hayallerinizi gerçekleştirirsiniz elbette. Ama yoluna taş koyuyorsa önce eşini hayatından çıkarman lazım sonra tabi ki hayallerin gerçek olur. 
(70 puan) tarafından
Zaten hayallerimde o yer almiyo onsuz bir hayattan ve içindeki hayallerden bahsediyorum
(7,451 puan) tarafından
Yaparsın o zaman bir adım atman yeterli. Allah gönlüne göre versin.
(70 puan) tarafından
Ah ah o adimi coktan atardim ama hep geri cekiliyorim evladim var bir tane onsuz hayat istemiyorum
0 oy
(4,099 puan) tarafından
Bende çok isterdim ama maddi durumlar ve benim cesaretsizligimden olmuyor 
0 oy
(370 puan) tarafından
Tabiki de doğru. Eğer isterseniz her şeyi yapabilirsiniz. En azından denedim dersiniz. Bazı şeyler ileriki dönemlerde daha zorlaşabilir ama imkansız değildir. 
0 oy
(2,493 puan) tarafından
Bazen o hayal hiç gerçekleşmiyor ne kadar çabalardan çabala boşuna emek vermiş oluyor insan 
0 oy
tarafından
Allah istemedikçe yaprak kıpırdamaz. Allah hakkımızda en hayırlısı neyse onu nasip etsin inşallah ❤️ 
0 oy
(2,608 puan) tarafından
Bence duruma şartlara göre degisir o 

Herkeste mümkün değil maalesef

İlgili sorular

0 oy
21 cevap 904 göst.
0 oy
4 cevap 325 göst.
4 Mart 2021 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 164 göst.